Top
 

Dubai – Palm Jumeirah – Selekcija TOP 10 hotela

 

5 važnih stavki pri izboru hotela u Dubaiju

# Vodič kroz destinaciju – Dubai

 

Kako je u Dubaiju trenutko PICK sezona, ovaj post vam može biti od koristi kako da pravilno izaberete hotel za vaše putovanje. U Dubaiju je takav izbor hotela, da će vam se zavrteti u glavi. Kako se odlučiti a da izbor bude pun pogodak i da dobijete od odmora ono što ste zamislili.

Kako bi se lakše snašli pri izboru hotela ( u ovom trenutku ih je preko 4.000 ) pripremili smo mali vodič da lakše razumete i izaberate najbolji hotel za sebe.


✓ Prvo, zapitajmo se: “Šta želim da dobijem od odmora u UAE?”

▪️ Želim da obiđem Dubai ili samo želim shoping
▪️ Ili samo odmor na plaži u svojoj privatnosti
▪️ Ili možda gradski odmor sa šetnjom
▪️ Ili zabavu za decu
⠀⠀
✓ Zatim, koji deo Dubaija izabrati:

 Palma, Marina,  JBR,  Jumeirah,  Al Barsha,  Centar grada, Business Bay, Istorijski deo: Deira, Bur Dubai


✓ Tipovi hotela u Dubaiju:

▪️ Beachfront ( na plaži ) je najskuplja opcija
▪️ Hotel – apartman – sa sopstvenom opremljenom kuhinjom i hotelskim servisom
▪️ Gradski hotel

✓ Uzimamo u obzir sezonu:

NAJSKUPLJA SEZONA U DUBAIJU :
Kraj oktobra – novembar
Kraj decembra – sredina januara
Početkom aprila – sredinom maja

PERIOD VAN SEZONE :
Od početka do sredine decembra
Sredina januara – polovina marta
Početkom juna – sredinom septembra

Na budžet svakako utiče i brojčano stanje vaše porodice.

Za početak, ovo su osnovni elementi. U narednom postu predstavljamo SELEKCIJU TOP 10 HOTELA NA PALMI. Naravno, kada ste u dobom raspoloženju i u dobrom društvu, izbor hotela je samo “šlag na torti “.

 

DUBAI – SELEKCIJA TOP 10 HOTELA NA PALMI  

 

Dubai je trenutno jedna od najtraženijih destinacija,  obzirom da je 30.09. 2021. zvanično otvoren Dubai Expo koji je pripreman prethodnih 8 godina!

Kako bi ste se lakše snašli pri odabiru, pripremili smo selekciju najistaknutijih hotela. Počećemo od najatraktivnije Palme:

 

detaljnije o hotelu

One & Only The Palm, Dubai ☆☆☆☆☆☆

Ocena: 100 %

Prednosti hotela: najprestižniji hotel na Palm Jumeirah, lepa privatna plaža, fitnes, spa, tenis, dečiji klub, restoran sa zvezdicom Michelin. Idealan izbor za  goste  kojima je važna maksimalna privatnost, kao i za putovanja na medeni mesec.


 

detaljnije o hotelu

Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah ☆☆☆☆☆

Ocena: 89 %

Prednosti hotela: lepa plaža bez talasa, porodične sobe i apartmani. Idealan izbor za: parove, ljubitelje vodenih sportova kao i  za odmor u Dubaiju sa decom.


 

detaljnije o hotelu

Five Palm Jumeirah Dubai ☆☆☆☆☆

Ocena: 82 %

Prednosti hotela: lepa plaža, puno zabave, dobra atmosfera, noćni klub, party na plaži, prostrane sobe. Pogodno za: grupe prijatelja kao i ljubitelje noćnog provoda.


 

detaljnije o hotelu

Atlantis – The Palm ☆☆☆☆☆

Ocena: 88 %

Prednosti hotela: najbolji hotel na plaži u Dubaiju sa čistim peskom, najveći vodeni park na Bliskom istoku sa toboganima, akvarijum, nekoliko bazena, infrastruktura, prostrane sobe, 16 restorana, dečiji klub i animacija, kuglanje, teniski tereni. Pogodno za: odmor na moru sa decom kao i za ljubitelje aktivnog odmora.


 

detaljnije o hotelu

Rixos Premium Dubai ☆☆☆☆☆

Ocena: 89 %

Smešten u srcu poznate urbane destinacije u Dubaiju, Jumeirah Beach Residence, ovaj luksuzni hotel sa 35 spratova nudi pogled na najveći toranj na svetu The Dubai Eye. Očekuje vas prijatna kombinacija noćnog života i mirnog ambijenta kraj bazena i na plaži, kao i nekoliko vrhunskih, modernih restorana.


 

detaljnije o hotelu

W Dubai – The Palm ☆☆☆☆☆

Ocena: 94 %

U resortu W Dubai vas očekuje čist luksuz. Uživajte u fantastičnom pogledu na zaliv koji se pruža sa rooftop bara, opustite se na privatnoj peščanoj plaži neposredno u blizini hotela. 6 restorana i spa centar vam garantuju poseban užitak i prijatnu atmosferu. Kompleks gostima nudi 450 m dugačku privatnu plažu.


 

detaljnije o hotelu

Anantara The Palm Dubai Resort ☆☆☆☆☆

Ocena: 90 %

Zaronite u raskoš resorta Anantara The Palm Dubai na istočnoj obali Palm Jumeirah i poželećete tu da ostanete zauvek. Očekuje vas privatna plaža, bazeni, fantastičan Anantara Spa centar, 5 restorana kao i laguna kojoj se može pristupiti iz nekih soba. Zbog odličnog sadržaja hotel je vrlo popularan među porodicama, grupama ali i parovima.


 

detaljnije o hotelu

DUKES The Palm, a Royal Hideaway Hotel ☆☆☆☆☆

Ocena: 90 %

Zbog svoje lokacije, luksuzni hotel je odlično polazište za odmor na plaži kao i za obilazak grada. Nalazi se na veštačkom ostrvu “The Palm Jumeirah” i ima svoju privatnu peščanu plažu. Međunarodni aerodrom Dubai je na oko 33 km udaljenosti.


 

detaljnije o hotelu

Jumeirah Zabeel Saray ☆☆☆☆☆

Ocena: 94 %

Inspirisan životom u Osmanskom carstvu, Zabeel Saray je hotel – palata koja, pored lokacije na Palm Jumeirah, nudi i brojne druge pogodnosti. Sve sobe imaju predivan pogled na zaliv, netaknutu belu peščanu plažu „pred vratima“, „spa Talise“ sa jednim od najvećih turskih kupatila na svetu i odlične internacionalne restorane.


 

detaljnije o hotelu

Rixos The Palm Dubai Hotel and Suites ☆☆☆☆☆

Ocena: 91 %

Hotel se nalazi na veštačkom ostrvu “The Palm Jumeirah”, direktno na sopstvenoj privatnoj peščanoj plaži. Jedinstvena lokacija nudi prekrasan pogled na horizont Dubaija. Uživajte u privatnosti, u kulinarskim delicijama i velikom luksuznom wellnessu.

 

first choice

Sorry, the comment form is closed at this time.