Planirate putovanje krajem godine? Otkrivamo vam destinacije gde možete uživati u suncu, moru i ugodnim temperaturama. Ako ste više raspoloženi za aktivan tip odmora,  pogledajte našu ponudu zanimljivih lokacija koje vredi posetiti.

Dominikana putovanje u Novembru

claudia-altamimi-PSD6ffClG0w-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Dominikansku Republiki

Novembar je idealno vreme za letovanje na Dominikani.  Nudi izuzetno ugodne uslove za odmor na plaži. Kišna sezona je privedena kraju, vlažnost je normalna, a najintenzivnije vrućine su splasnule. Iako može biti povremenih kratkih kiša početkom meseca, one su uglavnom kratkotrajne.

Maldivi putovanje u Novembru

a2c470b1a8c1e8fb_bd2e3630a463189733e5e0b1fa924b71-1600

Pogledajte ponudu aranžmana za Maldive

Tokom Novembra možete uživati u odličnom vremenu na Maldivima, pošto je kraj vlažne sezone. Kišni dani će biti kratki, i postoji više mogućnosti za boravak na otvorenom i na plaži.

Zbog toga se novembar smatra početkom vrhunca sezone na Maldivima. Više turista dolazi na odmor, tako da možete očekivati mali porast cena hotela.

Ali s obzirom na lepo vreme i mnoge aktivnosti u kojima možete uživati na ostrvima, odmor na Maldivima u novembru je zaista vredan toga. 

Dubai putovanje u Novembru

christoph-schulz-7tb-b37yHx4-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Dubai

Dubai je najbliža i idealna destinacija za odmor i letovanje tokom zimskog perioda. Dubai nudi brojne, prelepe plaže, a ono što je najvažnije, sve plaže su peščane. Kao veoma moderna i popularna destinacija, Dubai nudi zanimljiv i raznolik sadržaj. Od Burj Khalifa do Marine, postoji čitav spisak znamenitosti i atrakcija koje trebate posetiti prilikom odmora u Dubaiju.

Meksiko putovanje u Novembru

Living example Honeymoon Oceanview Pool Chalet

Pogledajte ponudu aranžmana za Meksiko

Novembar u Meksiku je savršena prilika da uživate u odličnom vremenu, bez bučne gužve i visokih cena koje dolaze sa porastom turističke sezone, koja počinje u decembru. U stvari, novembar je idealno vreme za uživanje u ovoj popularnoj destinaciji kada je kraj kišne i sezone uragana.

Aruba putovanje u Novembru

lex-melony-YiHqFhJOvA4-unsplash

➜ Pogledajte ponudu aranžmana za Arubu 

Aruba tvrdi da ima najviše sunčanih dana godišnje od svih karipskih ostrva i gotovo je zagarantovano da ćete u novembru uživati u odličnom vremenu. Uživajte na jednoj od  20 belih plaža, uključujući Eagle Beach, često rangiranu kao jednu od najboljih plaža na svetu.