Top
 

Puerto Plata

Na severnoj obali Dominikanske Republike nalazi se Puerto Plata – grad najpoznatiji po svojim plažama i dugačkoj obali Playa Dorade koju prate brojni all inclusive hoteli.

U zavisnosti kakav tip odmora želite, Puerto Plata nudi više opcija – od all inclusive hotela gde su hrana, piće i zabavne aktivnosti uključeni. Ova opcija je idealna za porodice kao i putnike koji traže mnogo aktivnosti bez brige o dodatnim troškovima.

Druga opcija je boravak u luksuznim “boutique” hotelima, gde je iskustvo definitivno privatnije i ekskluzivnije. Ovu opciju preporučujemo za mladence, parove, a pre svega za sve goste koji vole da se relaksiraju tokom odmora.

Konačno, tu su i „sportski orijentisani“ hoteli, idealni za goste koji su ljubitelji aktivnog odmora – hoteli fokusirani na golf, jedrenje na dasci ili surfovanje kao i ostale aktivnosti na vodi.

Puerto Plata – Ponuda hotela 2023 / 2024

Puerto Plata – za ljubitelje aktivnog odmora

Puerto Plata nudi mnogo više od luksuznih hotelskih kompleksa sa privatnim plažama i zabavom za svoje goste. To je takođe prelep grad sa zanimljivom istorijom koji nudi obilje atrakcija za svoje posetioce. Pozivamo vas da otkrijete čari Puerto Plate.

Za početak možete ići žičarom do vrha planine Izabel de Tores, sa koje se pruža neverovatan pogled na okolinu. Potom nastaviti šetnju kroz ogromnu botaničku baštu prepunu zelenila i  egzotičnog cveća. U centru grada možete da obiđete najzanimljivije spomenike, kao i čuvenu Umbrella Street i Pink Street. Zatim uživati u šetnji primorskim bulevarom. U blizini je i Playa Dorada sa kazinom i trgom prepunim tipičnih dominikanskih restorana sa velikim izborom domaćih delicija. Ukoliko vas privlače suveniri, rum, kafa – i to je na raspolaganju. Tajne proizvodnje dominikanskog ruma možete otkriti tokom degustacije različitih vrsta ovog čuvenog pića. A možete posetiti i fabriku čokolade za slatki kraj vašeg putovanja.

Puerto Plata je takođe “kapija” za poluostrvo Samana. Netaknute plaže i mirna odmarališta kao Cayo Levantado i Samana Town privlače posetioce iz celog sveta.

 • Included
  Puerto Plata
 • Not Included
  Individualni polasci
  Primer cena po osobi
  Avionski prevoz
  Šta je uključeno u cenu
  TipUsluge