Top
 

Mauricijus – najlepsi hoteli za medeni mesec

Da li je Mauricijus dobar izbor za medeni mesec?

Mauricijus je definitivno jedna od najboljih destinacija za medeni mesec – prelepe peščane plaže, romantični hoteli i egzotični pejzaži su samo delić onoga što Vas očekuje tokom ovog jedinstvenog putovanja. First Choice tim Vas vodi do najlepših mesta na ovom savršenom ostrvu, kako bi Vaš medeni mesec zaista bilo nezaboravno iskustvo.

Za parove koji žele malo više avanture na svom medenom mesecu, Mauricijus ima toliko toga da ponudi, brojne izlete, šetnje prirodom, sve vrste  sportova na vodi, golf terene svetske klase, besprekorne Spa centre, fantastičnu kuhinju i još mnogo toga.

Kada je reč o hotelima za medeni mesec na Mauricijusu, izbor je i više nego obiman. Naš tim First Choice će Vam pomoći prilikom odabira najlepšeg hotela koji odgovara Vašim zahtevima, a koji će svakao biti luksuzan, sa pravom dozom privatnosti, odličnom uslugom i divnim pogledom.

 

Sofitel Mauritius L´Impérial Resort & Spa ☆☆☆☆☆

 

 

Sofitel Imperial Resort & Spa je hotel smešten na zapadnoj obali Mauricijusa, direktno na dugačkoj peščanoj plaži Flic en Flac. Daleko je poznat po predivnim zalascima sunca, tirkiznim lagunama i idealan je izbor za savršen medeni mesec. Hotel je dizajniran u svetlim bojama i pre svega impresionira svojom prostranom teritorijom i prostranim bazenom. Takođe, ovaj luksuzni kompleks je renomirani organizator venčanja i medenog meseca. Na Mauricijusu, ostrvu koji je san svih parova, venčanja su mnogo više od obične ceremonije. Uz profesionalni tim koji se bavi organizacijom venčanja, vaša proslava će biti magična, protkana elegancijom a kao uvaženi klijenti dobićete maksimalnu pažnju bez izostavljanja bilo kakvog detalja.

Constance Belle Mare Plage ☆☆☆☆☆

 

 

Hotel se nalazi na jednoj od najlepših plaža na Mauricijusu usred 140 hektara privatnog prirodnog parka. Smešten u zaštićenom zalivu na istočnoj obali ostrva, na dva kilometra dugoj plaži sa belim peskom. Goste očekuje sedam restorana i pet modernih barova na odličnoj lokaciji. Veoma je popularan među gostima zbog svoje neformalne atmosfere i raznovrsnih sadržaja. Između ostalog, parovi mogu uživati u romantičnim večerama pod zvezdama, uz a la carte meni i izuzetan izbor šampanjca.

LUX* Grand Gaube ☆☆☆☆☆

 

 

Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa ☆☆☆☆☆

 

 

U podnožju svetske baštine Le Morne Brabant, ovaj elegantni hotel predstavlja mnogo više od panoramskog pogleda koja oduzima dah. Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa je jedno od najprestižnijih letovališta sa 5* na Mauricijusu. Čuven je širom sveta po svojim objektima, uslugama visokog kvaliteta i naravno, prvoklasnim sobama. Svakako Vas očekuje jedinstven i nezaboravan medeni mesec na rajskom poluostrvu sa miljama peščane plaže – obala se proteže na čak sedam kilometara i sadrži jednu od najlepših plaža na Mauricijusu. Hotel se nalazi na jugozapadnoj obali Mauricijusa, uokviren planinom Le Morne i Indijskim okeanom. Apsolutna destinacija iz snova za parove.

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa ☆☆☆☆☆☆

 

 

Elegantna oaza mira i opuštanja – bazeni sa ostrvcima punim cveća, terase sa pogledom na more, tropske bašte sa egzotičnim biljkama, savršeno utočište za opuštanje duše i tela. Dinarobin je simbol tropske elegancije sa vrhunskom udobnošću. Smešten na poluostrvu Le Morne, u podnožju upečatljivog Le Morne Brabanta, direktno na 7 km dugačkoj obali i prelepoj peščanoj plaži. Apartmani su harmonično raspoređeni i usklađeni sa okolinom i tropskom vegetacijom.

STORY Seychelles ☆☆☆☆☆

 

 

Smešten na dugoj, beloj peščanoj plaži, rajski resort nudi ekskluzivnu privatnost i poseduje ekološki sertifikat. Idilično odmaralište se nalazi na plaži Beau Valon, jednoj od najluksuznijih oblasti živopisnog ostrva Mahe. Bela peščana plaža duga 3 km sa tirkiznom vodom jedina je plaža u Maheu gde se možete kupati tokom cele godine. Vreme vožnje do glavnog grada Viktorije je oko 10 minuta, 5 minuta do Nacionalnog parka Morne i približno 20 minuta do Međunarodnog aerodroma Sejšeli.

first choice

Sorry, the comment form is closed at this time.