Top
 

Gde putovati u Novembru?

 

Odmor u novembru – gde putovati

 

Planirate putovanje krajem godine? Otkrivamo vam turističke destinacije gde možete uživati u suncu, moru i ugodnim temperaturama. Ako ste više raspoloženi za aktivan tip odmora,  pogledajte našu ponudu zanimljivih lokacija koje vredi posetiti.


 

Dominikanska Republika u novembru

 

Novembar u Dominikani nudi lepo vreme i toplo more. Manje je kišnih perioda i ako se dese to je uglavnom u večernjim satima. Prosečna dnevna temperatura je oko 28°C, baš kao i temperatura vode i zaista je voda savršena za plivanje. Sunce zalazi oko 18h.

 

Dominikanska Republika – najbolji adults only hoteli

➜ All Inclusive hoteli na Dominikani

 

Ako želite da letovanje provedete samo sa partnerom, Dominikanska Republika nudi veliki broj Adults only hotela. U nastavku izdvajamo samo neke od hotela za odrasle:

 

detaljnije o hotelu

Bahia Principe Luxury Ambar ☆☆☆☆☆

Usluga: all inclusive

Hotelski kompleks idealan za parove, sa konceptom Adults only – samo za odrasle, luksuznim objektima i smešten na privatnoj plaži. Kako su u hotelu odrasli u fokusu, sve aktivnosti su prilagođene upravo njima, što će Vam pomoći da se odvojite i zaboravite na svakodnevne obaveze.


 

detaljnije o hotelu

Melia Punta Cana Beach Resort ☆☆☆☆☆

Usluga: all inclusive

Elegantan hotelski kompleks koji gostima nudi luksuz i opuštanje, uz koncept Adults only. Odlična gastronomska ponuda kao i plaža iz snova čine ovaj hotel idealnim izborom za odmor. Smešten je direktno na plaži Bavaro, koja je jedna od najlepših plaža na svetu, sa finim belim peskom i kristalno čistim morem.


 

detaljnije o hotelu

Iberostar Grand Hotel Bavaro ☆☆☆☆☆

Usluga: all inclusive

Elegantan hotel samo za odrasle, smešten na beloj peščanoj plaži Bavaro, jednoj od najlepših plaža na svetu. Više je razloga da ovaj hotel bude Vaš izbor za letovanje. Njegova lokacija na najlepšoj karipskoj plaži, restorani koji garantuju gastronomsko uživanje, mirna i tiha atmosfera, prelepa okolina…


 

Dubai u novembru

 

Dubai je najbliža i idealna destinacija za odmor i letovanje tokom zimskog perioda. Dubai nudi brojne, prelepe plaže, a ono što je najvažnije, sve plaže su peščane. Kao veoma moderna i popularna destinacija, Dubai nudi zanimljiv i raznolik sadržaj. Od Burj Khalifa do Marine, postoji čitav spisak znamenitosti i atrakcija koje trebate posetiti prilikom odmora u Dubaiju.

 

detaljnije o hotelu

One & Only The Palm, Dubai ☆☆☆☆☆☆

Ocena: 100 %

Prednosti hotela: najprestižniji hotel na Palm Jumeirah, lepa privatna plaža, fitnes, spa, tenis, dečiji klub, restoran sa zvezdicom Michelin. Idealan izbor za  goste  kojima je važna maksimalna privatnost, kao i za putovanja na medeni mesec.


 

detaljnije o hotelu

DUKES The Palm, a Royal Hideaway Hotel ☆☆☆☆☆

Ocena: 90 %

Zbog svoje lokacije, luksuzni hotel je odlično polazište za odmor na plaži kao i za obilazak grada. Nalazi se na veštačkom ostrvu “The Palm Jumeirah” i ima svoju privatnu peščanu plažu. Međunarodni aerodrom Dubai je na oko 33 km udaljenosti.


 

detaljnije o hotelu

Five Palm Jumeirah Dubai ☆☆☆☆☆

Ocena: 82 %

Prednosti hotela: lepa plaža, puno zabave, dobra atmosfera, noćni klub, party na plaži, prostrane sobe. Pogodno za: grupe prijatelja kao i ljubitelje noćnog provoda.


 

Maldivi u novembru

 

Maldive odlikuje tropska klima, kao i konstantna temperatura od oko 30°C tokom cele godine. Najbolje vreme za putovanje na Maldive je od novembra do aprila.

 

 

Niyama Private Islands Maldives  ☆☆☆☆☆☆

South Nilandhe Atoll

Ovaj hotel je savršen za roditelje, bilo da su u pitanju mala deca ili tinejdžeri. U ponudi hotela je: dečiji klub sa peščanim igralištem i aqua parkom; game centar, bioskopska sala, simulator golfa, jedinstveni podvodni restoran u kome se održavaju degustacije vina i sjajne zabave. Odrasli će se jednako dobro zabaviti. Možete probati vožnju na dhoniju (tradicionalni maldivski ribarski brod), uživati na privatnim izletima i ronjenju.


 

detaljnije o hotelu

Velassaru Maldives ☆☆☆☆☆

South Male Atoll

Iako Velassaru nije najudaljeniji resort na Maldivima (Male nikada ne izlazi iz vidika), ipak se osećate kao da ste apsolutno izolovani zahvaljujući posebnoj atmosferi, belim bojama i direktnom pristupu vodi iz luksuznih vila. Pridružite se ostatku bosih gostiju u Fen Baru na plaži uz tropski koktel (ili dva) pre nego što krenete u istraživanje, bilo da ste se uputili da hranite delfine ili na noćno ronjenje kako biste posmatrali usnule ribe ili jegulje.


 

detaljnije o hotelu

Anantara Dhigu Maldives Resort  ☆☆☆☆☆

South Male Atoll

Do resorta Anantara Dhigu vas očekuje samo kratka vožnja brzim brodom od grada Male i aerodrome. Okružen je mirnom lagunom prepunom drugačijeg i posebnog podvodnog sveta. U resortu ćete pronaći sve pogodnosti tipične za Maldive – minimalističke bungalove iznad vode, bazene sa slatkom vodom, jogu na plaži, spa sa staklenim podom, brojne vodene sportove – uz bonus deljenja pristupa restoranima i sadržaju sa sestrinskim resortom, Anantara Veli, na susednom ostrvu.

first choice

Sorry, the comment form is closed at this time.