Top
 

MALDIVI hoteli sa 5★

MALDIVI hoteli sa 5★

Hoteli na Maldivima sa 5 ★

Komforni resortovi na Mladivima  koji garatuju udobnost i uživanje pod tropskim suncem . Ako tražite hotele za odmor i relaksaciju, pogledajte FIRSTCHOICE predloge:


PONUDA SVIH HOTELA SA 5*

Izdvajamo
7 NOĆENJA, All Inclusive
PO OSOBI OD2680 EUR
Izdvajamo
PO OSOBI OD 2.050,- EUR
PO OSOBI OD 2.892 EUR
Maldivi - ponuda hotela
Od 2720 €
7 NOCENJA
PO OSOBI OD 2.931 EUR
Od 2900 €

Dhigali 5★ €2900

7 NOCENJA
PO OSOBI OD 2.650 EUR
PO OSOBI OD 3.277,- EUR
PO OSOBI OD 2299 EUR
Maldivi - ponuda hotela
Kudafushi Resort & Spa PO OSOBI OD 2.110 EUR
THIS IS WHAT AWAITS YOU Rock-n-roll lifestyle under palm trees: Experience the first Hard Rock Hotel in the Maldives ! A huge range of leisure activities , the adjoining “The Marina @ CROSSROADS” and a shopping center inspire the adults, while the little ones enjoy the German-language childcare in the Kids Club . LOCATION South Male Atoll LOCATION AND SURROUNDINGS The hotel is located in the Emboodhoo Falhu Lagoon in the South Male Atoll, one of the largest lagoons in the Maldives. Transfer time: From Velana International Airport approx. 20 minutes by speedboat. LOCATION first beach location, restaurants / shops nearby…
Maldivi - preporuka hotela
PO OSOBI od 2250,-€

Kandima 5★ €2250

.
Kudafushi Resort & Spa PO OSOBI OD 1.775 EUR
PO OSOBI OD 1.139 EUR
7 NOCENJA
KOMPLETNA PONUDA HOTELA SA 5*
Mövenpick Resort Kuredhivaru Maldives PO OSOBI OD 2.938,- EUR
PO OSOBI OD 1.595 EUR
7 NOCENJA
PO OSOBI OD 2016,-€
Maldivi - luksuzni hoteli
od 2.850,-€
Maldivi - luksuzni hoteli
PO OSOBI od 2400,-€
Maldivi - ponuda hotela
7 NOCENJA
Kako izabrati hotel na Maldivima?

 

Dakle, odlučili ste za MALDIVE  a onda se suočite sa teškim zadatkom – izborom rezorta. Evo na šta treba obratiti pažnju? U ovom postu delimo naše tajne koji su to najbitniji elementi.

1. BUDŽET

Do nedavno nedostižna destinacija, a danas Maldivi nude ogroman izbor hotela koji odgovaraju raznim ekonomskim mogućnostima. Zadatak br.1 je da se informišete o okvirno najnižoj ceni za planirani period putovanja i zatim da se krene sa daljim elementima koji su vama važni.

2. PERIOD PUTOVANJA

Maldivi su destinacija na koju je moguće otputovati tokom cele godine, ali i dalje postoje velike šanse za kišu od maja do oktobra. Ali cene su takođe najniže u ovom periodu. Takođe morate znati da tokom božićnih i novogodišnjih praznika cene smeštaja rastu skoro 2-3 puta!

3. IZBOR HOTELA.

Ovde vam savetujemo da uzmete u obzir broj  putnika (da li putujete sa decom ili bez) i tip odmora (romantični / porodični / aktivni / sa mogućnošću ronjenja ..). U našoj ponudi je preko 115 hotela od 4*-6* i u svakoj od kategorija izdvajamo bar 3 hotela kada formiramo ponudu za klijenta.

4. TIP SOBE

Nije tajna da čak i unutar istog resorta mogu postojati potpuno različite kategorije soba sa izlazom na različiu plažu.  Jedna strana ostrva su nebeski Maldivi, a druga je potpuno neprikladna za kupanje. Pažljivo proučite gde će se vaša vila nalaziti. Cene tipova soba unutar istog resorta po nekad drastično variraju u ceni.

