Kako Vam se dopada ideja Grčkih ili Balearskih ostrva? U junu su ovde temperature idealne za kupanje. Bilo da ste raspoloženi za plažu ili aktivan odmor, bilo da putujete sami ili sa porodicom, sigurno ćemo Vas inspirisati našim predlozima.  

Maldivi putovanje u Junu

ACC_968462_MLD_61

Pogledajte ponudu aranžmana za Maldive 

Jun na Maldivima je savršen mesec za relaksaciju.

Maldivi se smatraju izuzetno ekskluzivnom destinacijom kojoj ne uspevaju da odole ni najzahtevniji turisti. Beli pesak, kristalno čisto tirkizno more, privatnost, besprekorno dizajnirani luksuzni hoteli i vrhunska gastronomija samo su neke od prednosti kojima se ponose resortovi na Maldivima. Zbog toga su izbor honeymoon-ersa, poznatih ličnosti i poštovaoca dobrog stila i luksuza. Za savršen odmor na plaži, svi luksuzni resortovi na Maldivima će ispuniti Vaša očekivanja i učiniti letovanje nezaboravnim.

Ovo je idealno vreme za Maldive obzirom da hoteli  obajvljuju specijalne ponude koje će Vam omogućiti ozbiljnu dozu luksuza po dosta pristupačnijim cenama. 

Bali putovanje u Junu

guillaume-marques-bnMPFPuSCI0-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Bali

Jun je jedan od najboljih meseci za putovanje na Bali.

Tokom juna možete uživati  u idiličnim uslovima sa stalnim suncem i neverovatno toplom prosečnom temperaturom od 27°C. Još uvek niste u visokoj sezoni tokom ovog meseca, tako da ćete sa prilično manjim brojem posetilaca uživati u hotelima, plažama i restoranima.

Zanzibar putovanje u Junu

claudia-altamimi-PSD6ffClG0w-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Zanzibar

 

Zanzibar u junu – U junu počinje duga suva sezona na Zanzibaru i uglavnom je to najsunčaniji i najsušniji mesec na ostrvu. Dnevne teperature u proseku su oko 28°C, sa prijatnim noćima uz temperaturu do 20°C i niskom vlažnošću.

Zanzibar je dugo bila prilično tajanstvena destinacija, ali je sada jedno od veoma popularnih turističkih odredišta. Zahvaljujući prelepim peščanim plažama, kristalnom moru i nedostatku gužve, Zanzibar garantuje egzotičan i luksuzan odmor. Nungwi Beach je jedna od najpopularnijih plaža koja se nalazi na samom severu ostrva, u ribarskom selu Nungwi. Udaljena je oko 56 km od grada Zanzibara. Kendwa Beach – u blizini mesta Nungwi, na severoistočnoj obali Zanzibara, nalazi se popularna plaža Kendwa.

Grčka putovanje u Junu

philip-jahn-PYkpulrIMG0-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Grčku

Leto zvanično počinje u junu u Grčkoj i na kopnu, gde Atina i Halkidiki  imaju prosečne temperature od 26°C. Grčka ostrva imaju sličnu klimu kao i kopno, sa popularnim destinacijama kao što su Santorini (22-26 °C), Krit (24°C) i Mikonos (23°C).

Mauricijus putovanje u Junu

xavier-coiffic-dcovteh2ti4-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Mauricijus

“Dijamant Indijskog okeana”  je  često drugi naziv za  Mauricijus. Ostrvo je destinacija snova za one  koji cene određeni nivo smeštaja, hrane i usluga. Sunce, palme, bele peščane plaže, topla morska voda, tirkizne uvale i atraktivni hotelski kompleksi sa velikim bazenima – sve to i još mnogo više možete pronaći ovde.

Prosečna visoka temperatura na Mauricijusu tokom juna je 25ºC, koja pada na prijatnih 17ºC noću. Temperatura mora je 25ºC, tako da je savršeno za plivanje, dok je vlažnost niska. Možete očekivati 11 sati dnevnog svetla sa sedam sunčanih sati svakog dana.

Sejšeli putovanje u Junu

vitalii-ustymenko-dCNgsF2XZI8-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Sejšele

Tokom juna  je toplo i sunčano na Sejšelima. Postoji šansa za pljuskove ali oni traju kratko. Na ostrvu Mahe temperatura tokom dana se kreće oko 28°C do najviše 31°C tokom popodneva. Tokom večeri temperatura se spušta do 25°C, što je i dalje prijatno ako želite veče da provedete na otvorenom.