Top
 

Vodic za medeni mesec iz snova

Planirate medeni mesec? Možda će vas zanimati naš vodič za planiranje savršenog medenog meseca!

Svi znamo da je najbolji deo bilo koje zabave after party, a venčanja se ne razlikuju! Dani i meseci stresa oko planiranja venčanja, potom organizacije putovanja, konstantna iscrpljenost a onda … sledi medeni mesec. Za mnoge parove medeni mesec je savršen način da započnu novo poglavlje života koje žele da provedu zajedno!

Iako su sve poznate destinacije za medeni mesec fantastične, zadatak oko planiranja ovog putovanja može postati prilično stresan ukoliko da ga sami preuzmete – ali zato smo ovde! U nastavku otkrivamo korake za planiranje nezaboravnog medenog meseca!

# Istražite destinacije za medeni mesec

i otkrijte koja od njih vam najviše odgovara!

Svaki par je drugačiji kada je u pitanju odabir najbolje destinacije za medeni mesec. Neki parovi žele da provedu odmor u resortu na Maldivima i da ne izlaze iz njega narednih 10 dana. Drugi parovi traže avanturistički medeni mesec ispunjen izletima, planinarenjem, istraživanjem vodopada i slično. Postoje i parovi koji žele da ispune neko dugo sanjano putovanje – poput safarija u Africi, putovanja na Bali. A neki parovi zamišljaju sebe kako lutaju Evropom, sa sladoledom u ruci i uživaju u apsolutno svemu što se može videti.

Zato, prvi savet je da napravite listu najboljih destinacija za medeni mesec i odredite najbolje vreme za putovanje.

# Odredite svoj budžet za medeni mesec!

Sada kada imate destinaciju iz snova, važno je znati koji je vaš budžet za medeni mesec .. i koje destinacije imaju smisla u skladu sa tim. Želite da vaš medeni mesec bude bez stresa, a to znači da odredite budžet i da ga se pridržavate, tako da nećete morati da brinete o novcu sve vreme na odmoru!

Što se tiče planiranja vašeg budžeta za medeni mesec – prvo određujemo koliko vremena imate za odmor, zatim istražujemo najbolje letove za to doba godine kako bi stekli ideju o tome koliko bi koštalo doći do svake destinacije, a potom biramo hotele na tim destinacijama u skladu sa vašim željama. Naravno, ovaj budžet može biti fleksibilan, ali dobro je imati ideju o tome koliko možete izdvojiti pre nego što počnete sa planiranjem i na taj način odlučiti gde su vam prioriteti na putovanju.

Možda nije u vašem budžetu da potrošite previse novca na 7 noći u hotelu sa 5 zvezdica na privatnom ostrvu, ali možete sebi priuštiti boravak nekoliko noći u hotelu sa 3 zvezdice, a ostatak vremena u hotelu sa 5 zvezdica. Ili vam možda nije toliko stalo do smeštaja i želite da potrošite više na hranu. Ili  suprotno, pa želite da uštedite na ceni prevoza kako biste više potrošili na hotel za medeni mesec.

# Razmislite o personalizovanoj konsultaciji za medeni mesec

sa turističkom agencijom

Iako može biti zabavno tražiti inspiracije za medeni mesec, realno je da je kreiranje itinerera za medeni mesec veoma naporan rad. Najbolje što možete da učinite da izbegnete stres je da se obratite stručnjaku! Kada ste već fokusirani na logistiku oko venčanja, planiranje medenog meseca može biti poslednja stvar za koju imate vremena. Za konsultacije pri planiranju i organizaciji medenog meseca, možete nas kontaktirati na booking@firstchoice.rs. Od nas ćete dobiti preporuke na šta da obratite pažnju prilikom boravka na željenoj destinaciji, kao i insajderske savete kako bi izbegli sve početničke greške kada stignete na odredište!

# Isplanirajte savršen plan putovanja uz First Choice!

Imajte na umu da prilikom planiranja savršenog itinerera za medeni mesec vodite računa da imate dovoljno vremena za sebe pored dana predviđenih za razgledanje, obilaske i užurbane aktivnosti. Mnogi parovi će biti toliko uzbuđeni što će konačno krenuti na zajedničko putovanje iz snova, pa će poželeti da urade previše stvari u ograničenom vremenskom periodu, što može biti iscrpljujuće i… nije svrha medenog meseca! Odvojite vreme jedno za drugo i uživajte u odmoru i romantičnim trenicima. Organizaciju prepustite nama.

U narednom blogu otkrivamo najlepše destinacije i hotele za savršen medeni mesec.

first choice

Sorry, the comment form is closed at this time.