Top
 

Gde putovati u Oktobru?

 

Idealne destinacije za odmor u oktobru

 

Želite da produžite leto i uživate u savršenom porodičnom odmoru? Brojne destinacije privlače visokim temperaturama, čak i u oktobru. Ako želite aktivan odmor, ili kratka putovanja, nudimo vam najbolje destinacije koje možete posetiti.


 

Sejšeli u oktobru

Top 10 hotela na Sejšelima

 

Na Sejšelima su tokom cele godine temperature približno iste, bez velikih oscilacija. Oktobar je sjajno vreme da posetite Sejšele. Uživaćete u visokim temperaturama koje dostižu do 30°C. Blag povetarac s vremena na vreme donese prijatnu svežinu. Temperature tokom večeri padaju do 24°C.

Sejšeli se sastoje od 115 ostrva. Najveća ostrva su Mahe (na kojem se nalazi i glavni grad Viktorija), La Dig i Praslin. Gotovo svi turisti idu na jedno od ova tri ostrva jer je svako od njih predivno na svoj način, sa svojim specifičnostima i zanimljivostima.

 

Sejšeli najbolji hoteli

 

detajnije o hotelu

Kempinski Seychelles Resort Baie Lazare ☆☆☆☆☆

Ocena : 88%

Lokacija : Baie Lazare, Mahe

Kompleks pripada poznatom lancu hotela Kempinski i nalazi se na mirnom jugu ostrva Mahe, direktno na plaži. Smešten je na jugozapadnoj strani ostrva Mahe, u mestu Baie Lazare – zaliv okružen palmama sa prelepom belom, peščanom plažom. Glavni grad Viktorija je udaljen oko 40 min. Aerdorom je na 24 km. Vreme transfera je oko 25 min. 


 

detaljnije o hotelu

STORY Seychelles ☆☆☆☆☆

Ocena: 93%

Lokacija : Mahe

Luksuzan hotel smešten na peščanoj plaži Beau Vallon, na sverezapadu ostrva Mahe, koja važi za najlepšu plažu na Sejšelima. Ono što hotel čini posebnim je unikatan dizajn, odlična pozicija na plaži, kao i kulinarski specijaliteti u kojima gosti mogu uživati u okviru 7 restorana. Od aerodroma hotel je udaljen oko 15 km.


 

detaljnije o hotelu

Constance Lemuria Seychelles ☆☆☆☆☆

Lokacija : Praslin

Elegancija, moderan dizajn i ugodan ambijent hotela Constance Lemuria zadovoljavaju goste sa najvišim standardima. Njegova lokacija u predivnom zalivu Anse Georgette, kao i najveći golf teren na Sejšelima čine ovaj luksuzni hotel posebnim mestom za odmor. Nalazi se na severozapanoj strani ostrva Praslin i ma tri prelepe peščane plaže Anse Georgette, Grande Anse Kerlan i Petite Anse Kerlan. Okružen je bujnom i netaknutom prirodom. Aerodrom Praslin je udaljen oko 3 km.


 

Dubai u oktobru

 

Dubai u oktobru Dubai ima toplo vreme tokom cele godine, tako da Vas i u oktobru očekuje dosta sunca. Nije prava jesen kakvu ste možda očekivali, temperature su samo malo niže u odnosu na ranije mesece. Najviše temperature tokom oktobra su 36°C.

Kao veoma moderna i popularna destinacija, Dubai nudi zanimljiv i raznolik sadržaj. Od Burj Khalifa do Marine, postoji čitav spisak znamenitosti i atrakcija koje trebate posetiti prilikom odmora u Dubaiju. Nudi brojne, prelepe plaže, a ono što je najvažnije, sve plaže su peščane.

 

Dubai – Popularni hoteli

 

detaljnije o hotelu

Atlantis – The Palm ☆☆☆☆☆

Ocena: 91 %

Ovaj raskošni resort sa preko 1.500 soba teško da može biti prevaziđen, kako zbog vrhunske usluge, tako i zbog luksuza kojim su gosti okruženi. Bićete oduševljeni vodenim parkom od 42 hektara, džinovskim akvarijumom sa 65,000 morskih stvorenja, tržnim centrom sa brojnim dizajnerskim radnjama kao i podvodnim apartmanima čiji prozori gledaju direktno u akvarijum.


 

detaljnije o hotelu

W Dubai – The Palm ☆☆☆☆☆

Ocena: 94 %

U resortu W Dubai vas očekuje čist luksuz. Uživajte u fantastičnom pogledu na zaliv koji se pruža sa rooftop bara, opustite se na privatnoj peščanoj plaži neposredno u blizini hotela. 6 restorana i spa centar vam garantuju poseban užitak i prijatnu atmosferu. Kompleks gostima nudi 450 m dugačku privatnu plažu.


 

Maldivi u oktobru

 

Maldivi u oktobruvlažna sezona završava se u oktobru, mada i dalje možete očekivati visoke temperature, mnogo sunca i divno toplo more. U oktobru tokom dana temperatura može dostići i do 30°C. Večeri su prijatne, noću je i do 25ºC. Temperatura mora je oko 28ºC, što je savršeno za opuštanje i plivanje. Sunce zalazi malo pre 18 sati. Ovo je poslednji mesec sezone surfovanja na Maldivima, sa jugozapadnim monsunima, koji se javljaju između maja i oktobra, pružajući izvanredne uslove za surfovanje na severnim i centralnim atolima.

 

LUX hoteli na Maldivima

 

detaljnije o hotelu

LUX* South Ari Atoll ☆☆☆☆☆

Hotel je sada beach-chic rezort zahvaljujući rekonstrukciji od poda do plafona od strane čuvenog P49 Design studio. Impresivne over-water ville, svaka od njih ima spostveni infinity bazen i tri Temptation Pool Water Ville sa duplim tušem i direktnim izlazom na lagunu (higlight za hooneymooners-e). Odmaralište ima mnoštvo izvanrednih opcija za ručavanje – postoji pet restorana koji obuhvataju sve, od japanskih do bliskoistočnih.


 

detaljnije o hotelu

Lily Beach Resort & Spa ☆☆☆☆☆

Letovanje u Lily Beach Resort & Spa znači da nećete koristiti Vaš novčanik tokom odmora jer je njihov koncept all inclusiva sveobuhvatan. Obroci, pića (bezalkoholna i alkoholna, uključujući vrhunska vina i alkoholna pića), većina aktivnosti i dva izleta tokom boravka su u ceni.


 

detaljnije o hotelu

Constance Moofushi ☆☆☆☆☆

Constance Moofushi romantični overwater bungalows su pravi izbor za honeymooners-e, ali hotel, takođe, nudi razne sadržaje kao što je beach volleyball, jedrenje i Manta Bar, gde možete plesati do sitnih sati. Sledeći highlights: degustacija vina tokom večere kao i izlet oko ostrva na tradicionalnom dhoni čamcu.

first choice

Sorry, the comment form is closed at this time.