Top
 

Dubai Marina – Selekcija TOP 10 hotela

 

Dubai Marina se nalazi u srcu Dubaija i važi za  najatraktivniju turističku destinaciju grada. Ovde su locirani najelitniji butici, tržni centri, restorani i najbolji hoteli u Dubaiju. Noćni život u Dubaiju takođe je usko povezan sa ovim područjem, postoji mnogo noćnih klubova, barova i drugih mesta na kojima se možete zabaviti.

U narednom blogu vam predstavljamo hotele smeštene u ovom delu Dubaija.  Izdvojili smo TOP 10 najbolje ocenjenih hotela u Dubai Marini, smeštenih na pogodnoj lokaciji u blizini tržnog centra Dubai Mall, Jumeirah Beach Residence i stanice metroa. U naš rejting 10 najboljih hotela sa 4 i 5* u delu Dubai Marina, uključili smo ne samo najluksuznije i najskuplje hotele za odmor, ljubitelje kupovine ili romantično putovanje u UAE, već i jeftinije apart-hotele sa prostranim sobama, prelepim pogledom i dobrom uslugom, koje su pogodne za ekonomičnija putovanja, kao i porodice sa decom.

 

 Dubai Marina – Selekcija TOP 10 hotela

 

 

Address Dubai Marina ☆☆☆☆☆

Ocena: 94 %

Hotel Address Dubai Marina je poznat po tome što je direktno povezan sa tržnim centrom Dubai Marina Mall i njegovih 160 dizajnerskih radnji. U Marini su locirani brojni restorani, barovi i zabavni sadržaji u kojima možete uživati tokom odmora.

detaljnije o hotelu

 


 

Sheraton Jumeirah Beach Resort ☆☆☆☆☆

Ocena: 91 %

Pored direktne lokacije na plaži, hotel Sheraton Jumeirah Beach Resort je poznat i po svojim visokim palmama. Smešten je na poznatoj peščanoj plaži Jumeirah, a moderno šetalište sa luksuznim prodavnicama, restoranima i barovima počinje tik ispred hotela.

detaljnije o hotelu

 


 

The Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort & Marina ☆☆☆☆☆

Ocena: 88 %

Ovaj hotel je poznat po svojim vrhunskim restoranima i barovima, kao i spa centru Heven gde se gosti mogu dodatno relaksirati tokom odmora.  Nalazi se na mirnoj lokaciji, direktno na finoj peščanoj plaži Jumeirah sa predivnim pogledom na zaliv.

detaljnije o hotelu

 


 

Hilton Dubai Jumeirah ☆☆☆☆☆

Ocena: 86 %

Porodični hotel sa idealnom lokacijom na plaži Jumeirah i blizu šetališta, okružen buticima, restoranima. Preporučujemo da posetite nagrađivani hotelski restoran „Bice“ i Sky Bar sa spektakularnim pogledom na  zaliv i Dubai.

detaljnije o hotelu

 


 

Sofitel Dubai Jumeirah Beach ☆☆☆☆☆

Ocena: 97 %

Smešten direktno na poznatom šetalištu „The Walk“, hotel sa inspirativnom mešavinom francuskog gostoprimstva i arapskog enterijera idealno je polazište za šetnju. Okružen je brojnim restoranima, luksuznim buticima, kafićima i ostalim zabavnim sadržajima.

detaljnije o hotelu

 


 

Stella Di Mare Dubai Marina Hotel ☆☆☆☆☆

Ocena: 83 %

Ono po čemu je hotel poznat je kombinacija stilskog nameštaja i moderne zgrade sa staklenom fasadom i divnim pogledom na Dubai Marinu. Udobne sobe  nude predivno utočište nakon dana ispunjenih događajima.

detaljnije o hotelu

 


 

Habtoor Grand Resort, Autograph Collection ☆☆☆☆☆

Ocena: 88 %

Savršen odmor za celu porodicu – dok se vi opuštate u bazenu, fitnes centru, spa centru ili jednom od brojnih restorana, deca mogu uživati u dečjem klubu ili u odvojenom bazenu za decu. Ovaj hotel se nalazi direktno na čuvenoj plaži Jumeirah, nedaleko od Dubai Marine.

detaljnije o hotelu

 


 

Le Meridien Mina Seyahi Beach Resort and Marina ☆☆☆☆☆

Ocena: 90 %

Nakon potpunog renoviranja, ovaj hotel je zablistao u novom sjaju i ispunjava sve uslove za ugodan i opuštajući odmor. Smešten direktno na peščanoj plaži, u neposrednoj blizini jaht kluba. Šetalište „Jumeirah Walk“ udaljeno je oko 25 minuta.

detaljnije o hotelu

 


 

Le Royal Meridien Beach Resort and Spa ☆☆☆☆☆

Ocena: 94 %

Nagrađivani luksuzni hotel sa pogledom na zaliv i marinu. Luksuzne sobe, izuzetna kuhinja, raznovrsne aktivnosti i direktan pristup plaži Jumeirah – savršen izbor za odmor u Dubaiju. Dubai Marina i šetalište “The Walk” udaljeni su samo nekoliko minuta hoda.

detaljnije o hotelu

 


 

The Ritz-Carlton Dubai ☆☆☆☆☆

Ocena: 93 %

Nalazi se direktno na plaži Jumeirah. „JBR Walk“, šetalište uz plažu sa svojim luksuznim prodavnicama i brojnim kafićima, nalazi se direktno preko puta hotela. U blizini je i jaht klub Dubai Marina.

detaljnije o hotelu

first choice

Sorry, the comment form is closed at this time.