Top
 

Ibica

Ibica

 

Top party destinacija

Špansko ostrvo Ibica je jedno od Balearskih ostrva, smešteno jugozapadno od Majorke. Poznato je po nezaboravnom provodu gde žurke traju 24/7.

Provedite odmor u nekom od luksuznih hotela i uverite se da ovo predivno ostrvo ima mnogo više za ponuditi osim ludih zabava. Karakterišu ga prostrane plaže, mirisne borove šume , jedinstveni pejzaži i umerena klima. Nakon dobrog provoda, možete se opustiti na nekoj od mnogobrojnih plaža, ili uživati u vodenim sportovima. Veliki deo ostrva je proglašen svetskom baštinom. Raznolik sadržaj je ono što čini Ibicu jednom od najatraktivnijih turističkih destinacija. Rezervišite svoj odmor na Ibici i otkrijte ovo predivno ostrvo!

 

ALL AROUND: komforni ALL INCLUSIVE hoteli na Ibici

 

Insotel Club Tarida Playa 4* – Cala Tarida  

 

Hotel se nalazi iznad mirne uvale Cala Tarida. Blago peščana plaža udaljena na 50 do 200 m, oivičena stenama i priobalnim otocima. Do nje se stiže stepenicama. U blizini se nalaze mali restorani i barovi. Vreme transfera: oko 40 min.

 

 

 

Grupotel Cala San Vicente4* – Cala San Vicente

 

Nalazi se na lepoj peščanoj plaži uvale Cala San Vincente. Okružena je stenama i idličnom pozadinom. Grada San Carlos je udaljen oko 5km, a Santa Eulalia 12km. Autobusko stajalište se nalazi na 150 m. Vreme transfera: oko 60 min.

 

 

 

 

Za najmlađe samo najbolje!

Najbolji porodični hoteli na Ibici

 

TUI MAGIC LIFE Cala Pada 4* – Santa Eulalia

 

Hotel se prostire na 70.000 m2, usred velike borove šume. Zaliv sa blago nagnutom, prirodnom plažom, je na 200 do 400 m udaljenosti. Aerodrom je udaljen ok 25 km. Vreme transfera je oko 40 min.

 

 

 

TUI SENSATORI Resort Ibiza 5* – Cala Tarida

 

Smešten je na zalivu Cala Tarida, direktno na peščanoj plaži. Približno 7km od San Jose, 11km od San Antonio, 22km od grada Ibica. Okolina se sastoji od borovih šuma i prekrasnih uvala. Resort „The Retreat” sa otvorenim i zatvorenim bazenima i spa programom se nalazi na 500 m. Postoji usluga prevoza. Vreme transfera je oko 40 min.

 

 

 

 ✪ Odmor za porodice – letujte na najlepšim plažama na Ibici ✪

 

 

Mnogobrojne peščane plaže i tirkizno more su najlepša strana Ibice. Plaže su sa blagim nagibom što omogućava vašim mališanima da se bezbrižno igraju i plivaju u moru, dok vi možete uživati u velikom izboru sportova na vodi. Posetite plažu Las Salinas, samo 10 minuta od grada Ibica. Beli pesak možete naći na plažama Cala Bassa, Es Niu Blau ili Es Cana. Malo izvan puta, ali i dalje savršeno pogodno mesto za decu, je zaliv Cala Gracio, okružen stenama i borovom šumom sa dosta prirodnog hlada.

 

 

 

PIRATSKE avanture i tematski parkovi: uzbudljiva avantura za najmlađe na Ibici

 

Ibica nudi savršenu infrastrukturu za porodični odmor. Čak i kada niste na plaži, vi i vaša deca možete uživati u mnogobrojim avanturama. Posetite pećinu Cava de Can Marca, gde su nekada pirati i krijumčari sakrivali svoj plen. Ne propustite priliku da obiđete i akvarijum Cap Blanc u blizini San Antonija, i uživate u raznobojnom podvodnom svetu. Iz luke San Antonio možete se zaputiti na uzbudljivu vožnju čamcem sa prozirnim dnom. U Aqua parku Aguamar ćete se ponovo osetiti kao dete. Rezervišite porodični odmor na Ibici, jer su ovde letovanja mnogo uzbudljiviji nego što ste očekivali.

 

 

Par informacija pre nego što rezervišete smeštaj na Ibici

Ibiza se smatra simbolom dobrog provoda, dece, karnevala i jet seta. Pozornica gde se ljudi ludo zabavljaju.Saveti za putovanje: Na Majorci, Menorci, Ibici i Formenteri naplaćuje se turistička taksa. Taksa nije uključena u cenu aranžmana i plaća se direktno u hotelu na licu mesta. U zavisnosti od vrste smeštaja, sezone i kategorije hotela naplaćuju se od 0,55 do 2,20 evra po osobi po noći. Deca do 15 godina ne plaćaju taksu. (Izvor: Regionalna vlada Balearskih ostrva, od januara 2018. godine)

 


 • Included
  Ibica
 • Not Included
  Individualni polasci
  Primer cena po osobi
  Avionski prevoz
  Šta je uključeno u cenu
  TipUsluge