Kako Vam se dopada ideja letovanja u oktobru?  Bilo da ste raspoloženi za plažu ili aktivan odmor, bilo da putujete sami ili sa porodicom, sigurno ćemo Vas inspirisati našim predlozima. Najpogodnije egzotične destinacije za putovanje u oktobru su Maldivi, Sejšeli, Mauricijus. U oktobru su temperature vazduha i vode još uvek prijatne i tople, i ima samo nekoliko kišnih dana.

Maldivi putovanje u Oktobru

ACC_968462_MLD_61

Pogledajte ponudu aranžmana za Maldive 

Da li je oktobar dobro vreme za putovanja na Maldive?
Meseci oktobar i novembar su popularno vreme za putovanje na Maldive, zahvaljujući toplim temperaturama i obilju sunca, iako postoji određeni rizik od kiše. Ovo doba godine je odlično za ronjenje. Prednost ovog perioda je što nije visoka sezona na Maldivima,  što znači potencijalno niže cene i manje gužve u hotelima.

Tajland putovanje u Oktobru

sumit-chinchane-jWKk-0ZBUyg-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Tajland

Oktobar označava kraj sezone monsuna na Tajlandu, sa manje padavina i prijatnijom klimom. Ovaj prelazni period čini osvežavajuću promenu posle obilnih kiša, dok pejzaž ostaje bujan i zelen, savršen za fotografisanje i uživanje u šetnji.

Mauricijus putovanje u Oktobru

xavier-coiffic-dcovteh2ti4-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Mauricijus

“Dijamant Indijskog okeana”  je  često drugi naziv za  Mauricijus. Ostrvo je destinacija snova za one  koji cene određeni nivo smeštaja, hrane i usluga. Sunce, palme, bele peščane plaže, topla morska voda, tirkizne uvale i atraktivni hotelski kompleksi sa velikim bazenima – sve to i još mnogo više možete pronaći ovde. Pre 25 godina, Mauricijus se smatrao luksuznom, izolovanom i ekskluzivnom destinacijom za odmor koja je otvorena samo za privilegovane. Luksuzni hoteli sa jedinstvenom uslugom, fantastičnim wellness programima i prostranim golf terenima i dalje su među najboljima na svetu.

Sejšeli putovanje u Oktobru

vitalii-ustymenko-dCNgsF2XZI8-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Sejšele

Na Sejšelima su tokom cele godine temperature približno iste, bez velikih oscilacija. Oktobar je sjajno vreme da posetite Sejšele. Uživaćete u visokim temperaturama koje dostižu do 30°C. Blag povetarac s vremena na vreme donese prijatnu svežinu. Temperature tokom večeri padaju do 24°C.

Dubai putovanje u Oktobru

christoph-schulz-7tb-b37yHx4-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Dubai

Dubai ima toplo vreme tokom cele godine, tako da Vas i u oktobru očekuje dosta sunca. Nije prava jesen kakvu ste možda očekivali, temperature su samo malo niže u odnosu na ranije mesece. Najviše temperature tokom oktobra su 36°C.

Kao veoma moderna i popularna destinacija, Dubai nudi zanimljiv i raznolik sadržaj. Od Burj Khalifa do Marine, postoji čitav spisak znamenitosti i atrakcija koje trebate posetiti prilikom odmora u Dubaiju. Nudi brojne, prelepe plaže, a ono što je najvažnije, sve plaže su peščane.