Vreme je novogodišnjih praznika. Možete ih provesti kod kuće, ali ako ipak želite odmor i neko egzotično putovanje, za vas smo odabrali idealne daleke destinacije koje možete posetiti u decembru. Provedite Novu godinu na najlepšim plažama.

Maldivi putovanje u Decembru

ACC_968462_MLD_61

Pogledajte ponudu aranžmana za Maldive 

U zavisnosti kakav tip odmora planirate, svakako treba pažljivo izabrati resort na Maldivima gde ćete provesti Vaš odmor. Obzirom da su cene vanpansionskog boravka na Maldivima prilično visoke, uvek se preporučuje da birate bar uslugu polupansiona. Ukoliko se odlučite za All Inclusive uslugu u nekom od hotela na Maldivima, troškove ćete izbeći gotovo u potpunosti.

Dominikana putovanje u Decembru

claudia-altamimi-PSD6ffClG0w-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Dominikansku Republiku

Za pravi užitak u Dominikanskoj Republici, planirajte posetu između decembra i marta. Tokom ovih meseci uživaćete u blistavom plavom nebu, niskoj vlažnosti i prijatnim temperaturama, što čini idealno vreme za uživanje u prirodnim lepotama i zanimljivoj kulturi ove zemlje.

Zanzibar putovanje u Decembru

crispin-jones-6J3gBcvfbfo-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Zanzibar

Najbolje vreme za putovanje na Zanzibar je od decembra do kraja ferbruara, kao i od juna do oktobra. Tokom ovih meseci temperatura na Zanzibaru se kreće oko 30 ℃ i more je takođe znatno toplije.

Reč “egzotično” samo približno opisuje ovo ostrvo. Zanzibar je drugi svet. Njegove plaže su poput iluzije: savršeni beli pesak, okean obojen neobično plavom bojom.

Meksiko putovanje u Decembru

Living example Honeymoon Oceanview Pool Chalet

Pogledajte ponudu aranžmana za Meksiko

Meksiko – zemlja koja ne prestaje da fascinira. Uživajte u divnoj prirodi, impresivnim vodopadima ili “uplovite” u drevni svet civilizacije Maja. Čak i ljubitelji manje aktivnog odmora i relaksacije su na pravom mestu. Doživite nezaboravan odmor i opustite se na plažama Playa del Carmen ili Puerto Vallarta.

Vreme u Meksiku varira u zavisnosti od doba godine i regiona zemlje. U Kankunu i na Rivijeri Maji očekujte savršene temperature za plažu oko 30 stepeni tokom cele godine, što ih čini idealnim za savršen odmor bez obzira na godišnje doba.

Jamajka putovanje u Decembru

conny-schneider-XyAzdDfZ87E-unsplash

➜ Pogledajte ponudu aranžmana za Jamajku 

Decembar na Jamajci predstavlja idealno vreme za bežanje od zimske hladnoće i uranjanje u karipski raj.

Uživajte u toplom suncu, prelepim plažama i kristalno čistom moru.

Otkrijte bogatstvo reggae kulture, istražite bujnu vegetaciju i uživajte u sjajnim all inclusive resortovima u Negrilu ili Montego Bay-u.

Barbados putovanje u Decembru

juan-rojas-XfZPhwf_BtI-unsplash

➜ Pogledajte ponudu aranžmana za Barbados 

Ovaj karipski dragulj mami posetioce belim peskom, tirkiznim vodama i prijateljskim lokalnim atmosferom.

Istražite šarene pijace, uživajte u vodenim sportovima na plažama poput Carlisle Bay, ili prošetajte prelepom prirodom u Welchman Hall Gully.

Barbados u decembru pruža nezaboravan doživljaj tropskog raja.