Top
 

Koh Samui

Koh Samui

 

Tajland važi za jednu od najatraktivnijih turističkih destinacija. Očekuju vas prelepe plaže, idlični planinski pejzaži, preko 2,000 veličanstvenih hramova i odlična kuhinja. Od Ruže severa do južnih plaža, Tajland je destinacija po meri putnika koji očekuju odmor iz snova. Upoznajte se sa zemljom čija bogata kultura i priroda impresioniraju brojne posetioce svake godine.

 

Šta čini Tajland posebnim:

*Vrhunski servis

*Odličan odnos cene i kvaliteta

*Savršena kombinacija kulture i destinacije za odmor

*Spektakuarna ostrva

 

Koh Samui je jedno od prvih ostrva Tajlanda koje je privuklo posetioce. Zbog egzotičnog izgleda, jedna je od najpopularnijih destinacija gde možete osetiti sve čari ove zemlje. Impresivna struktura ostrva nikoga ne ostavlja ravnodušnim: guste prašume, bele pešćane plaže, autentični gradići, skriveni budistički hramovi i odlični restorani.

Posetite jednu od najvećih atrakcija na Tajlandu, hram Velikog Bude koji je lociran na susednom ostrvu Koh Faan. Kip je visine 12m i izrađen od zlata.

Pored divljih slonova koji lutaju džunglom, možete posetiti i one koji su pripitomljeni, učiti o njihovim navikama, hraniti ih i uživati u prizoru.

Obližnje ostrvo Koh Tao ili Ostrvo kornjača, poznato je po fantastičnim destinacijama za ronjenje.

 

Highlights hoteli Koh Samui

 

W KOH SAMUI 5*+ – Mae Nam Beach 

Nalazi se na  severnoj obali ostrva  Koh Samui na plaži Mae Nam. Okružen zlatnim peščanim plažama, tirkizno svetlucavim morem i bujnom vegetacijom, ova elegantna oaza nudi vrhunski luksuz, prepoznatljiv dizajn i izuzetnu uslugu za svoje goste. Romantična večera na plaži, časovi ronjenja ili noćni ribolov – izuzetna i individualna usluga “Whatever / Whenever®” ispunjava vaše želje.

Vreme transfera do aerodroma: cca. 30 minuta.

 

 

Renaissance Koh Samui 5* – Lamai Beach

 

Na severnom kraju plaže Lamai.  Privatni pristup plaži sa belim peskom. Živahni centar Chavenga sa raznovrsnim mogućnostima za zabavu i kupovinu, to je sa zajedničkim taksijem ili kratkom vožnjom od oko 15 minuta.

Vreme transfera do aerodroma: cca. 30 minuta.

 

 

 

Santhiya Koh Phangan Resort and Spa 5*

 

Smešten u raskošnom tropskom prirodnom krajoliku, ovaj jedinstveni luksuzni resort nalazi se na skrovitoj, pješčanoj privatnoj plaži. Nakon kratke šetnje od oko 15 minuta stižete do malih trgovina i interesantnih  barova na plaži. Hotelski gliser (ako vreme dozvoljava) odvešće vas do odmarališta Koh Samui za oko 30 minuta. Vreme vožnje do aerodroma Koh Samui: oko 60 minuta. Ukupno vreme transfera: oko 1 sat i 30 minuta.

 

 

Kada je najbolje vreme za Tajland?

Idealno vreme za putovanje na Tajland je od decembra do aprila. Kišna sezona traje od maja do novembra. Najveće temperature su od marta do maja. Zahvaljujući stabilnoj temperaturi vode, odmor na Tajlandu je praktično moguć tokom cele godine. Važno je znati da je ovde tropska klima te je prisutna visoka vlažnost tokom cele godine.

 


 • Included
  Koh Samui
 • Not Included
  Individualni polasci
  Primer cena po osobi
  Avionski prevoz
  Šta je uključeno u cenu
  TipUsluge