Maj je idealan mesec za kraći odmor. Sada je pravo vreme za city break, ali i za egzotična putovanja. Izdvojili smo za Vas najlepše destinacije za putovanje u maju, bilo da planirate produženi vikend, duže putovanje, odmor na plaži ili avanturu i nezaboravno iskustvo.

Maldivi putovanje u Maju

ACC_968462_MLD_61

Pogledajte ponudu aranžmana za Maldive 

Maj na Maldivima pruža savršen mesec za relaksaciju. Preporučujemo boravak tokom maja kako i dalje možete uživati u toplom vremenu i dosta mirnijim odmaralištima.

Ovo je idealno vreme za Maldive obzirom da su hoteli počeli da obajvljuju specijalne ponude koje će Vam omogućiti ozbiljnu dozu luksuza po dosta pristupačnijim cenama. 

Bali putovanje u Maju

guillaume-marques-bnMPFPuSCI0-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Bali

Maj označava početak sušne sezone na Baliju, koja traje do avgusta. Možete se opuštati na plažama ovde tokom cele godine, ali dolazak u maju će pomoći da izbegnete gužve vrhunca sezone, koje obično nastupaju u junu.

Dominikana putovanje u Maju

claudia-altamimi-PSD6ffClG0w-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Dominikanu 

Dominikanska Republika ima tropsku klimu i samim tim toplo vreme tokom cele godine.

Veći deo Kariba ostaje topao i nije previše vlažan do maja. Manji je broj turista, što znači povoljnije cene u odnosu na prvi kvartal godine. Dominikanska Republika je posebno pristupačna, sa temperaturama od sredine 20 do 30°C, malo kiše i toplom, pogodnom vodom za kupanje.

Dubai putovanje u Maju

mohammed-nasim-sfw_5yV6cWE-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Dubai 

Više je razloga zbog kojih treba da posetite Dubai i provedete nezaboravan odmor. Za sve one koji vole luksuz, beskrajne plaže i vrhunsku uslugu, pravi izbor su Ujedinjeni Arapski Emirati. Čine ih sedam država smeštenih na jugoistoku Arapskog poluostrva koje su povezane modernom mrežom puteva. Najveći među njima je Abu Dabi, a najatraktivniji i sa najviše stanovnika je Dubai sa istoimenim glavnim gradom. Na samom severu Ras Al Khaimah nudi obalu dužine 40 km, koja je još uvek netaknuta i prilično tajanstvena. Ne tako davno, ovaj kutak sveta nije bio ništa više od prostrane pustinje.

Mauricijus putovanje u Maju

xavier-coiffic-dcovteh2ti4-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Mauricijus

“Dijamant Indijskog okeana”  je  često drugi naziv za  Mauricijus. Ostrvo je destinacija snova za one  koji cene određeni nivo smeštaja, hrane i usluga. Sunce, palme, bele peščane plaže, topla morska voda, tirkizne uvale i atraktivni hotelski kompleksi sa velikim bazenima – sve to i još mnogo više možete pronaći ovde. Pre 25 godina, Mauricijus se smatrao luksuznom, izolovanom i ekskluzivnom destinacijom za odmor koja je otvorena samo za privilegovane. Luksuzni hoteli sa jedinstvenom uslugom, fantastičnim wellness programima i prostranim golf terenima i dalje su među najboljima na svetu.

Sejšeli putovanje u Maju

vitalii-ustymenko-dCNgsF2XZI8-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Sejšele

Vreme u maju na Sejšelima je veoma toplo i ovo je prilično suv mesec. Koji god deo Sejšela da posetite, maj je savršeno doba godine za odmor na plaži. Prosečna temperatura u maju je 28°C do najviše 31°C, a tokom noći je 25°C. Ako se dese kiše tokom maja, one su prilično kratke.