Top
 

Maldivi – za Vas savrseni medeni mesec

Medeni mesec je iskustvo koje se dešava jednom u životu i verovatno najromantičniji odmor na koji ćete ikada krenuti, a naš posvećeni tim je strastven u kreiranju jedinstvenog i nezaboravnog putovanje za Vas i Vašeg partnera.

Iako su sve poznate destinacije za medeni mesec fantastične, zadatak oko planiranja ovog putovanja može postati prilično stresan ukoliko da ga sami preuzmete – ali zato smo ovde!

Pažljivo slušajući vaše želje, kreiraćemo za Vas medeni mesec iz snova, i pobrinuti se za organizaciju celokupnog putovanja, od avio prevoza, transfera na destinaciji, i naravno, odabira najlepših hotela.

Mozda su ipak Maldivi naš favorit za nezaboravan medeni mesec…Tirkizne lagune, bele, peščane plaže, privatnost, romantične večere na obali i besprekoran servis. U nastavku predlažemo najlepše hotele na Maldivima za ovo romantično putovanje.

 

Sun Siyam Iru Fushi Maldives ☆☆☆☆☆

 

detaljnije o hotelu

U hotelu Sun Siyam Iru Fushi luksuznog hotelskog lanca, gosti zaista doživljavaju u potpunosti magičnu i idiličnu atmosferu Maldiva. Smeštene u malom atolu, vile se prostiru duboko u kristalno čisto more. Na severu atola Lhaviyani nalazi se Atol Noonu sa hotelskim ostrvom Iru Fushi. Ovo elegantno odmaralište u tropskom raju ima prelepu, belu, blago nagnutu peščanu plažu i bujnu tropsku vegetaciju.

Na raspolaganju su vam različiti tipovi soba Deluxe Beach Villa, Deluxe Beach Villa with pool, Water Villa, Horizon Water Villa, Horizon Water Villa with pool, idt. U zavisnosti od Vaših želja, kao i budžeta, odabraćemo najlepšu od ponuđenih soba za nezaboravan medeni mesec. A da ugođaj bude potpun, posetite nagrađivani hotelski spa centar The Spa by Thalgo France, nakon čega ćete se osećati potpuno relaksirano i sveže.

Pored prelepe plaže, luksuznih soba, elegantnog Spa centra, Adults only bazena, možete uživati u okviru 15 restorana i barova, gde je raznolikost ukusa i doživljaja zagarantovana.

Kuramathi Maldives ☆☆☆☆

 

detaljnije o hotelu

Uvek postoji nešto novo za otkriti na jednom od najvećih ostrva za odmor na Maldivima. Na severu atola Ari leži atol Rasdhoo sa hotelskim ostrvom Kuramathi, resort fantastičan za ljubitelje ronjenja, zbog bogatog i zanimljivog morskog sveta. Tropsko i lepo održavano ostrvo sa peščanom plažom možete obići za kratko vreme. Kuramathi je jedno od najpopularnijih resortova na Maldivima i savršeno je ako želite raznovrsne aktivnosti tokom svog medenog meseca, pored opuštanja na plaži ili na jednom od dva infinity bazena.

Sobe na ostrvu se kreću od jednostavno dizajniranih Garden Vila i Beach Vila smeštenih u bujnoj vegetaciji (ali samo nekoliko minuta hoda od plaže) do Deluxe Beach Vila koje gledaju na lagunu i luksuznih Vila sa bazenom koje se nalaze na ivici plaže. Za nezaboravno iskustvo iznad vode, odlučite se za Deluxe Water Vilu smeštenu iznad tirkizne lagune.

Summer Island Maldives ☆☆☆☆

 

detaljnije o hotelu

Zaspite i probudite se uz šum talasa – Summer Island Maldives je idealno mesto za opuštanje. Pored udobnih dvokrevetnih soba, resort ima i premium vile direktno u laguni, kao i infinity bazen sa pogledom na more. Zbog centralne lokacije na North Male Atollu, kratko putovanje je vrlo udobno. Međunarodni aerodrom Male udaljen je oko 35 km.

Laguna sa kristalno čistom vodom pravi je raj za ronioce. Summer Island ima najveći 3-D greben na svetu. Istražite prelepi morski svet, posmatrajte divne boje prirode i zalaska sunca dok se opuštate u bazenu ili uživajte u brojnim aktivnostima dostupnim na licu mesta.

Filitheyo Island Resort ☆☆☆☆

 

detaljnije o hotelu

Romantičan i sa puno ljubavi dizajniran hotel smešten u prelepom vrtu sa palmama i na divnoj beloj peščanoj plaži. Ovo je idealno ostrvo na Maldivima za one koji žele da kombinuju opušteni odmor sa nezaboravnim iskustvima ronjenja, kako obiluje živopisnim morskim svetom i živopisnim koralima. Smešten na netaknutom atolu Faafu, Filitheyo je udaljen približno 118 km od međunarodnog aerodroma Male.

Za potpunu relaksaciju, Filitheyo Spa ima sve što vam je potrebno da se osećate opušteno i osveženo. Spa centar svojim posetiocima nudi niz prijatnih iskustava, od klasičnih spa tretmana do luksuznih terapija inspirisanih promenom godišnjih doba.

Na ovom predivnom ostrvu ćete stvoriti jedinstvene uspomene, i vaš medeni mesec će biti nezaboravno iskustvo. Za maksimalnu privatnost, odlučite se za vile na vodi.

Meeru Island Resort Spa ☆☆☆☆

 

detaljnije o hotelu

Na velikom ostrvu sa gustom vegetacijom možete uživati i dugim šetnjama finom peščanom plažom sa pogledom na bistru, tirkizno plavu vodu. Ljubazno osoblje hotela Meeru Island Resort i intimna atmosfera  su ovde posebno važni. Meeru Island se nalazi na North Male atolu. Unutrašnjost relativno velikog ostrva je idealna za kupanje zahvaljujući svojoj beloj, dugačkoj peščanoj plaži. Strana okrenuta ka spoljnom grebenu je prirodna koralna plaža.

Resort ima različite smeštajne jedinice, od Jacuzzi Water vila, Beach vila, Jacuzzi Beach vila, Garden room.  Uz raznoliku ponudu smeštaja, hotel ima odvojene objekte samo za odrasle i porodice, što ga čini idealnim i za parove i porodice.

Meeru Island je poznat po tome što nudi bezbroj stvari koje možete uraditi na Maldivima, aktivnosti, sport, izleti, u moru, na kopnu, pa čak i u vazduhu. Otkrijte netaknuti i šareni podvodni svet, usavršite golf, trenirajte na teniskom terenu, iznajmite bicikl ili jednostavno plivajte ili vozite kajak oko tirkizne lagune.

first choice

Sorry, the comment form is closed at this time.