Top
 

Phuket

Phuket

 

Tajland važi za jednu od najatraktivnijih turističkih destinacija. Očekuju vas prelepe plaže, idlični planinski pejzaži, preko 2,000 veličanstvenih hramova i odlična kuhinja. Od Ruže severa do južnih plaža, Tajland je destinacija po meri putnika koji očekuju odmor iz snova. Upoznajte se sa zemljom čija bogata kultura i priroda impresioniraju brojne posetioce svake godine.

 

Šta čini Tajland posebnim:

*Vrhunski servis

*Odličan odnos cene i kvaliteta

*Savršena kombinacija kulture i destinacije za odmor

*Spektakuarna ostrva

 

Na jugozapadu Tajlanda smešteno je najveće i izuzetno popularno ostrvo Phuket, gde možete uživati u relaksirajućem odmoru na plaži, kao i u uzbudljivom noćnom životu. Upravo ta raznolikost ga čini jednom od najatraktivnijih destinacija na Tajlandu.

Brojne su atrkacije koje vredi posetiti:

*Glavni grad Phuket i njegov najlepši deo Stari grad sa zanimljivim hramovima, muzejima, autentičnim prodavnicama i restoranima.

*11 km dugu plažu Mai Khao zaštićenu kao deo nacionalnog parka Sirinat.

*Plaža Kamala u blizini tradicionalnog sela gde možete uživati u domaćoj kuhinji i iskusiti autentičnu tajlandsku masažu.

*Na zapadnom delu ostrva je smeštena plaža Patong, u čijoj blizini su brojni kafići i barovi.

*Srednji deo ostrva zauzimaju plaže Karon i Kata čije šetalište je popunjeno zanimljivim suvenirnicama i odličnim restoranima.

 

Highlights hoteli Phuket

 

Amatara Wellness Resort 5* Cape Panwa

 

     

Na mirnoj, idiličnoj lokaciji na obroncima poluostrva Cape Panva na jugoistoku ostrva Phuket. Mala skrovita uvala na Andamanskom moru je savršena kulisa. Ako želite  malo promene, na samo 15 minuta je grad Puket sa svim vrstama inspirativnih aktivnosti. Živahna plaža Patong udaljena je samo 30 minuta. Vreme putovanja do aerodroma Puket oko 60 minuta.           

 

 

Mövenpick Resort Spa Karon Beach 5*- Karon Beach

 

 

Plaža Karon nudi mnogo prostora za šetnje dugačkim promenadama. Severna obala Patong plaže udaljena je oko 15 minuta.

Vreme transfera do aerodroma: oko 1 sat

 

 

 

Renaissance Phuket Resort & Spa 5* – Mai Khao Beach

 

 

Resort je savršeno ukopljen u vrt, koji se graniči direktno sa prelepim delom plaže Mai Khao. Nacionalni morski park Sirinath nalazi se u neposrednoj blizini.

Vreme transfera do aerodroma: cca. 20 minuta.

 

 

 

Kada je najbolje vreme za Tajland?

Idealno vreme za putovanje na Tajland je od decembra do aprila. Kišna sezona traje od maja do novembra. Najveće temperature su od marta do maja. Zahvaljujući stabilnoj temperaturi vode, odmor na Tajlandu je praktično moguć tokom cele godine. Važno je znati da je ovde tropska klima te je prisutna visoka vlažnost tokom cele godine.

 


 • Included
  Phuket
 • Not Included
  Individualni polasci
  Primer cena po osobi
  Avionski prevoz
  Šta je uključeno u cenu
  TipUsluge