Top
 

Majorka

Majorka

 

Uživajte u suncu, na plaži & moru!

Ovo špansko ostrvo je poznato po odličnom noćnom provodu, značajnoj kulturnoj baštini i prirodim lepotama. Privlače vas plaže? Majorka nudi 550km obale. Ukoliko želite mir i relaksaciju, možete pronaći i neko tiho mestašce za vas. Najveći zaliv Majorke je zaliv Alcudia, različit od samog ostrva. Uživajte u dugim peščanim plažama i kristalnom tirkiznom moru letovališta Playa de Palma.

 

Istražite najpopularnija mesta

 

 

Palma de Majorka, glavni grad sa prelepim znamenitostima i romantičnim starim gradom.

Icudia, bajkovite plaže, egzotična flora i fascinantan podvodni svet

Cala Millor, idilično primorsko selo na istočnoj obali ostrva. Mogućnost izleta u blizini, npr. zmajeva pećina “Cuevas Del Drach”.

 

 

 

Cala Ratjada, polazna tačka za obilazak ostrva, kristalno čisto more na plaži Cala Agulla, raj za ronioce: Cala Gat.

Calad’Or, rajska priroda i mesta za kupanje, južna obala ostrva, mnogo malih zaliva, tirkizno plavo more i prelepe peščane plaže.

Can Picafort, turističko mesto kod Alcudie, idealno za bicikliste, i za jahanje na plaži.

 

 

Uživajte u raznolikosti koje nudi Majorka- ostrvo za sve uzraste! U zaleđu Playa Es Trenc nalaze se romantične plaže sa predivnim pogledom na zaliv. Obavezno posetite zmajeve pećine u Porto Cristu, čuvenu Cap Formentor i probajte lokalni specijalitet “Pa amb oli”, pečeni hleb sa paradajzom, belim lukom i maslinovim uljem.

 

Boravite u najboljim hotelima sa vrhunskom uslugom na Majorci. Beskrajne peščane plaže, mnogobrojni izleti, sport i Wellness program, učiniće vaš odmor savršenim. Napomena: na Majorci, Menorci, Ibizi i Formenteri naplaćuje se turistička taksa. Taksa nije uključena u cenu i naplaćuje se na licu mesta, te zavisi od tipa smeštaja, sezone i kategorije hotela. Iznosi od 0,55 do 2,20 eur po osobi i po noćenju. Deca do 15 godina ne plaćaju taksu.

 

Preporuka hotela

 

Hotel Nixe Palace 5* – Palma de Mallorca      

                           


Na prvoj liniji plaže Cala Mayor i u neposrednoj blizini centra Palma de Mallorca gde možete uživati u kulturnim i zabavnim sadržajima, kao i primorskoj atmosferi grada. Vreme transfera je oko 20 min. Aerodrom je udaljen oko 18 km.

 

 

 

  Iberostar Selection Playa de Muro Village  5* – Bucht von Alcudia

 

 

Luksuzni hotel direktno na peščanoj plaži i sa bogatim zabavnim programom za decu.Nalazi se u blizini prirodnog parka S’Albufera. U blizini je i teren za golf, i drui sportski objekti. Centar Alkudie je na 5 km. Son Sant Joan međunarodni aerodrom je na oko 65 km.

 

 

 

Pleta de Mar Luxury Hotel by Nature 5* – Canyamel

 

 

Luksuzni hotel se nalazi na 200 m od hotela Can Simoneta. Kompleks karakteriše elegancija i savršeno se uklapa u borove šume i direktan pristup plaži.  Hotel samo za odrasle nudi i dva infinity bazena. Udaljen je od arodroma 70 km.

 

 

 

Doživite ekskluzivan odmor u  luksuznim hotelima sa 4 ili 5* na Majorci – odlična usluga, vrhunski opremljene hotelske sobe i jedinstveno kulinarsko iskustvo.

 


 

 • Included
  Majorka
 • Not Included
  Individualni polasci
  Primer cena po osobi
  Avionski prevoz
  Šta je uključeno u cenu
  TipUsluge