AboutPageImage

O nama i našoj kompaniji First Choice

FIRST CHOICE je turistička agencija specijalizovana organizaciju individualnih putovanja širom sveta. Organizacijom putovanja se bavimo 2010. a od 2018. postajemo autorizovani agent renomiranog turističkog brenda TUI group Našim putnicima nastojimo da obezbedimo najkvalitetniji servis 24/7 od inspiracije, formiranja ponude do realizacije samog putovanja -rezervacije leta i transfera do samog odmora u hotelu ili na krstarenju. Naši bogati portfolio i partnersto sa apsolutnim liderom na svetskom turističkom tržištu omogućavaju nam da osmislimo celokupno iskustvo putovanja , dajući nam jasnu konkurentsku prednost u turističkoj industriji.

Naš tim

Naš tim je sastavljen od stručnjaka da višegodišnjim iskustvom u turističkoj industrij , sa prvorazrednim poznavanjem našeg osnovnog proizvoda.. Naš cilj je da pažljivo izaberemo hotel, avio konekciju, komforan transfer za naše klijente. Sa zadovoljstvom obezbeđujujemo ekskluzivne pogodnosti kroz partnerstva sa renomiranim brendovima.

Ono u čemu smo najbolji

Agencija First Choice se individualnim i luksuznim putovanjim. Tokom saradnje sa našom agencijom dobijate svog ličnog konsultanta za putovanja, koji će se pobrinuti da ni jedan detalj ne bude zanemaren - ma koliko mali - od vašeg početnog upita, sve do povratka kući. Naš portfolio uključuje sve što je putniku potrebno za idealno putovanje … Od resortova širom Mediterana pa do egzotičniH destinacija poput Maldiva, Sejšela, Zanzibara, Dominikane ili Meksika. . Još jedan ključni element naše strategije Nadovezujući se na ovu uspešnu formulu, FIRST CHOICE krenuo je putem ekspanzije. Kako bismo ojačali svoju poziciju na domaćoj sceni i dodatno povećali ekskluzivnost koju pružamo svojim klijentima, nameravamo u narednih nekoliko godina proširiti naš portfolio .

Šta kažu naši klijenti

Koristila sam usluge First Choice u nekoliko navrata i uvek su mi bili od pomoći u svim situacijama, od rezervacije odmora, odabira destinacije /preporuke hotela na destinacijama … Iskustvo je krajnje pozitivno , tim je profesionalana i maksimalno posvećen.

Ivana Zlatkovic

Putovanje na Maldive koje je organizovao tim First Choice je bilo perfektno i prevazišlo je očekivanja mog supruga i mene. Ono što mi je privuklo pažnju je besprekorna posvecenost i krajnja iskrenost u komunikaciji Zaista saradnju sa njima toplo preporučujem.

Sanja Lelas

Agentica koja je organizovala putovanje za mene i moju porodicu je zaslužila sve pohvale za preciznost i posvećenost. Vreme koje mi je uštedila kao i stres kog sam bila pošteđena ima neprocenjivu vrednost. Zaista mislim da je lični pristup lična karta First Choice tima. Srećno !!

Olgica Besevic

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Massa amet condimentum in pretium. Montes tristique amet pellentesque ut fames condimentum.”

Darlene Robertson

Customers in U.S.A

Naši partneri

TUI_Official Partner_3CP (1)

 

First Choice d.o.o. Beograd   je ovlašćeni agent prodaje za teritoriju
Srbije organizatora putovanja  TUI Austria Holding GmbH .
Važe Opšti uslovi putovanja TUI GmbH

footer-background-image