Ali gde otputovati u martu? Skijanje je još uvek opcija, van sezone su plaže svuda, od Indijskog okeana do Kariba, a veći deo Evrope počinje ponovo da se budi. Za više inspiracije, pogledajte naš predlog najboljih destinacija za putovanje u martu.

Maldivi putovanje u Martu

ACC_968462_MLD_61

Pogledajte ponudu aranžmana za Maldive 

Maldivi u martu – u martu se temperature na Maldivima kreću i do 31°C – odlično za duge dane na plaži. 

Ljubitelji ronjenja će uživati u podvodnim avanturama, a mart je takođe i početak sezone surfovanja na Maldivima. Sa hiljadama ostrva, koja se nalaze u Indijskom okeanu, Maldivi su prava destinacija za rajski odmor.

Mart je najtopliji mesec u godini na Maldivima, zbog čega je savršeno vreme za putovanje.

Aruba putovanje u Martu

lex-melony-RtmeSkD_AFA-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Arubu

Aruba u Martu je savršen izbor.

Aruba tvrdi da ima najviše sunčanih dana godišnje od svih karipskih ostrva i gotovo je zagarantovano da ćete u martu uživati u odličnom vremenu. Uživajte na jednoj od  20 belih plaža, uključujući Eagle Beach, često rangiranu kao jednu od najboljih plaža na svetu.

Dominikana putovanje u Martu

claudia-altamimi-PSD6ffClG0w-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Dominikanu 

Dominikanska Republika ima tropsku klimu i samim tim toplo vreme tokom cele godine.

Vreme u martu je pretežno suvo i skoro idealno za posetu ovom ostrvu.

Malo je verovatno da će Vas kiša sprečiti da uživate na suncu tokom prolećnog odmora na Dominikani. Tokom celog meseca može se desiti samo par kišnih dana, ali su te kiše kratkotrajne. Prosečne dnevne temperature tokom marta u Dominikanskoj Republici se kreću oko 26°C.

Dubai putovanje u Martu

mohammed-nasim-sfw_5yV6cWE-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Dubai 

Kao veoma moderna i popularna destinacija, Dubai nudi zanimljiv i raznolik sadržaj. Od Burj Khalifa do Marine, postoji čitav spisak znamenitosti i atrakcija koje trebate posetiti prilikom odmora u Dubaiju. Nakon hladnijih zimskih meseci, u Dubaiju temperature polako počinju da rastu tokom marta. Prosečne dnevne temperature su oko 28°C, dok noću padaju do 17°C. Očekuje Vas dosta sunca, i preko osam sunčanih sati tokom dana.

Mauricijus putovanje u Martu

xavier-coiffic-dcovteh2ti4-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Mauricijus

“Dijamant Indijskog okeana”  je  često drugi naziv za  Mauricijus. Ostrvo je destinacija snova za one  koji cene određeni nivo smeštaja, hrane i usluga. Sunce, palme, bele peščane plaže, topla morska voda, tirkizne uvale i atraktivni hotelski kompleksi sa velikim bazenima – sve to i još mnogo više možete pronaći ovde. Pre 25 godina, Mauricijus se smatrao luksuznom, izolovanom i ekskluzivnom destinacijom za odmor koja je otvorena samo za privilegovane. Luksuzni hoteli sa jedinstvenom uslugom, fantastičnim wellness programima i prostranim golf terenima i dalje su među najboljima na svetu. Temperature vazduha tokom dana su između 24 i 30 °C. 

Sejšeli putovanje u Martu

vitalii-ustymenko-dCNgsF2XZI8-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Sejšele

Tokom marta je toplo i sunčano na Sejšelima. Postoji šansa za pljuskove ali oni traju kratko. Na ostrvu Mahe temperatura tokom dana se kreće oko 28°C do najviše 31°C tokom popodneva. Tokom večeri temperatura se spušta do 25°C, što je i dalje prijatno ako želite veče da provedete na otvorenom.