April je najbolje doba godine da doživite neka zaista fascinantna čuda prirode koja se nalaze svuda, od Južne Amerike do Južne Afrike. Jednostavno rečeno: postoji odmor za svakoga… Bez obzira da li tražite mesto gde je toplo u aprilu ili jednostavno produženi vikend preko Uskrsa, pogledajte naš vodič za najbolje destinacije koje možete posetiti, zajedno sa savetima kako da vaše putovanje bude što lagodnije.

Maldivi putovanje u Aprilu

ACC_968462_MLD_61

Pogledajte ponudu aranžmana za Maldive 

April na Maldivima pruža savršen mesec za relaksaciju i lagan pristup letu.

Ovo je idealno vreme za Maldive obzirom da su hoteli počeli da obajvljuju specijalne ponude koje će Vam omogućiti ozbiljnu dozu luksuza po dosta pristupačnijim cenama. 

Meksiko putovanje u Aprilu

a6217bd4-083a-4f79-90bc-4075b73763c6

Pogledajte ponudu aranžmana za Meksiko 

Poluostrvo Jukatan uživa u tropskoj klimi i toplom vremenu sa prilično konstantnim temperaturama tokom cele godine.

April je najsušniji mesec na poluostrvu Jukatan. Temperatura se sada primetno zagreva, a popodne se penje na 32°C. Obala Pacifika u aprilu – april je primetno topliji, sa temperaturama koje se često penju na 32°C ili čak i više, a najniža se povećava  na 16°C. Turistička sezona počinje da jenjava, mada će verovatno biti još dosta posetilaca ovog meseca. 

Dominikana putovanje u Aprilu

claudia-altamimi-PSD6ffClG0w-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Dominikanu 

Dominikanska Republika ima tropsku klimu i samim tim toplo vreme tokom cele godine.

Ono što Dominikansku Republiku čini posebno atraktivnom je oko 600 km peščane obale i sunce tokom cele godine. Malo padavina, dosta sunčanih sati itemperature preko 26°C.

Dominikana je pravi izbor za putovanje u aprilu. Posebno na jugoistoku zemlje očekuju Vas kilometrima dugačke bele, peščane plaže, tirkizno plavo more i beskrajne kokosove palme.

Dubai putovanje u Aprilu

mohammed-nasim-sfw_5yV6cWE-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Dubai 

Dubai je najbliža i idealna destinacija za putovanje tokom aprila. Ovde je nebo skoro uvek vedro, a kiša i oblaci su retki.

Tokom aprila u Dubaiju temperature rastu kako mesec odmiče, ali su i dalje dosta prijatnije u poređenju sa letom, pa je ovo odlično vreme za putovanje ako želite da izbegnete vrućine. Nije vam potrebna toplija odeća ni tokom noći jer se temperature samo blago spuštaju.

Mauricijus putovanje u Aprilu

xavier-coiffic-dcovteh2ti4-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Mauricijus

“Dijamant Indijskog okeana”  je  često drugi naziv za  Mauricijus. Ostrvo je destinacija snova za one  koji cene određeni nivo smeštaja, hrane i usluga. Sunce, palme, bele peščane plaže, topla morska voda, tirkizne uvale i atraktivni hotelski kompleksi sa velikim bazenima – sve to i još mnogo više možete pronaći ovde. Pre 25 godina, Mauricijus se smatrao luksuznom, izolovanom i ekskluzivnom destinacijom za odmor koja je otvorena samo za privilegovane. Luksuzni hoteli sa jedinstvenom uslugom, fantastičnim wellness programima i prostranim golf terenima i dalje su među najboljima na svetu.

Sejšeli putovanje u Aprilu

vitalii-ustymenko-dCNgsF2XZI8-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Sejšele

Sejšeli važe za atraktivnu destinaciju tokom cele godine, ali ipak postoje određeni meseci kada je boravak prijatniji. Naša preporuka su april, maj, oktobar i novembar koji predstavljaju period umerene klime, bez prevelikih vrućina i sparine, ali i bez previše vetra. Klima tokom ovih meseci je prijatna i idealna za sunčanje, ronjenje i šetnju po ostrvu.

Tokom aprila je toplo i sunčano na Sejšelima. Postoji šansa za pljuskove ali oni traju kratko. Na ostrvu Mahe temperatura tokom dana se kreće oko 28°C do najviše 31°C tokom popodneva. Tokom večeri temperatura se spušta do 25°C, što je i dalje prijatno ako želite veče da provedete na otvorenom.