Razmišljate gde biste putovali u septembru? Potrebno vam je nešto više od same plaže i mora…Ukoliko želite aktivan odmor, pogledajte naš predlog najatraktivnijih destinacija.

Maldivi putovanje u Septembru

ACC_968462_MLD_61

Pogledajte ponudu aranžmana za Maldive 

Septembarr na Maldivima pruža savršen mesec za relaksaciju 

Ovo je idealno vreme za Maldive obzirom da hoteli i dalje drže cene niske sezone. Iskoristite benefite  niske sezone koje će Vam omogućiti ozbiljnu dozu luksuza po dosta pristupačnijim cenama. 

Bali putovanje u Septembru

guillaume-marques-bnMPFPuSCI0-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Bali

To je pitanje na koje svi želimo znati odgovor: kada je najbolje vreme posetiti Bali? Kišna sezona traje od oktobra do marta, dok suvi period traje od aprila do septembra. Ciljajte na krajeve suvog perioda – što čini septembar savršenim vremenom za posetu. Upustite se u tajanstveni Bali u selima gde vreme teče sporije, ili posetite neke od najlepših plaža na Baliju za poslednji dodir sunca pre nego što zima stigne bliže kući.

Zanzibar putovanje u Septembru

claudia-altamimi-PSD6ffClG0w-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Zanzibar

Plaže Zanzibara su poput iluzije: predivan beli pesak i okean obojen jedinstvenom plavom bojom. Na Zanzibaru u septembru postoje idealni uslovi za odmor. Temperatura tokom dana je 30°C. Temperatura mora je savršena sa 26 °C. Noću se temperature kreću oko prijatnih 20 °C.

Ibica i Majorka putovanje u Septembru

philip-jahn-PYkpulrIMG0-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Majorku

Konačno možete pronaći mesto da ponovo postavite peškir na plažama, i rezervisati sto za ručak u restoranu na plaži bez ikakve prethodne rezervacije. I dalje je toplo, a hoteli i vile odjednom postaju pristupačniji. Takođe je dobra ideja da krenete u obilazak najskrivenijih kutaka i uvala katamaranom.  

Mauricijus putovanje u Septembru

xavier-coiffic-dcovteh2ti4-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Mauricijus

“Dijamant Indijskog okeana”  je  često drugi naziv za  Mauricijus. Ostrvo je destinacija snova za one  koji cene određeni nivo smeštaja, hrane i usluga. Sunce, palme, bele peščane plaže, topla morska voda, tirkizne uvale i atraktivni hotelski kompleksi sa velikim bazenima – sve to i još mnogo više možete pronaći ovde. Pre 25 godina, Mauricijus se smatrao luksuznom, izolovanom i ekskluzivnom destinacijom za odmor koja je otvorena samo za privilegovane. Luksuzni hoteli sa jedinstvenom uslugom, fantastičnim wellness programima i prostranim golf terenima i dalje su među najboljima na svetu.

Sejšeli putovanje u Septembru

vitalii-ustymenko-dCNgsF2XZI8-unsplash

Pogledajte ponudu aranžmana za Sejšele

Tokom septembra  je toplo i sunčano na Sejšelima. Postoji šansa za pljuskove ali oni traju kratko. Na ostrvu Mahe temperatura tokom dana se kreće oko 28°C do najviše 31°C tokom popodneva. Tokom večeri temperatura se spušta do 25°C, što je i dalje prijatno ako želite veče da provedete na otvorenom.