Top
 
First Choice -organizacija individualnih putovanja

O nama

FIRST CHOICE┬á je turisti─Źka agencija specijalizovana organizaciju┬á individualnih putovanja ┼íirom sveta. Organizacijom putovanja se bavimo ┬á2010. a od ┬á2018. postajemo autorizovani agent renomiranog turisti─Źkog brenda TUI group

 

Na┼íim putnicima nastojimo da obezbedimo najkvalitetniji servis 24/7 od inspiracije, formiranja ponude do realizacije samog putovanja ┬á-rezervacije ┬áleta i transfera do samog odmora u hotelu ili na krstarenju. Na┼íi bogati portfolio i partnersto sa apsolutnim liderom na svetskom turisti─Źkom tr┼żi┼ítu ┬áomoguc╠üavaju nam ┬á┬áda osmislimo celokupno iskustvo putovanja , dajuc╠üi nam jasnu konkurentsku prednost u turisti─Źkoj industriji.

Hotels & Resorts

Hotel je najva┼żniji element u odluci na┼íih klijenata da rezervi┼íu putovanje , jedan od glavnih motiva za odmor i klju─Ź lojalnosti kupaca. I upravo tu FIRST CHOICE ima ogroman potencijal ┬á: na┼íim klijentima nudimo hotele proverenih I remnomiranih lanaca ┬ákako bi se u potpunosti ispunila ┬ánjihova o─Źekivanjima.. Jo┼í jedan klju─Źni element na┼íe strategije kvaliteta je to ┼íto negujemo stalni dijalog sa na┼íim hotelskim partnerima kako bi na┼íim klijentima bilo obezbe─Ĺeno ┬áiskustvo iz prve ruke.

Nadovezujuc╠üi se na ovu uspe┼ínu formulu, FIRST CHOICE┬á krenuo je putem ekspanzije. Kako bismo oja─Źali svoju poziciju na doma─çoj ┬ásceni i dodatno povec╠üali ekskluzivnost koju pru┼żamo svojim klijentima, nameravamo u narednih nekoliko godina pro┼íiriti na┼í portfolio .

Ono u ─Źemu smo najbolji...

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

 

Na┼í portfolio uklju─Źuje sve ┼íto je putniku potrebno za idealno putovanje ÔÇŽ Od resortova ┼íirom Mediterana pa do egzoti─ŹniH destinacija poput Maldiva, Sej┼íela, Zanzibara, Dominikane ili Meksika. ┬á┬á. Osim toga, na┼íi klijenti mogu biti neograni─Źeni u svojim zahtevima ( period boravka,izbor avio kompanije.. ). Mo┼żete ─Źak izabrati i putovanje na vi┼íe od jedne destinacije i time omoguc╠üite ┬áda isprobate dva hotela u istoj oblasti ili dve vrste soba u istom hotelu. Kona─Źno, na┼íe fleksibilne opcije leta, individualni ┬átransferi i letovi sa va┼íeg lokalnog aerodroma zna─Źe da mo┼żete osmisliti svoj savr┼íeni odmor ba┼í onako kako ┼żelite.

FIRST CHOICE u brojkama...

  • 13 godina poslovanja
  • 180+ destinacija ┼íirom sveta
  • 40,000+ objekata ÔÇô od luksuznih hotela do privatnih vila
  • 10.0000 zadovoljnih putnika na godi┼ínjem nivou
  • 132.000 servisiranih putnika

O grupaciji TUI

TUI je jedna od vodec╠üih svetskih turisti─Źkih grupacije. ┬áSveobuhvatna┬á ponuda omoguc╠üava da 21 milion putnika u┼żivaju┬á neuporedivo iskustvo tokom odmora u 180 regiona. Klju─Źna karakteristika TUI korporativne kulture je globalna odgovornost za ekonomsku, ekolo┼íku i dru┼ítvenu odr┼żivost. Ovo se ogleda u vi┼íe od 20 godina posvec╠üenosti odr┼żivom turizmu. U finansijskoj 2022. godini TUI grupa sa oko 60.000 zaposlenih zabele┼żila je promet od oko 16,5 milijardi evra i operativni rezultat od 409 miliona evra. Udeo TUI grupe je kotiran u indeksu FTSE 250, na kotaciji otvorenog tr┼żi┼íta na Frankfurtskoj berzi i regulisanom tr┼żi┼ítu berze u Hanoveru.┼áiroki portfolio┬á u vlasni┼ítvu Grupe sastoji se pet avio-kompanija sa oko 130 aviona, preko 400 hotela, 16 brodova za krstarenje.