Top
 

Maldivi – Najbolji hoteli sa vilama na vodi

Sigurno jedna od destinacija koja apsolutno sve asocira na raj su Maldivi, lanac ostrva poznat po svetlucavoj tirkiznoj vodi, peščanim belim plažama i, naravno, resortovima sa vilama na vodi. Predlažemo 10 hotela na Maldivima za romantični odmor iz snova.

 

detaljnije o hotelu

Shangri La´s Villingili Resort and Spa 6*

Addu Atoll

Dragulj sa 132 vile. Naravno, postoje bungalovi na vodi, ali i  plaže okružene palmama i krivudavim stazama, gde gosti mogu da uživaju u šetnji ili vožnji bicikla. Shangri-La je poznat po pažnji posvećenoj azijskom wellnessu kao npr. masaža toplim kokosovim uljem i lišćem banane. Želite veću avanturu? Idite na krstarenje sa delfinima, igrajte  golf na terenu sa devet rupa ili iznajmite sopstvenu jahtu za istraživanje obližnjih ostrva.


 

detaljnije o hotelu

Taj Coral Reef Resort & Spa 5*

North Male Atoll

Na North Malé Atolu, Taj Coral Reef Resort & Spa garantuje relaksaciju u luksuzu sa pet zvezdica, sa ciljem da uživate u prirodnim lepotama ovog područja. Kreveti u svakoj od 62 vile sa slamnatim krovom savršeno su pozicionirani za posmatranje zalaska sunca, tu je i paluba za posmatranje zvijezda, a gosti provode vreme između obroka, roneći, istražujući koralne grebene, posmatrajući ostrvo tokom vožnje hidroavionom, učestvujući u noćnom ribolovu ili jednostavno uživanju u trenutku tokom masaže u Jiva Spa.


 

detaljnije o hotelu

LUX* South Ari Atoll 5*

Ari Atoll

Elegantni resort na plaži, sa jedinstvenim vilama na vodi gde svaka ima svoj privatnim infinity bazen. Honeymoonersi će sigurno izabrati jednu od tri vile na vodi Temptation Pool Water Villas, koje imaju dvostruke tuševe i direktan pristup laguni. Ovde imate neograničene mogućnosti što se tiče gastronomske ponude, postoji pet restorana koji obuhvataju sve kuhinje sveta.


 

detaljnije o hotelu

Niyama Private Islands Maldives 6*

South Nilandhe Atoll

Ovaj hotel je savršen za roditelje, bilo da su u pitanju mala deca ili tinejdžeri. U ponudi hotela je: dečiji klub sa peščanim igralištem i aqua parkom; game centar, bioskopska sala, simulator golfa, jedinstveni podvodni restoran u kome se održavaju degustacije vina i sjajne zabave. Odrasli će se jednako dobro zabaviti. Možete probati vožnju na dhoniju (tradicionalni maldivski ribarski brod), uživati na privatnim izletima i ronjenju.


 

detaljnije o hotelu

Velassaru Maldives 5*

South Male Atoll

Iako Velassaru nije najudaljeniji resort na Maldivima (Male nikada ne izlazi iz vidika), ipak se osećate kao da ste apsolutno izolovani zahvaljujući posebnoj atmosferi, belim bojama i direktnom pristupu vodi iz luksuznih vila. Pridružite se ostatku bosih gostiju u Fen Baru na plaži uz tropski koktel (ili dva) pre nego što krenete u istraživanje, bilo da ste se uputili da hranite delfine ili na noćno ronjenje kako biste posmatrali usnule ribe ili jegulje.


 

detaljnije o hotelu

Conrad Maldives Rangali Island 5,5*

Ari Atoll

Za one  koji preferiraju kvantitet iznad svega Conrad Maldives Rangali je izbor, čijih 150 vila i sedam restorana zauzimaju dva odvojena ostrva povezana mostom. Ovde nećete pogrešiti ni sa jednom od opcija soba: vile na plaži su svetle i prozračne, sa privatnim dvorištima, vile na vodi imaju direktan pristup okeanu, a retreat vile (najekskluzivnija opcija) imaju privatni jacuzzi i sobu za tretmane kada jednostavno ne želite da idete u Spa centar. Najveći hotelski vrhunac je, međutim, restoran Undersea, očaravajući prostor 16 stopa ispod površine vode u kome se služi fina evropska kuhinja, dok se jata ribe vrte okolo.


 

detaljnije o hotelu

Anantara Dhigu Maldives Resort 5*

South Male Atoll

Do resorta Anantara Dhigu vas očekuje samo kratka vožnja brzim brodom od grada Male i aerodrome. Okružen je mirnom lagunom prepunom drugačijeg i posebnog podvodnog sveta. U resortu ćete pronaći sve pogodnosti tipične za Maldive – minimalističke bungalove iznad vode, bazene sa slatkom vodom, jogu na plaži, spa sa staklenim podom, brojne vodene sportove – uz bonus deljenja pristupa restoranima i sadržaju sa sestrinskim resortom, Anantara Veli, na susednom ostrvu.


 

detaljnije o hotelu

Baros Maldivi 5,5*

North Male Atoll

North Malé Atoll preplavljen je resortovima, i tešto je odlučiti koji je lepši od drugog, ali Baros Maldivi sa 85 vile ističe se među ostatkom. Očekuje vas neverovatna kuhinja a zahvaljujući položaju iznad netaknutog koralnog grebena i prvom ronilačkom centru arhipelaga, ovo je jedno od najboljih mesta za ronjenje na Maldivima. Za još više vremena na vodi, rezervišite putovanje na Nooma, privatni dhoni ovog hotela, koji parove vodi na krstarenja tokom zalaska sunca ili da posete greben „crnog korala“.


 

detaljnije o hotelu

Six Senses Laamu 5*

Laamu Atoll

Obično surfovanje ne povezujete sa Maldivima – osim ako ne govorite o ovom hotelu Six Senses, jedinom resortu koji je poznato po grebenu Yin Yang. Vile sa privatnim bazenima, a tu je i bazen sa ležaljkama u vodi. Sigurno nećete u njemu provoditi mnogo vremena, zahvaljujući brojnim aktivnostima na ostrvu (veslanje na dasci, jedrenje katamaranima, itd…). Resort je veoma ekološki orijentisan, što znači korišćenje prirodne ventilacije i niskih slamnatih krovova, ali kako je ovo  ipak Six Senses – dobićete luksuz koji želite.


 

detaljnije o hotelu

Milaidhoo Island Maldives 6*

Baa Atoll

Ovaj resort na Maldivima nudi neformalni luksuz i opušten pristup gostoprimstvu. Hotel neguje ekološku svest i ima poseban pristup prema Atolu Baa koji je zaštićeni rezervat UNESCO-a. Smešten na malom ostrvu od 13 hektara, ovaj resort sa 50 vila nad vodom dizajniran je od prirodnih i lokalnih materijala, a svaka ima privatni slatkovodni infinity bazen. Tu su i tri restorana i luksuzni spa centar.

first choice

Sorry, the comment form is closed at this time.