Top
 

Aranžmani za Tajland – Koh Samui 2024

Aranžmani za Tajland – Koh Samui 2024

Odmor na ostrvu Koh Samui (Ko Samui).

 

Južno od Bangkoka u Tajlandskom zalivu je prelepo zeleno ostrvo Koh Samui (takođe poznato kao Ko Samui). Ostrvo nudi beskrajne palminie šume, usamljene plaže, čudne stenske formacije i male selendre. Glavni grad je Nathon sa malim prodavnicama i lokalnim restoranima. U poslednjim godinama, moderni hotelski kompleksi su izgrađeni direktno na plaži duž raznih plaža na Koh Samui. Visina hotelskih kompleksa je ograničena visinom vrhova palmi, kako bi se sačuvao utisak pejzaža.

Odmor  na Tajlandskom zalivu Koh Samui predstavlja plažni odmor u opuštenom, neformalnom ili elegantnom, luksuznom okruženju – hotelska scena na ostrvu nudi pravu stvar za svaki ukus. Pejzaž se odlikuje prelepim peščanim plažama i malim, skrivenim zalivima kao oazama mira.

Bezbrojne svetlo zelene palme kokosa i dugačke, fine, svetle peščane plaže obasjavaju ostrvo i čine Koh Samui jednim od najpopularnijih među svim destinacijama za plažni odmor. Plaže Chaweng, Lamai, Bophut i Maenam se posebno preporučuju.

Ponuda hotela na Koh Samui I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Aktivnosti na Koh Samuiju

TOP 5 aktivnosti na Koh Samuiju koje definitivno treba da vidite:

Velika Budina i Hram Kunaram Najpoznatiji i najlepši hramovi na Koh Samuiju,

“Velika Buda” i “Hram Kunaram” sa 12 metara visokom pozlaćenom statuom i veoma poštovanim mumificiranim monahom će vas fascinirati.

Nacionalni morski park Angthong Na ovoj ekskluzivnoj ekskurziji doživećete jedinstveni ostrvski svet nacionalnog parka na Naga Boutique Yacht. Ostrva su napravljena od krečnjaka, a neka se uzdižu na visinu veću od 400 metara. Netaknute plaže pozivaju vas na sanjarenje tokom ove ekskurzije.

Stene Hin Ta i Hin Yai Takođe poznate kao “Bake i deka stene”, ove stenske formacije podsećaju na ženske i muške genitalije. Mnogi stanovnici veruju da poseta stenama povećava plodnost. Ove poznate stene se nalaze direktno uz more i okružene su prelepom plažom Lamai.

Poseta glavnom gradu Iskoristite dodatnu priliku da kupite tipične tajlandske suvenire u glavnom gradu ostrva, Nathonu – ili jednostavno posmatrajte užurbanost. Vodopadi Na Muang Impresivni vodopadi Na Muang su još jedna atrakcija na Koh Samuiju. Vodopadi se nalaze usred džungle i okruženi su liticama i palmama.

 • Included
  Aranžmani za Tajland – Koh Samui 2024
 • Not Included
  Individualni polasci
  Primer cena po osobi
  Avionski prevoz
  Šta je uključeno u cenu
  TipUsluge
1

Lokacija ture

WRITE A REVIEW

Accomodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value For Money

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.