Top
 

Najlepsa plaza na Zanzibaru – Nungwi Beach

 

Zanzibar je dugo bila prilično tajanstvena destinacija, ali je sada jedno od veoma popularnih turističkih odredišta. Zahvaljujući prelepim peščanim plažama, kristalnom moru i nedostatku gužve, Zanzibar garantuje egzotičan i luksuzan odmor.

Nungwi Beach

 

Nungwi beach je jedna od najpopularnijih plaža koja se nalazi na samom severu ostrva, u ribarskom selu Nungwi. Udaljena je oko 56 km od grada Zanzibara. Tokom proteklih par godina postala je izuzetno posećena destinacija i nezaobilazna tačka svakog putovanja na Zanzibar jer ova nepregledna plaža od najfinijeg belog peska nudi i brojne hotelske komplekse, barove i restorane. Tokom turističke sezone zapadni deo Nungwia je uglavnom prepun posetilaca, dok je istočni nešto mirniji i namenjen za pravi odmor. Pored toga što je idealno mesto za plivanje, svakako je poznata i po brojnim sportovima na vodi.

 

TOP 5 hotela na plaži Nungwi – Zanzibar

 

detaljnije o hotelu

Essque Zalu Zanzibar ☆☆☆☆☆

Ocena: 95 %

Moderan i udoban hotelski kompleks smešten direktno na plaži, u mestu Nungwi. Nudi 48 smeštajnih jedinica, 2 restorana, 3 bara. Udaljen je od aerodroma oko 68 km. Prodavnice, restorani i barovi su na 5 minuta hoda od hotela. Egzotični detalji i tradicionalni elementi u kombinaciji sa modernim ambijentom čine hotel Essque Zalu jedinstvenim u hotelskoj industriji. Hotel nudi gostima uslugu na bazi polupansiona, punog pansiona kao i all inclusiva.


 

detaljnije o hotelu

Riu Palace Zanzibar ☆☆☆☆☆

Ocena: 90 %,

Hotel se nalazi na beloj, peščanoj plaži Nungwi udaljen 60 min. vožnje od aerodroma i 55 min. vožnje od Stone Town-a. Hotel nudi prijatan i moderan smeštaj i uslugu All Inclusive. Gostima su na raspolaganju 2 bara, 3 restorana. Jedan od najčećih izbora naših klijenata koji planiraju putovanje na Zanzibar. Glavni razlog zašto biraju RIU Palace Zanzibar je lokacija – plaža Nungwi, besprekorna all inclusive usluga kao i činjenica da je hotel u potpunosti renoviran.


 

detaljnije o hotelu

Royal Zanzibar Beach Resort ☆☆☆☆

Ocena: 88 %

Hotel se nalazi direktno na prelepoj, beloj peščanoj plaži, Nungwi. Resort je smešten na severnoj obali ostrva, udaljen od glavnog grada i međunarodnog aerodroma 60 km. Centar mesta Nungwi ja na 3 km udaljenosti.  Hotel Royal Zanzibar Beach Resort nudi gostima luksuz i potpunu relaksaciju. Na raspolaganju su  4 bazena, 2 restorana i 4 bara. Usluga u resortu je na bazi All inclusiva. Glavni restoran “Spices” nudi različite vrste kuhinja, a u restoranu “Samaki” možete uživati u intenacionalnim specijalitetima.


 

detaljnije o hotelu

Sandies Baobab Beach Zanzibar ☆☆☆☆

Ocena: 93 %

Hotel na bazi usluge All Inclusive, smešten na peščanoj plaži Nungwi, na severu ostrva. Udaljen je 60 km od Stone Town-a i aerodroma. Centar mesta Nungwi na 2 km. Resort je uređen u tradicionalnom stilu i nudi gostima prijatnu atmosferu. Zanimljivo drveće baobab naglašava ambijent tropske oaze. Direktan pristup plaži i Spa centar pružaju osećaj rajskog odmora. Kao što smo rekli, usluga u hotelu je all inclusive i u glavnom restoranu “The Beach Gallery” možete uživati u različitim vrstama kuhinje.


 

detaljnije o hotelu

DoubleTree by Hilton Resort Zanzibar ☆☆☆☆

Resort je smešten direktno na beloj peščanoj plaži Nungwi, na severu Zanzibara. Uživajte u panoramskom pogledu na okean i prelepoj peščanoj plaži. Glavni grad ostrva, Stone Town, je udaljen oko 58 km. Vreme transfera je oko 80 min. Što se tiče usluge u hotelu, možete izabrati polupansion, pun pansion ili all inclusive. Obroci se služe u glavnom restoranu “Ngalawa Restaurant” gde možete uživati u raznolikim kulinarskim specijalitetima.

first choice

Sorry, the comment form is closed at this time.