Leto je pravo vreme za odmor, bilo da planirate putovanje sa prijateljima, u paru, ili možda sami! Zanzibar, Maldivi, Majorka  su uvek popularne destinacije za letovanje u julu. Predivne plaže, hoteli i All inclusive koncepti – garantovana zabava za sve uzraste.

Maldivi putovanje u Avgustu

ACC_968462_MLD_61

Pogledajte ponudu aranžmana za Maldive 

Iako Maldivi imaju dva karakteristična godišnja doba, mi ih i dalje smatramo destinacijom za putovanje tokom cele godine, jer to zavisi od liste želja vaših aktivnosti i uslova. Kada su vetrovi jači Maldivi su veoma popularni među surferima jer su uslovi savršeni. Ako ste zainteresovani za ronjenje, sušna sezona nudi izvanrednu vidljivost u vodi.

Tokom jula hoteli obajvljuju specijalne ponude koje će Vam omogućiti ozbiljnu dozu luksuza po dosta pristupačnijim cenama.

Bali putovanje u Avgustu

guillaume-marques-bnMPFPuSCI0-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Bali

Avgust  je povoljno vreme za posetu Baliju s prosečnom temperaturom od prijatnih 27 ℃, koja može dostići i 31℃, uz 6 sati sunčevog svetla dnevno! Naša dva glavna odredišta na Baliju su Ubud i Seminyak, koja su oba odlična jer vam omogućavaju da istražite bujne džungle, rižine terase i kulturu u Ubudu, a zatim se uputite u Seminyak radi opuštajućeg odmora na plaži. Lombok i Gili ostrva takođe su fantastična za istraživanje kada posetite Bali, sličnih temperatura od 26℃.

Zanzibar putovanje u Avgustu

claudia-altamimi-PSD6ffClG0w-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Zanzibar

Zanzibar je dugo bila prilično tajanstvena destinacija, ali je sada jedno od veoma popularnih turističkih odredišta. Zahvaljujući prelepim peščanim plažama, kristalnom moru i nedostatku gužve, Zanzibar garantuje egzotičan i luksuzan odmor. Nungwi Beach je jedna od najpopularnijih plaža koja se nalazi na samom severu ostrva, u ribarskom selu Nungwi. Udaljena je oko 56 km od grada Zanzibara. Kendwa Beach – u blizini mesta Nungwi, na severoistočnoj obali Zanzibara, nalazi se popularna plaža Kendwa.

Grčka putovanje u Avgustu

philip-jahn-PYkpulrIMG0-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Grčku

Avgust  je izuzetno topao mesec u Grčkoj, sa prosečnom temperaturom od 32°C. Ovo ga čini idealnim periodom godine za aktivnosti na plaži kao što su plivanje, sunčanje i sportovi na vodi. Sa oko 10 sunčanih sati svakog dana, možete garantovati da vam neće nedostajati vitamin D dok uživate u Grčkoj ovog leta.

Sejšeli putovanje u Avgustu

vitalii-ustymenko-dCNgsF2XZI8-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Sejšele

Sejšeli privlače turiste iz celog sveta tokom cele godine, tako i tokom avgusta , iako je to najhladniji mesec za lokalno stanovništvo. Prosečna temperatura vode i vazduha je 26°C bez padavina. Jugoistočni vetar donosi morske alge na obalu, ali neki delovi Mahea i dalje ostaju čisti. Na primer, Beau Vallon je bezbedan za porodični odmor sa decom tokom cele godine. Vreme na Sejšelima u avgustu  je odlično za plivanje, surfovanje, planinarenje i šetnju u prirodnim rezervatima i šumama, posmatranje ptica (u ovom periodu ptice hrane svoje potomke).