5. IZBOR PLANA OBROKA

U nekom hotelu, na primer, isplativije je uzeti all inclusive- u tom slučaju, pored tri osnovna obroka imate razne snekove, grickalice i ono najvažnije – alkoholna i bezalkoholna pića.  Za neke klijente je  pun pansion ili polupansion sasvim dovoljan. U tom slučaju obezbeđena vam je voda kao i kafa/čaj/sokovi za vreme doručka. Postoje i tipovi gostiju koji isključivo biraju samo doručak.. ali taj izbor nikada nije zbog uštede.. na protiv ! Ovaj tip klijenata vole apsolutnu slobodu, nezavisnost i privatnost. Oni sami biraju gde i kada žele da odu na večeru.

6. IZBPR TRANSFERA

U vezi brzog broda je sve jasno. Ali šta je sa kombinovanim prevozom ili hidroavionom, ako hotel nudi obe opcije? Kakva su vremena čekanja? Šta će biti udobnije, a manje zamorno? Kada kreće poslednji hidroavion ka/sa ostrva.

 7. KADA REZERVISATI?

Konačna cena putovanja na Maldive , dostupnost hotela, tipa sobe dosta zavisi od vremena kada se odlučite da rezervišete. Uvek se savetuje da na vreme počnete sa planiranjem odmora. Tada imate mogućnost da iskoristite i popuste za rane rezervacije. Naravno, uvek postoje i lastminuti, ali imajte na umu da ove popuste ne objavljuju svi hoteli , takodje, popusti se odnose samo na sobe koje nisu rezervisane u tom period ( a to su uglavnom veće vile sa mnogo višom cenom u odnosu na osnovni tip sobe )

 

Ako nemate vremena ili želje da se posvetite proučavanju ovih pitanja, savetujemo vam da se obratite našem timu koji sa punom pažnjom obrađuje svaki upit .

Tokom konsultacija  od strane našeg agenta dobićete odgovore na sva ova pitanja, kao i

– međusobno poređenje resortova

– naše fotografije, video zapise i komentare većine predloženih hotela.

 • Included
  MALDIVI hoteli sa 5★
 • Not Included
  Individualni polasci
  Primer cena po osobi
  Avionski prevoz
  Šta je uključeno u cenu
  TipUsluge
(Aranžmani 2023)

Ponuda  hotela na Maldivima sa 5 *


 

PONUDA HOTELA SA 5*

 

Trebate  savet?

  Radno vreme
 • Monday – Friday10:00-17:00 h
 • Saturday – SundayClosed
 
Informacije i rezervacije  u First Choice poslovnici -Brankova 32, 11000 Beograd ,  na našem sajtu www.firstchoice.rs ili nas kontaktirajte na booking@firstchoice.rs   First Choice d.o.o. Beograd   je ovlašćeni agent prodaje za teritoriju Srbije organizatora putovanja  TUI Austria Holding GmbH . Važe Opšti uslovi putovanja TUI GmbH
U zavisnosti kakav tip odmora planirate, svakako treba pažljivo izabrati resort na Maldivima gde ćete provesti Vaš odmor. Na Maldivima je zapravo jedan resort jedno ostrvo. Do nedavno, Maldivi su važili za destinaciju koja je idealna isključivo za putovanje za odrasle bilo da putujete na medeni mesec ili jednostavno želite da otputujete sa partnerom ili prijateljima. Međutim, u poslednje vreme stvari su se značajno promenile. Maldivi su postali destinacija koja je sve više privlačna porodicama sa decom. Veliki broj hotela se trudi da prilagodi svoj sadržaj najmlađim gostima od interesantnih igraonica sa mnoštvom tobogana preko animacije do dečijeg menija. U nastavku teksta pogledajte predloge hotela na Maldivima u zavisnosti od tipa planiranog putovanja i odmora.