Top
 

Dominikana u Martu

Prikazane cene se odnose na SAMO na cenu hotelskog smestaja.

Najpovoljniji primer ponude u periodu Mart 2022
10 dana / 9 noći

Cene su informativnog karaktera i zavise od konkretnog datuma, broja osoba i tipa sobe.

Za preciznije informacije molimo Vas da nas kontaktirate

Tel: 011/41.14.000

Email: info@holidayes.rs

ili proverite raspolozivost u pretrazi koja se nalazi u opisu hotela


 

 

PORODIČNI HOTELI NA DOMINIKANI

Hotel smešten na plaži Uvero Alto, savršen je za porodice i beskrajnu zabavu
Luksuzno odmaralište na plaži gde cela porodica može da ima odmor iz snova
Uživajte u raznovrsnoj usluzi u odmaralištu koje se nalazi direktno na plaži iz snova

ADULTS ONLY HOTELI NA DOMINIKANI

Adults only resort na prelepoj peščanoj plaži, nudi brojne usluge i izbor restorana
Hotel direktno na plaži kombinuje elemente modernog sa karipskim stilom
Luksuzno odmaralište samo za odrasle, direktno na plaži iz snova na Karibima
Inspirisan španskim stilom: šećerno bela plaža prostire se direktno ispred resorta
Luksuzni i elegantan hotel smešten na plaži, dizajniran je samo za odrasle goste
Na samo 20 minuta od aerodroma gosti se mogu opustiti u predivnom resortu

LUX HOTELI NA DOMINIKANI

Hotel direktno na plaži kombinuje elemente modernog sa karipskim stilom
Uživajte u raznovrsnoj usluzi u odmaralištu koje se nalazi direktno na plaži iz snova
Luksuzni i elegantan hotel smešten na plaži, dizajniran je samo za odrasle goste

Dominikana u decembru

U decembru ima manje kiše i vlage nego u prethodnim mesecima. Tokom dana uz sedam sunčanih sati, imaćete dovoljno vremena za kuapnje i odmaranje na plaži. Dnevne temperature mogu dostići i 30°C, dok tokom noći temperatura padne na 20°C.

 

Najpopularnije destinacije Dominikane

Na istočnom delu Dominikane je smeštena Punta Cana sa vrhunskim plažama, istorijskim gradovima i pustinjskim ostrvima. Svakako, najpopularnija je Bavaro plaža sa velikim brojem All Inclusive hotela koji izlaze direktno na plažu. Više od 50 milja obale sa belim peskom proteže se od Bavara do Uvera, i dalje. Kako je okružena palmama i kokosom, ovu oblast često nazivaju i kokosova obala.

Punta Cana je smeštena u najistočnijem delu Dominikanske Republike. Jedno od najpopularnijih turističkih destinacija Latinske Amerike, sa više posetilaca nego bilo koja zemlja u karipskom regionu. Međunarodni aerodrom Punta Cana (PUJ) nalazi se oko 30 km u unutrašnjosti. Ovaj aerodrom prima 64% svih letova koji stignu u zemlju, primajući više putnika nego međunarodni aerodrom Las Americas, koji se nalazi u Santo Domingu, glavnom gradu zemlje. Punta Cana je nadaleko poznata po prelepim plažama sa belim peskom i plavim tirkiznim morem. Vreme je toplo tokom većeg dela godine, posebno u kasno leto i jesen. Punta Cana ima tropsku vlažnu i suvu klimu. Vreme je prilično ujednačeno tokom cele godine, sa prosečnom temperaturom od 26°C. Vruća i vlažna sezona traje od maja do oktobra, a danju bi temperature mogle dostići i 35°C. Od novembra do marta, temperature tokom večeri su oko 20°C.

Glavni i najveći grad je Santo Domingo sa botaničkim baštama, živahnim centrom, mestima za shopping i uzbudljivim noćnim životom. Moderna i dinamična metropola na Karibima. La Capital – kako ga od milja zovu – dočarava dominikansku kulturu, gde se staro i novo neprimetno spajaju od vekovne arhitekture i istorije, do velikih tržnih centara, umetničkih galerija, užurbanog noćnog života i kulminirajuće gastronomske scene. Ovo istorijsko mesto sastoji se od lavirinta uskih ulica prilagođenih pešacima prepunih arhitektonskih čuda od 16. do početka 20. veka. Vode prema kolonijalnim zgradama pretvorenim u muzeje, prodavnice, hotele, restorane i trotoarske kafiće.

Na severnoj obali se nalazi oblast Puerto Plata. U samom centru su fabrike ruma i stari kvartovi, dok Vas žičara može odvesti do planine Isabel de Torres. U blizini je i Playa Dorada sa kazinom i trgom prepunim restorana. Puerto Plata je takođe “kapija” za poluostrvo Samana. Netaknute plaže i mirna odmarališta kao Cayo Levantado i Samana Town privlače posetioce iz celog sveta.

U jugoistočnom delu zemlje je regija La Romana. Meštani tvrde da su ovde najlepše plaže, sa šećernim peskom i svetlo plavim morem. Glavno odmaralište je Bayahibe – mirno ribarsko selo sa dugim plažama, palmama i idealnom vodom za kupanje. Na dohvat ruke su i mala ostrva Isla Saona and Catalina Island.

 

 

Povezani tekstovi 

 

» Vodič za putovanje na Dominikanu 

» Dominikana – Kompletna ponuda hotela 

» Dominikana -ponuda najboljih All Inclusive hotela 

 • Included
  Dominikana u Martu
 • Not Included
  Individualni polasci
  Primer cena po osobi
  Avionski prevoz
  Šta je uključeno u cenu
  TipUsluge