Top
 

Dominikana Januar

Dominikana Januar

Prikazane cene se odnose na SAMO na cenu hotelskog smestaja.

Najpovoljniji primer ponude u periodu JANUAR 2022
10 dana / 9 noći

Cene su informativnog karaktera i zavise od konkretnog datuma, broja osoba i tipa sobe.

Za preciznije informacije molimo Vas da nas kontaktirate

Tel: 011/41.14.000

Email: info@holidayes.rs

ili proverite raspolozivost u pretrazi koja se nalazi u opisu hotela

 

 

 

 

PORODIČNI HOTELI NA DOMINIKANI

( PONUDA ZA JANUAR )

Luksuzno odmaralište na plaži gde cela porodica može da ima odmor iz snova
Uživajte u raznovrsnoj usluzi u odmaralištu koje se nalazi direktno na plaži iz snova
Luksuzni adults only hotel samo za odrasle nudi široku all-inclusive ponudu

 

ADULTS ONLY HOTELI NA DOMINIKANI

Adults only resort na prelepoj peščanoj plaži, nudi brojne usluge i izbor restorana
Hotel direktno na plaži kombinuje elemente modernog sa karipskim stilom
Luksuzni i elegantan hotel smešten na plaži, dizajniran je samo za odrasle goste

LUX HOTELI NA DOMINIKANI

Hotel direktno na plaži kombinuje elemente modernog sa karipskim stilom
Uživajte u raznovrsnoj usluzi u odmaralištu koje se nalazi direktno na plaži iz snova
Luksuzni i elegantan hotel smešten na plaži, dizajniran je samo za odrasle goste

Sezona na Dominikani

Kada je najbolje vreme za putovanje u Dominikansku Republiku ?

 

Dominikana ima 360 sunčanih dana godišnje tako da je tokom cele godine toplo, sa temperaturama između 23 i 30°C. Postoje vlažna i suva sezona na Karibima, a najbolje vreme za posetu sa puno sunca i bez kiše je između decembra i aprila. Period oko Božića uglavnom bude period sa najviše turista, pa ga zaobiđite ukoliko ne volite velike gužve. Period od sredine januara do sredine marta predstavlja idealno vreme za posetu ukoliko ste ljubitelj divljih životinja, zato što u to vreme severnoatlantski grbavi kitovi posećuju vode oko ostrva.

Kišna sezona traje od maja do oktobra kada je i najveći stepen vlažnosti vazduha. Takođe, je bitno zaobići sezonu uragana koja traje od juna do novembra iako tropske oluje mogu biti veći problem. Mnogi putnici smatraju da je period između marta i maja najbolje vreme za posetu. To je sam kraj sezone, pa su i gužve manje, ali je vreme još uvek prijatno i toplo.

Dominikana u januaru

Dominikanska Republika ima tropsku klimu i samim tim toplo vreme tokom cele godine. Vreme u januaru je pretežno suvo i skoro idealno za posetu ovom ostrvu. U toku dana možete uživati u devet sunčanih sati i u prosečnoj dnevnoj temperaturi od 28°C. Temperatura noću je oko 21°C.

Najpopularnije destinacije Dominikane

Na istočnom delu Dominikane je smeštena Punta Cana sa vrhunskim plažama, istorijskim gradovima i pustinjskim ostrvima. Svakako, najpopularnija je Bavaro plaža sa velikim brojem All Inclusive hotela koji izlaze direktno na plažu. Više od 50 milja obale sa belim peskom proteže se od Bavara do Uvera, i dalje. Kako je okružena palmama i kokosom, ovu oblast često nazivaju i kokosova obala.

Punta Cana je smeštena u najistočnijem delu Dominikanske Republike. Jedno od najpopularnijih turističkih destinacija Latinske Amerike, sa više posetilaca nego bilo koja zemlja u karipskom regionu. Međunarodni aerodrom Punta Cana (PUJ) nalazi se oko 30 km u unutrašnjosti. Ovaj aerodrom prima 64% svih letova koji stignu u zemlju, primajući više putnika nego međunarodni aerodrom Las Americas, koji se nalazi u Santo Domingu, glavnom gradu zemlje. Punta Cana je nadaleko poznata po prelepim plažama sa belim peskom i plavim tirkiznim morem. Vreme je toplo tokom većeg dela godine, posebno u kasno leto i jesen. Punta Cana ima tropsku vlažnu i suvu klimu. Vreme je prilično ujednačeno tokom cele godine, sa prosečnom temperaturom od 26°C. Vruća i vlažna sezona traje od maja do oktobra, a danju bi temperature mogle dostići i 35°C. Od novembra do marta, temperature tokom večeri su oko 20°C.

Glavni i najveći grad je Santo Domingo sa botaničkim baštama, živahnim centrom, mestima za shopping i uzbudljivim noćnim životom. Moderna i dinamična metropola na Karibima. La Capital – kako ga od milja zovu – dočarava dominikansku kulturu, gde se staro i novo neprimetno spajaju od vekovne arhitekture i istorije, do velikih tržnih centara, umetničkih galerija, užurbanog noćnog života i kulminirajuće gastronomske scene. Ovo istorijsko mesto sastoji se od lavirinta uskih ulica prilagođenih pešacima prepunih arhitektonskih čuda od 16. do početka 20. veka. Vode prema kolonijalnim zgradama pretvorenim u muzeje, prodavnice, hotele, restorane i trotoarske kafiće.

Na severnoj obali se nalazi oblast Puerto Plata. U samom centru su fabrike ruma i stari kvartovi, dok Vas žičara može odvesti do planine Isabel de Torres. U blizini je i Playa Dorada sa kazinom i trgom prepunim restorana. Puerto Plata je takođe “kapija” za poluostrvo Samana. Netaknute plaže i mirna odmarališta kao Cayo Levantado i Samana Town privlače posetioce iz celog sveta.

U jugoistočnom delu zemlje je regija La Romana. Meštani tvrde da su ovde najlepše plaže, sa šećernim peskom i svetlo plavim morem. Glavno odmaralište je Bayahibe – mirno ribarsko selo sa dugim plažama, palmama i idealnom vodom za kupanje. Na dohvat ruke su i mala ostrva Isla Saona and Catalina Island.

 

Povezani tekstovi 

 

» Vodič za putovanje na Dominikanu 

» Dominikana – Kompletna ponuda hotela 

» Dominikana -ponuda najboljih All Inclusive hotela 

 • Included
  Dominikana Januar
 • Not Included
  Individualni polasci
  Primer cena po osobi
  Avionski prevoz
  Šta je uključeno u cenu
  TipUsluge