Top

Maldivi Aktuelne ponude / Aranzmani 2023

Putovanje na Maldive 2023

(Napomena :   Individualna putovanja sa mogućnošću kreiranja ponude za datume koji Vama odgovaraju )

 

Šta je uključeno u cenu ?

 • 7 noćenja u hotelu
 • Boravak u naznačenom tipu sobe  ( dostupni su i drugi tipovi soba uz doplatu )
 • Naznačeni tip usluge
 • Povratni let
 • Transfer Aerodrom-Hotel-Aerodrom
Kako izabrati hotel na Maldivima?

Dakle, odlučili ste za MALDIVE  a onda se suočite sa teškim zadatkom – izborom rezorta. Evo na šta treba obratiti pažnju? U ovom postu delimo naše tajne koji su to najbitniji elementi.

1. BUDŽET

Do nedavno nedostižna destinacija, a danas Maldivi nude ogroman izbor hotela koji odgovaraju raznim ekonomskim mogućnostima. Zadatak br.1 je da se informišete o okvirno najnižoj ceni za planirani period putovanja i zatim da se krene sa daljim elementima koji su vama važni.

2. PERIOD PUTOVANJA

Maldivi su destinacija na koju je moguće otputovati tokom cele godine, ali i dalje postoje velike šanse za kišu od maja do oktobra. Ali cene su takođe najniže u ovom periodu. Takođe morate znati da tokom božićnih i novogodišnjih praznika cene smeštaja rastu skoro 2-3 puta!

3. IZBOR HOTELA.

Ovde vam savetujemo da uzmete u obzir broj  putnika (da li putujete sa decom ili bez) i tip odmora (romantični / porodični / aktivni / sa mogućnošću ronjenja ..). U našoj ponudi je preko 115 hotela od 4*-6* i u svakoj od kategorija izdvajamo bar 3 hotela kada formiramo ponudu za klijenta.

4. TIP SOBE

Nije tajna da čak i unutar istog resorta mogu postojati potpuno različite kategorije soba sa izlazom na različiu plažu.  Jedna strana ostrva su nebeski Maldivi, a druga je potpuno neprikladna za kupanje. Pažljivo proučite gde će se vaša vila nalaziti. Cene tipova soba unutar istog resorta po nekad drastično variraju u ceni.

5. IZBOR PLANA OBROKA

U nekom hotelu, na primer, isplativije je uzeti all inclusive- u tom slučaju, pored tri osnovna obroka imate razne snekove, grickalice i ono najvažnije – alkoholna i bezalkoholna pića.  Za neke klijente je  pun pansion ili polupansion sasvim dovoljan. U tom slučaju obezbeđena vam je voda kao i kafa/čaj/sokovi za vreme doručka. Postoje i tipovi gostiju koji isključivo biraju samo doručak.. ali taj izbor nikada nije zbog uštede.. na protiv ! Ovaj tip klijenata vole apsolutnu slobodu, nezavisnost i privatnost. Oni sami biraju gde i kada žele da odu na večeru.

6. IZBPR TRANSFERA

U vezi brzog broda je sve jasno. Ali šta je sa kombinovanim prevozom ili hidroavionom, ako hotel nudi obe opcije? Kakva su vremena čekanja? Šta će biti udobnije, a manje zamorno? Kada kreće poslednji hidroavion ka/sa ostrva.

 7. KADA REZERVISATI?

Konačna cena putovanja na Maldive , dostupnost hotela, tipa sobe dosta zavisi od vremena kada se odlučite da rezervišete. Uvek se savetuje da na vreme počnete sa planiranjem odmora. Tada imate mogućnost da iskoristite i popuste za rane rezervacije. Naravno, uvek postoje i lastminuti, ali imajte na umu da ove popuste ne objavljuju svi hoteli , takodje, popusti se odnose samo na sobe koje nisu rezervisane u tom period ( a to su uglavnom veće vile sa mnogo višom cenom u odnosu na osnovni tip sobe )

Ako nemate vremena ili želje da se posvetite proučavanju ovih pitanja, savetujemo vam da se obratite našem timu koji sa punom pažnjom obrađuje svaki upit .

Tokom konsultacija  od strane našeg agenta dobićete odgovore na sva ova pitanja, kao i

– međusobno poređenje resortova

– naše fotografije, video zapise i komentare većine predloženih hotela.

Maldivi u julu – kišna sezona traje od maja do oktobra, tako da  i jul spada u period van sezone -ALI.. samo kalendarski !j. Vlažnost vazduha je malo veća nego inače, ali jul je i dalje popularan mesec za putovanje na Maldive jer ćete možda moći da nađete jeftiniji odmor. Najviša temperatura u julu, u glavnom gradu Male je 30ºC, a noću pada samo na 25ºC. Vreme na Maldivima u julu je toplo , sa kratkim jakim pljuskovima.  Takođe, je još uvek dobro vreme za ronjenje, mada su prisutne velike količine planktona u vodi. 26. jula je Dan nezavisnosti Maldiva, pa se na većini ostrva održavaju parade i javne proslave.

 • Included
  Maldivi Aktuelne ponude / Aranzmani 2023
 • Not Included
  Individualni polasci
  Primer cena po osobi
  Avionski prevoz
  Šta je uključeno u cenu
  TipUsluge
1

Lokacija ture

Sorry, the comment form is closed at this time.