Top
 

Punta Cana

Punta Cana je smeštena u najistočnijem delu Dominikanske Republike. Jedno od najpopularnijih turističkih destinacija Latinske Amerike, sa više posetilaca nego bilo koja zemlja u karipskom regionu. Međunarodni aerodrom Punta Cana (PUJ) nalazi se oko 30 km u unutrašnjosti. Ovaj aerodrom prima 64% svih letova koji stignu u zemlju, primajući više putnika nego međunarodni aerodrom Las Americas, koji se nalazi u Santo Domingu, glavnom gradu zemlje.

Punta Cana je nadaleko poznata po prelepim plažama sa belim peskom i plavim tirkiznim morem. Vreme je toplo tokom većeg dela godine, posebno u kasno leto i jesen. Punta Cana ima tropsku vlažnu i suvu klimu. Vreme je prilično ujednačeno tokom cele godine, sa prosečnom temperaturom od 26°C. Vruća i vlažna sezona traje od maja do oktobra, a danju bi temperature mogle dostići i 35°C. Od novembra do marta, temperature tokom večeri su oko 20°C.

Punta Cana – Ponuda All Inclusive hotela 2023 / 2024

Punta Cana – Najbolji All Inclusive hoteli za porodice

Za porodice koje žele maksimalnu udobnost i bezbrižan odmor, all-inclusive hoteli su idealan izbor. Pored smeštaja i obroka, ovi hoteli pružaju razne sadržaje i aktivnosti za decu i odrasle, kao i pristup prelepim plažama i bazenima.

Predstavljamo vam nekoliko najboljih hotela u Punta Cani koji su posebno prilagođeni porodicama. Ovi hoteli imaju prijateljsko osoblje, mini klubove za decu, bazene, vodene parkove i mnoge druge sadržaje koji će zadovoljiti sve članove vaše porodice.

Gde god da se smestite na briljantnoj beloj obali Punta Cane – računajući 11 plaža sa Plavom zastavom– nećete pogrešiti. Kako se ponosi jednom od najdužih belih peščanih obala u karipskom regionu – dugačkom čak 48 kilometara– Punta Cana zasluženo nosi epitet savršene destinacije za odmor i opuštanje.

Pored izobilja dnevnih aktivnosti, noći nisu ništa manje zanimljive. Mlađa populacija ima na raspolaganju brojne moderne noćne klubove, dok parovi mogu uživati u romantičnim večerama pod zvezdama, elegantnim restoranima ili prefinjenim barovima uz koktele I delicije  iz celog sveta.

Ako i dalje razmišljate, evo top 5 razloga da posetite Punta Canu:

Plaže – Obala Punta Cane je čisti beli pesak oivičen palmama, prizor u kome možete uživati dokle god Vam pogled seže.  Plaže kao što je Bavaro su neka od najboljih mesta za opuštanje i upijanje sunčevih zraka.

Aktivnosti na vodi – Ako ste ikada poželeli da probate skijanje na vodi, jet ski, ronjenje itd… – odlazak u Punta Canu je obavezan.

Kokteli i noćni život – Punta Kana možda nije poznata po svom hedonističkom načinu života, ali ako želite da se opustite uz nekoliko margarita ili uz punč od ruma, barovi na plaži su idilična mesta za to. Potom, možete plesati celu noć u klubovima koji obično rade do zore.

Golf – Istočna Dominikanska Republika je relativno novi centar I destinacija za golf, ali je brzo stekla odlične terene kao što su Iberostar i Corales.

Tropska klima – Punta Cana ne bi bila to što jeste bez prelepe klime. Van sezone uragana, odmarališta su okupana čvrstim suncem I stabilnim temperaturama.

 • Included
  Punta Cana
 • Not Included
  Individualni polasci
  Primer cena po osobi
  Avionski prevoz
  Šta je uključeno u cenu
  TipUsluge