Top
 

Porodični odmor na Dominikani: Sve što treba da znate

Dominikanska Republika, biser Kariba, je idealna destinacija za nezaboravan porodični odmor. Sa predivnim plažama, bogatom kulturom i raznovrsnim aktivnostima, ova destinacija privlači putnike svih uzrasta. U sledećem postu predstavljamo vam sve što treba da znate o planiranju vašeg porodičnog odmora na Dominikanskoj Republici, uključujući organizaciju aranžmana po pristupačnim cenama, predlog all-inclusive hotela kao i najboljih porodičnih hotela.

 

Dominikana – Individualni aranžmani

 

Nudimo širok spektar aranžmana koje možete odabrati za svoje putovanje na Dominikanu – paketi koji uključuju smeštaj, avio-karte i povratni transfer uz mogućnost individualog prilagođavanja, tako da postoje aranžmani za svačiji ukus i budžet.

 

All-inclusive hoteli u Dominikanskoj Republici

Za porodice koje žele maksimalnu udobnost i bezbrižan odmor, all-inclusive hoteli su idealan izbor. Pored smeštaja i obroka, ovi hoteli pružaju razne sadržaje i aktivnosti za decu i odrasle, kao i pristup prelepim plažama i bazenima.

Najbolji porodični hoteli u Dominikani

Predstavljamo vam nekoliko najboljih hotela u Dominikani koji su posebno prilagođeni porodicama. Ovi hoteli imaju prijateljsko osoblje, mini klubove za decu, bazene, vodene parkove i mnoge druge sadržaje koji će zadovoljiti sve članove vaše porodice.

 

Dominikana – Porodični hoteli  4

Dominikana – Porodični hoteli  5

Pristupačne cene u Dominikani

 

Dominikanska Republika nudi izuzetno povoljne cene za porodični odmor. Sa pažljivim planiranjem i rezervacijama unapred, možete pronaći povoljne opcije smeštaja u hotelima, jeftine letove i razne aktivnosti po pristupačnim cenama.

Aktivnosti za porodični odmor u Dominikani

 

Dominikanska Republika je raj za avanturiste i istraživače. Sa predivnim plažama, mogućnostima za ronjenje, jedrenje na dasci i ostali vodeni sportovi, kao i brojnim nacionalnim parkovima i istorijskim lokalitetima, postoje mnoge aktivnosti koje će zadovoljiti celu porodicu.

 • Included
  Porodični odmor na Dominikani: Sve što treba da znate
 • Not Included
  Individualni polasci
  Primer cena po osobi
  Avionski prevoz
  Šta je uključeno u cenu
  TipUsluge