Top
 

Portugal

Portugal

 

Na ušću reke Douro u Atlanski okean, smešten je očaravajuću  grad Porto. Deo grada zvani Foz Velha poznat je po uskim, živopisnim ulicama sa koloritnim kućama, gde možete naići i na izvrsne pabove. Brojne su znamenitosti koje su prava atrakcija za ljubitelje kulture i umetnosti, kao što je poznati most Dom Luis I koji povezuje obale reke Douro, Kuća muzike, vinski podrumi, autentična knjizara Lello koja podesća na muzej. Ono što impresionira je kombinacija raznolikosti – odlične plaže, prelepi pejzaži, bogat kulturni sadržaj i zabava. Sve to čini ovaj drugi po veličini grad u Portugaliji jedanom od najpopularnijih city break destinacija u Evropi.

Ukoliko planirate da posetite Porto, čeka Vas nezaboravno iskustvo!

 

 

Lisabon važi za jednu od najatraktivnijih turističkih destinacija. Smešten na ušću reke Tagus u Atlanski okean, prepoznatljiv je  kao “San Francisko Evrope”, i grad na sedam brda. Sve čari Portugala možete osetiti u njemu. Poznat je po čuvenim tramvajima, ulicama popločanim kaldrmom, laganom ritmu, izuzetnom gostoprimstvu i autentičnoj Fado muzici.

Osetite kosmopolitsku atmosferu prestonice Portugala i izaberite Lisabon kao vašu city break destinaciju.

 

 

Provedite odmor u najboljim hotelima u Portugalu

 

Vila Vita Parc Resort and Spa 5* – Porches

 

Smešten na spektakularnim liticama, na preriferiji Porchesa, 4 km od centra. Kompleks se sastoji od glavne zgrade i dvospratnih vila. Nalazi se u blizini plaže. Aerodrom Faro je udaljen 40km, vreme transfera je 45 min.

 

 

 

 

Pestana Colombo’s Premium Club 5*– Vila Baleira

 

Nalazi se direktno da peščanoj plaži Porto Santo dugoj 9 km. Mesto  Vila Baleira je udaljeno 3 km. Do golf terena  se može stići za nekoliko munita vožnje automobilom.

 

 

 

 

Pine Cliffs Hotel & Resort 5* – Praia da Falesia

 

Kompleks je smešten na liticama i pruža neverovatan pogled na finu peščanu plažu „Praia da Falésia“. Hotel je okružen borovim šumama i baštama. Do peščane plaže se stiže stemenicama i liftom. Albufeira i Vilamoura su udaljeni 8 km. Do aerodroma Faro ima 35 km, vreme transfera je oko 1 h.

 

 

 


 • Included
  Portugal
 • Not Included
  Individualni polasci
  Primer cena po osobi
  Avionski prevoz
  Šta je uključeno u cenu
  TipUsluge