Top
 

Top 10 hotela na Sejšelima

Top 10 hotela na Sejšelima

detaljnije o hotelu

Kempinski Seychelles Resort Baie Lazare ☆☆☆☆☆

Ocena : 88%

Lokacija : Baie Lazare, Mahe

Hotel iz poznatog lanca Kempinski, smešten na mirnom jugu ostrva Mahe, direktno na plaži. Sve pogodnosti hotela garantuju opuštajući odmor i uživanje u elegantnoj atmosferi kompleksa. Nalazi se u prostranom zalivu Baie Lazare, okružen palmama i prelepom peščanom plažom. Aerodrom je udaljen oko 24km od hotela, a vreme putovanja do glavnog grada Vikrtorije je oko 40 min. Hotel nudi gostima 3 restorana, lobi bar, fitnes centar, teniski teren, wellness program, kao i sadržaj i aktivnosti za decu.

detaljnije o hotelu

Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa ☆☆☆☆☆

Ocena: 91%

Lokacija : Mahe

U ovom hotelu koji je smešten na blagom uzvišenju, direktno na moru možete uživati u spektakularnim zalascima sunca. Istražite šarmantne uvale od finog peska i uživajte u luksuzu hotela sa prostranim, udobnim vilama i predivnim prirodnim okruženjem. Hotel je udaljen od međunarodnog aerodroma oko 30 min vožnje. Gosti mogu uživati u kulinarskim specijalitetima u okviru dva restorana, a takođe imaju na raspolaganju i bar, fitnes centar, wellness program, kao i animacije.


detaljnije o hotelu

Constance Ephelia Mahe, Seychelles ☆☆☆☆☆

Ocena: 91%

Lokacija : Launay Beach, Mahe

Hotel je smešten na dve prelepe plaže okružene bujnom vegetacijom. Snežno bele plaže i kristalna voda su i više nego dovoljni za savršen odmor. Iz hotela možete uživati u pogledu na nacionalni park Port Launai. Nalazi se na severozapadnoj obali ostrva Mahe, oko 30 min je udaljen od glavnog grada Viktorije. Na raspolaganju vam je 5 restorana, 6 barova, golf teren, teniski teren, fitnes centar, wellness deo. Za porodice sa decom hotel je obezbedio dečije bazene, Miniklub: od 4 godine do 11 godina, dečije igralište.


 

detaljnije o hotelu

STORY Seychelles ☆☆☆☆☆

Ocena: 93%

Lokacija : Mahe

Luksuzan hotel smešten na peščanoj plaži Beau Vallon, na sverezapadu ostrva Mahe, koja važi za najlepšu plažu na Sejšelima. Ono što hotel čini posebnim je unikatan dizajn, odlična pozicija na plaži, kao i kulinarski specijaliteti u kojima gosti mogu uživati u okviru 7 restorana. Od međunarodnog aerodroma hotel je udaljen oko 30 min. Takođe, gostima su na raspolaganju dva bara, bazen, wellness program, fitnes centar. Za decu je predviđen dečiji bazen i Miniklub od 3 do 12 godina.


detaljnije o hotelu

Savoy Seychelles Resort & Spa ☆☆☆☆☆

Ocena: 88%

Lokacija : Mahe

Hotel iz snova, smešten na prelepoj peščanoj plaži čuvenog zaliva Beau Vallon, na severozapadnoj obali ostrva Mahe. Luksuzni hotel koji gostima nudi prijatan ambijent, vrhunsku uslugu i najveći bazen na Sejšelima. Tokom dana se možete opustiti na jednoj od najlepših i najpopularnijih plaža na Sejšelima, a uveče uživati u kulinarskim delicijama iz celog sveta. Hotel je udaljen od međunarodnog aerodroma oko 30 min. Gosti u okviru kompleksa mogu da uživaju u 3 restorana, baru, bazenu. Za decu je otvoren Miniklub od 4 do 12 godina kao i igraonica.

detaljnije o hotelu

Carana Beach Hotel ☆☆☆☆

Ocena: 86%

Lokacija : Mahe

Porodični hotel gde gosti uživaju u prijatnoj atmosferi i tradicionalnim stilu. Luksuzni smeštaj lepo uklopljen u prirodno okruženje garantuje privatnost i mir. Hotel se nalazi na severnoj obali ostrva Mahe, na lepoj peščanoj plaži Carana Beach. Međunarodni aerodrom je udaljen oko 40 min, a centar Viktorije oko 20 min. Hotel ima dva restorana, bar, bazen, wellness program.

detaljnije o hotelu

Coco de Mer Hotel & Black Parrot Suites ☆☆☆☆

Ocena: 73%

Lokacija : Praslin

Hotel sa prijatnom atmosferom, veoma popularan među turistima. Smešten usred bujnog prirodnog okruženja, savršeno je mesto za relaksaciju i odmor. Apartmani Black Parrot Suites su smešteni na steni i pružaju fantastičan pogled. Hotel se nalazi na jugoistočnoj obali, u malom zalivu Anse Bois de Rose, na divnoj peščanoj plaži. Vreme transfera od aerodroma Mahe je oko 1h i 40 min (uključujući prelazak trajektom). Hotel ima 3 restorana, 2 bara, bazene.

detaljnije o hotelu

DoubleTree by Hilton Seychelles – Allamanda Resort & Spa ☆☆☆☆

Ocena: 86%

Lokacija : Mahe

Mali, moderan hotel smešten direktno na prelepoj peščanoj plaži Anse Forbans, okružen palmama. Gosti mogu uživati u Spa centru koji je sagrađen na stenama i pruža neverovatan pogled na okean. Pomorski koralni greben je idealan za ljubitelje ronjenja. Hotel se nalazi na jugoistoku ostrva Mahe. Do glavnog grada Viktojije se stiže za oko 30 min.


detaljnije o hotelu

Castello Beach ☆☆☆☆

Ocena: 80%

Lokacija : Praslin

Udoban hotel smešten u finom, peščanom zalivu Anse Kerlan, direkno na plaži sa tropskim okruženjem. Gosti ovde mogu uživati u fantastičnim zalascima sunca. Hotel se nalazi na severozapadnoj obali ostrva Praslin, udaljen od aerodroma Praslin oko 2 km. Udaljenost od aerodroma Mahe je oko 1h i 40 min (uključujući prelazak trajektom).

detaljnije o hotelu

Le Domaine de la Reserve ☆☆☆☆

Ocena: 86%

Lokacija : Praslin

Mali hotel smešten u mirnom području nacionalnog parka Curieuse Marine. Nalazi se na severoistoku ostrva Praslin, okružen tropskim pejzažima i pruža predivan pogled na susedno ostrvo. Blagi zaliv je odlično mesto za ljubitelje ronjenja. Kilometrima dugačka peščana plaža  Anse Volbert udaljena je oko 800 m od hotela. Od aerodroma Mahe je udalje oko 1h i 40 min (uključujući prelazak trajektom).

first choice

Sorry, the comment form is closed at this time.