Top
 

Bangkok

Bangkok

 

Tajland važi za jednu od najatraktivnijih turističkih destinacija. Očekuju vas prelepe plaže, idlični planinski pejzaži, preko 2,000 veličanstvenih hramova i odlična kuhinja.  Od Ruže severa do južnih plaža, Tajland je destinacija po meri putnika koji očekuju odmor iz snova. Upoznajte se sa zemljom čija bogata kultura i priroda impresioniraju brojne posetioce svake godine.

 

 Šta čini Tajland posebnim:

*Vrhunski servis

*Odličan odnos cene i kvaliteta

*Savršena kombinacija kulture i destinacije za odmor

*Spektakuarna ostrva

 

Neka vaše putovanje počne u egzotičnom Bangkoku, glavnom gradu Tajlanda.

Urbani centar ove zemlje privlači turiste brojnim kulturnim i prirodnim atrakcijama: spektakularni hramovi, tržni centri, hoteli, odličan noćni provod i bogata gastronomska ponuda. Ovde se nalazi najsvetija lokacija u Tajlandu, a to je Velika kraljevska palata u čijem kompleksu je i poznati Hram smaragdnog Bude.

Zvanični jezik u Bangkoku je tajlandski ili tai jezik. Prosečna temperatura tokom leta je 32 °C.

 

Highlights hoteli Bangkok✪

 

The Peninsula Bangkok 6*     

 

 

Poznati luksuzni hotel sa svojih 37 spratova jedna je od najboljih adresa u gradu i kombinuje tradicionalnu gostoljubivost Tajlanda sa bezvremenskom elegancijom i jedinstvenom uslugom poluostrva. Tokom dana, hotel ima redovan prevoz od sopstvenog pristaništa od 6:00 do 12:00 časova do Pier Piersa na suprotnoj strani reke. Odavde je samo nekoliko koraka do Taksinovog mosta i stanice Skitrain.Do Silom Road sa svojim brojnim prodavnicama  može se doći pešice za oko 5 do 10 minuta.

 

 

Millennium Hilton Bangkok 5*     

 

 

Direktno na obali Menam Chao Phraia. Skitrain stanica Vongvian Iai u blizini (oko 2 km). Tokom dana postoji redovna usluga prevoza do mosta Taksin sa obližnje stanice Saphan Taksin ili tržnice Asiatikue.

Vreme transfera: cca. 60 minuta.

 

 

 

Centara Grand at Central World 5*

 

 

Hotel ima veoma povoljnu lokaciju u  novoj poslovnoj četvrti između centra grada i aerodroma. To je samo 15 minuta od centra grada Bangkoka. Hotel je dobro povezan sa ostatkom grada zahvaljujući MRT (metro) i BTS (Ski Train). Najbliža stanica udaljena je 300 m od hotela, dok je stanica MRP Ladprao udaljena 100 m. Do turističkih atrakcija, kao što su Velika palata, Vat Prakaev i Vimanmek Palace, može se doći za 15 minuta vožnje automobilom.

 

 

Kada je najbolje vreme za Tajland?

Idealno vreme za putovanje na Tajland je od decembra do aprila. Kišna sezona traje od maja do novembra. Najveće temperature su od marta do maja. Zahvaljujući stabilnoj temperaturi vode, odmor na Tajlandu je praktično moguć tokom cele godine. Važno je znati da je ovde tropska klima te je prisutna visoka vlažnost tokom cele godine.

 

 

 


 • Included
  Bangkok
 • Not Included
  Individualni polasci
  Primer cena po osobi
  Avionski prevoz
  Šta je uključeno u cenu
  TipUsluge