Putovanje u Febrauru

Daleke destinacije za uspešan početak godine-Oprostite se od zimskog sivila i pozdravite odmor na plaži

Ukoliko se pitate “gde putovati u februaru”, pogledajte našu preporuku popularnih i dalekih destinacija gde možete uživati u toplom vremenu i zasluženom odmoru na plaži. Februar je idealno vreme za egzotična putovanja na Maldive, Zanzibar, Dominikansku Republiku ili Tajland.

Maldivi putovanje u Febrauru

ACC_968462_MLD_61

Pogledajte ponudu aranžmana za Maldive 

Februar na Maldivima pruža savršeno utočište od zimske hladnoće.

Ovo je idealno vreme za istraživanje netaknutih plaža, ronjenje u tirkiznim lagunama i uživanje u blagoj temperaturi koja se kreće između 25°C i 30°C. Okean je bistar i topao, vidljivost je odlična što će posebno da veseli ljubitelje ronjenja.

Tokom februara, ostrva imaju devet sati sunca i u proseku pet kišnih dana.

Zanzibar putovanje u Febrauru

crispin-jones-6J3gBcvfbfo-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Zanzibar 

Februar na Zanzibaru je jedan od najtoplijih meseci.

Posetioci mogu da očekuju visoke dnevne temperature oko 29°C.

Tokom februara je izuzetno sunčano i toplo vreme, tako da se turistima savetuje da spakuju što laganiju odeću.

Tokom noći temperature padaju do 25°C.

Dominikana putovanje u Febrauru

claudia-altamimi-PSD6ffClG0w-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Dominikanu 

Dominikanska Republika ima tropsku klimu i samim tim toplo vreme tokom cele godine.

Vreme u februaru je pretežno suvo i skoro idealno za posetu ovom ostrvu.

U toku dana možete uživati u devet sunčanih sati i u prosečnoj dnevnoj temperaturi od 28°C. Temperatura noću je oko 21°C

Dubai putovanje u Febrauru

mohammed-nasim-sfw_5yV6cWE-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Dubai 

Više je razloga zbog kojih treba da posetite Dubai i provedete nezaboravan odmor. Za sve one koji vole luksuz, beskrajne plaže i vrhunsku uslugu, pravi izbor su Ujedinjeni Arapski Emirati. Čine ih sedam država smeštenih na jugoistoku Arapskog poluostrva koje su povezane modernom mrežom puteva. Najveći među njima je Abu Dabi, a najatraktivniji i sa najviše stanovnika je Dubai sa istoimenim glavnim gradom. Na samom severu Ras Al Khaimah nudi obalu dužine 40 km, koja je još uvek netaknuta i prilično tajanstvena. Ne tako davno, ovaj kutak sveta nije bio ništa više od prostrane pustinje.

Mauricijus putovanje u Febrauru

xavier-coiffic-dcovteh2ti4-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Mauricijus

“Dijamant Indijskog okeana”  je  često drugi naziv za  Mauricijus. Ostrvo je destinacija snova za one  koji cene određeni nivo smeštaja, hrane i usluga. Sunce, palme, bele peščane plaže, topla morska voda, tirkizne uvale i atraktivni hotelski kompleksi sa velikim bazenima – sve to i još mnogo više možete pronaći ovde. Pre 25 godina, Mauricijus se smatrao luksuznom, izolovanom i ekskluzivnom destinacijom za odmor koja je otvorena samo za privilegovane. Luksuzni hoteli sa jedinstvenom uslugom, fantastičnim wellness programima i prostranim golf terenima i dalje su među najboljima na svetu. Temperature vazduha tokom dana su između 24 i 30 °C. 

Sejšeli putovanje u Febrauru

vitalii-ustymenko-dCNgsF2XZI8-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Sejšele

Tokom februara je toplo i sunčano na Sejšelima. Postoji šansa za pljuskove ali oni traju kratko. Na ostrvu Mahe temperatura tokom dana se kreće oko 28°C do najviše 31°C tokom popodneva. Tokom večeri temperatura se spušta do 25°C, što je i dalje prijatno ako želite veče da provedete na otvorenom.