Top
 

Testimonials

This is Photoshop's version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh.

Happy Customers

Pre nego što sam saznala za First Choice, uglavnom sam rezervisala putovanja sama. Medjutim, agentica koja je organizovala putovanje za mene i moju porodicu je zaslužila sve pohvale za preciznost i posvećenost. Vreme koje mi je uštedila kao i stres kog sam bila pošteđena ima neprocenjivu vrednost. Zaista mislim da je lični pristup lična karta First Choice tima. Srećno !!

Hvala timu First Choice ,
Putovanje na Zanzibar, Sejšele

Moje prvobitno planirano krstarenje je bilo otkazano..Kontaktirao sam First Choice kako bih pokušao da pronađem alternativno putovanje i odem na odmor koji mi je bio preko potreban. Međutim, putovanje na Maldive koje je organizovao tim First Choice je bilo perfektno i prevazišlo je očekivanja moje supruge i mene. Ono što mi je privuklo pažnju je širok spektar ponude na različitim destinacijama. Zaista saradnju sa njima toplo preporučujem.

Nezaboravna putovanja u režiji First Choice,
Maldivi , Dominikana

Koristila sam usluge First Choice u nekoliko navrata i uvek su mi bili od pomoći u svim situacijama, od rezervacije odmora, odabira destinacije /preporuke hotela na destinacijama … Iskustvo je krajnje pozitivno , tim je profesionalana i maksimalno posvećen.

YES Za First Choice,
Tajland, Sejšeli, Maldivi..