Top
 

Bayahibe

Na istočnoj straini Dominikanske Republike, na samo 10 min od La Romane, nalazi se jedna od najlepših turističkih destinacija ove zemlje – Bayahibe. Ovo nekadašnje ribarsko selo pleni svojim lepim plažama i opuštenim tropskim šarmom, što ga je i učinilo jednim od najpopularnijih letovališta Dominikanske Republike. Turiste privlači tiha atmosfera, prekrasne plaže ali i brojne zabavne aktivnosti koje su na raspolaganju tokom odmora. Provedite dane uživajući u lepoti plaža i koralnih grebena, a noći u romantičnim restoranima na obali.

Bayahibe su prvobitno naselili portorikanski ribari u 19. veku. Iako je ostalo uspavano malo ribarsko selo više od jednog veka, sada je turistički orijentisana destinacija u gde se život vrti oko plaže…

Bayahibe – Najbolji All Inclusive hoteli 2023/24

Bayahibe – TOP atrakcije za ljubitelje aktivnog odmora

 

Plaže Bayahibe su najveće turističke atrakcije u ovoj oblasti i imaju zajedničku stvar: predivan pogled, blistave palme, čist pesak i tirkiznu vodu koja će vas oduševiti. Mirne i intimne plaže u kombinaciji sa prelepom kulturom grada odvešće vas u novu rajsku avanturu.

Ukoliko za odmor odaberete Bayahibe, ne propustite priliku da posetite poznata ostrva Saona ili Katalina, gde ćete pronaći neke od najboljih mesta za ronjenje u toj oblasti. Za obilazak je dovoljno da odvojite jedan dan, ali ćete garantovano imati nezaboravno iskustvo. Jedna od najvećih atrakcija ostrva Saona je čuvena plaža Palmila, poznata po zapanjujuće čistoj plavoj vodi i palmama koje se njišu. Ne propustite priliku da napravite predivne fotografije sa ovom savršenom pozadinom.

Jedna od najvećih atrakcija u regionu La Romana-Bayahibe, Nacionalni park Cotubanama, popularan je među turistima zbog svojih belih peščanih plaža, zadivljujućih koralnih formacija, blistavih pećina koje skrivaju podzemne lagune kao i mogućnosti da plivate sa delfinima na nekim od najboljih destinacija za ronjenje. Vožnja kroz park do Saone smatra se izletom broj 1 u Dominikanskoj Republici.

Za romantične trenutke, zaplovite u susret zalasku sunca na katamaranu. Možete uživati u zalasku sunca dok pijete koktele i relaksirate se u baru na otvorenom.

 • Included
  Bayahibe
 • Not Included
  Individualni polasci
  Primer cena po osobi
  Avionski prevoz
  Šta je uključeno u cenu
  TipUsluge