Top
 

Khao Lak

Khao Lak

 

Tajland važi za jednu od najatraktivnijih turističkih destinacija. Očekuju vas prelepe plaže, idlični planinski pejzaži, preko 2,000 veličanstvenih hramova i odlična kuhinja. Od Ruže severa do južnih plaža, Tajland je destinacija po meri putnika koji očekuju odmor iz snova. Upoznajte se sa zemljom čija bogata kultura i priroda impresioniraju brojne posetioce svake godine.

 

Šta čini Tajland posebnim:

*Vrhunski servis

*Odličan odnos cene i kvaliteta

*Savršena kombinacija kulture i destinacije za odmor

*Spektakuarna ostrva

 

Khao Lak se nalazi na zapadnoj obali Tajlanda, direktno na Andamanskom moru. Oko 60 km severno od Phuketa i 1h od aerodroma u Phuketu. Khao Lak je malo selo, odlično za ljubitelje prirode. Na jugozapadnoj obali Tajlanda, plaže su potpuno neuređene od praškastog belog peska. A voda ovde privlači ronioce iz celog sveta. More je čisto tako da vidljivost može doseći i do 30 metara. Tri nacionalna parka se spuštaju do obale Khao Laka. Najpopularniji je Nacionalni park Khao Lak Lam Ru, koji se prostire na 125 kvadratnih kilometara i sastoji se od  vodopada, džungle i brda visokih 1.000 metara. Centar Khao Laka, poznat kao Bang La On, ima pregršt restorana i barova, u kojima možete dobiti sve od francuske kuhinje do šiša.

Obala je duga 20 kilometara, a plaže se nastavljaju jedna na drugu. Obala Khao Laka je okrenuta ka zapadu, što znači da su plaže ovde na pravom položaju za uživanje u zalascima sunca.

 

✪ Highlights hoteli Khao Lak

 

Robinson Club Khao Lak 5* – Khao Lak  

               

 

Hotel je smešten direktno na prekrasnoj, dugoj, peščanoj plaži. Udaljen je 8 km od Khao Lak-a, regionalnog centra sa barovima, restoranima i prodavnicama. Tokom večernjih časova postoji hotelski prevoz do Khao Laka, uz određenu naknadu.

 

 

 

TUI Sensimar Khao Lak Beachfront Resort 4* – Khao Lak

 

 

Resort se nalazi na predivnoj, peščanoj plaži, u maloj uvali okruženoj prekrasnom prirodom. Centar Khao Laka sa restoranima i barovima je na 10 min pešačke udaljenosti. Vreme transfera je oko 90 min.

 

 

 

 

The Sands Khao Lak by Katathani Resorts 4* – Khao Lak

 

 

Kompleks se nalazi na peščanoj plaži Nang Thong, dugoj 1,5 km. Do centra La Ohn sa malim prodavnicama i restoranima, može se stići za nekoliko minuta. Vreme transfera je oko 60 minuta.

 

 

 

 

 

Kada je najbolje vreme za Tajland?

Idealno vreme za putovanje na Tajland je od decembra do aprila. Kišna sezona traje od maja do novembra. Najveće temperature su od marta do maja. Zahvaljujući stabilnoj temperaturi vode, odmor na Tajlandu je praktično moguć tokom cele godine. Važno je znati da je ovde tropska klima te je prisutna visoka vlažnost tokom cele godine.

 

 

 


 • Included
  Khao Lak
 • Not Included
  Individualni polasci
  Primer cena po osobi
  Avionski prevoz
  Šta je uključeno u cenu
  TipUsluge