Top
 

Top 7 najboljih luksuznih hotela na španskom ostrvu Ibica

Malo špansko ostrvo Ibica ima značajnu reputaciju, ali svetska prestonica klubova ima više za ponuditi nego što se na prvi pogled vidi. Bilo da se radi o otkrivanju nadaleko cenjenih prirodnih lepota Ibice, istraživanju obalnih gradova Mediterana, doživljaju lokalne kulture, vožnji ostrvskom mrežom biciklističkih staza, uživanju u gastronomskom izboru, zalasku sunca u baru na plaži, noćnom životu u najvećim na svetu klubovima, ili planinarenju do Dalt Vile i vijuganju kroz lavirint vekovnih kamenih zidina – sve je moguće na ovom ostrvu sa hiljadu lica. Ovo je naš izbor najboljih luksuznih hotela na Ibici, koji mogu biti opušteni ili ubrzani, u zavisnosti šta želite.

 

detaljnije o hotelu

7 Pines Resort Ibiza ☆☆☆☆☆

Resort smešten na jedinstvenoj lokaciji koja je inspirisana lepotom ostrva. Unutrašnjost kompleksa je pretežno toplih boja. Spa centar je prava oaza a restorani nude moderne i ekskluzivne specijalitete.


 

detaljnije o hotelu

Bless Hotel Ibiza ☆☆☆☆☆

Novi koncept luksuza i stila života, BLESS Hotel Ibiza na severu Ibice predstavlja jedinstveno iskustvo i uslugu dizajniranu za najupečatljiviji odmor. Severni delovi Ibice su raj za one koji traže mir, skrivene uvale, borove šume i očaravajuća sela. To je oblast sa krivudavim putevima okruženim prirodom, liticama koje oduzimaju dah, tajnim pećinama prepunim svetlosti, slikovitim svetionicima i pešačkim stazama koje vode do najdragocenijih uglova ostrva. To je mesto gde najbolje čuvane tajne lokalnog stanovništva čekaju one koji su spremni da se upuste u avanturu van utabanog puta. Sa jedinstvenim stilom inspirisanim dizajnom Koko Šanel, hotelske sobe pružaju gostima mediteransko okruženje. Kuhinju hotela nadgleda Martin Berasategui, španski kuvar sa najviše Michelin zvezdica.


 

detaljnije o hotelu

Six Senses Ibiza ☆☆☆☆☆

Osmislio ga je arhitekta Jonathan Leitersdorf. Six Senses Ibiza je destinacija za odmor tokom cele godine smeštena u zalivu Xarraca, dugo skrivenoj tajni na severnom delu Ibice. Za uživanje u nesmetanim zalascima sunca, objekat ima 116 soba i apartmana, uključujući jedinstvene pećinske apartmane ugrađene u litice. Postoji i nekoliko Village Residences idealnih za velike grupe ili dugoročni boravak. Kompleks se snadbeva se sopstvenim obnovljivim izvorom energije i odmaralište ima održivost u svojoj srži. Six Senses Ibiza nudi sveobuhvatan spektar pogodnosti i programa, muziku, umetnost, modu, kulturu, dugovečnost i dobrobit. Svako iskustvo je inspirisano tradicijom i vrednostima ostrva.


 

detaljnije o hotelu

W Ibiza ☆☆☆☆☆

Smešten van poznate staze, ali u blizini svih aktivnosti koje ostrvo može da ponudi, W Hotel Ibiza se nalazi na obali sa palmama u Santa Eulaliji. Kao jedini brend kojim upravlja Marriott na ostrvu, dizajnerski orijentisan objekat ima 162 sobe i apartmana, od kojih svi imaju pogled na grad, bazen ili plažu. Gosti mogu da uživaju u elegantnom okruženju kod bazena, krovu sa pogledom na plažu Santa Eulalija, spa centru sa neverovatnom uslugom u okviru šest privatnih soba za tretmane, modernom noćnom klubu i nekoliko restorana.


 

detaljnije o hotelu

OKU Ibiza ☆☆☆☆☆

OKU Ibica je otvorio svoja vrata u leto 2021. nudeći uslugu od pet zvezdica. Elegantan hotel je odličan izbor za one koji žele najbolje od Ibice tokom svog odmora, od ukusne fuzion kuhinje, prirodnog dizajna, prijatne atmosfere, soba uključujući penthause sa prostranim pogledom, sobe sa bazenom i privatnu vilu sa četiri spavaće sobe za ekskluzivno iznajmljivanje. Za one koji žele da započnu svoj dan uz energetski dodatak, dostupna je besplatna jutarnja joga, praćena kafom i savršeno izbalansiranim obrokom. Zatim se opustite pored jednog od dva bazena i upijajte atmosferu „belog ostrva“. Večeri na Ibici oživljava DJ hotela uz zalaske sunca.


 

detaljnije o hotelu

Aguas de Ibiza Grand Luxe ☆☆☆☆☆

Beli zidovi okupani sunčevom svetlošću. Zelene bašte pune tropskih biljaka i cveća. Sjajni bazeni i blistav pogled na more. Aguas de Ibiza Grand Luke Hotel vam nudi potuni doživljaj „Belog ostrva“, zajedno sa dozom spokoja koju možda ne očekujete od svetske prestonice klubova. Njegova lokacija, na mirnom šetalištu Santa Eulalije i prirodno okruženje čine Aguas de Ibica šarmantnim hotelom iz kojeg možete istražiti prelepe plaže koje ostrvo nudi. Hotel ima i tri otvorena bazena (jedan od njih „samo za odrasle”) sa različitim baštama i terasama na kojima se možete sunčati, opustiti i uživati u zadivljujućim pogledima, uz uslugu hotela sa 5 zvezdica. Svi arhitektonski elementi i nameštaj hotela daju osećaj harmonije. Morska školjka na plafonu je karakteristika prostorija, koja – prema Feng Shuiju – eliminiše lošu energiju.


 

detaljnije o hotelu

Hotel ME Ibiza ☆☆☆☆☆

Hotel ME Ibica nudi sofisticirani način života, utočište na plaži u srcu neosporne prestonice međunarodnog glamura Mediterana. Smešten u osamljenom zalivu sa direktnim pristupom jahti, ovaj luksuzni hotel nudi potpunu privatnost i savršen je za one koji traže i opuštanje i provod. Sa prostranim spavaćim sobama i luksuznim apartmanima koji prikazuju minimalistički dekor inspirisan Ibicom, svaka soba ima svetao, udobno dizajniran nameštaj sa živim lokalnim tonovima, nudeći zaista prijatno iskustvo za savremenog putnika. Gosti koji borave u apartmanima uživaju u ekskluzivnoj ME + usluzi, koja nudi niz luksuznih pogodnosti, uključujući mogućnost privatnog bazena i ličnog menadžera Aure koji će prilagoditi vaše iskustvo prema vašim ukusima. Prijatne masaže i niz drugih tretmana nude se u novom Thai Room Spa & Wellness-u, tretmani autentičnih tajlandskih terapeuta, koji mogu biti praćeni ekskluzivnim i lokalnim gastronomskim iskustvom u novom restoranu Origens Pool & Beach bar gde možete uživati u impresivnom panoramskom pogledu na Mediteran.

first choice

Sorry, the comment form is closed at this time.