Top
 

Sun Siyam hoteli na Maldivima

Sun Siyam hoteli na Maldivima

Naša praksa nam pokazuje da su lično iskustvo kao i komentari klijenata od vitalne važnosti pri donošenju konačne odluke o izboru hotela .

SUN SIYAM  je upravo jedan od najpopularnijih lanaca hotela na Maldivima koji je dobio najviše pozitivnih komentara od strave naših putnika i iz već objašnjivih razloga postavo izbor br. 1 kada je u pitanju izbor hotela na Maldivima

U nastavku iznosimo samo neke od komentara klijenata na temu lokacije, hrane, sadržaja u hotelima lanca SUN SIYAM

Sun Siyam Olhuveli 4*

Hotel se nalazi na tri ostrva – glavnom ostrvu, Dream Island i Romance Island.
Dakle, moji komentari i zapažanja:
Resort je dosta veliki, obzirom da se prostire na 3 pomenuta ostrva. Postoje razni tipovi soba : DELUXE Garden Bungallows, Grand Suites sa bazenom, Owerwater bungalows, Owerwater bungallows sa bazenom.
Grand Beach Suites sa bazenom je moja preporuka za ovaj hotel:

• Poluotvoreno kupatilo sa tropskim tušem

• Soba se nalazi na strani zalaska sunca

Ulaz u vodu je blag, prijatne dubine, široke obale sa savršenim belim peskom. Glavno ostrvo hotela je zaista instagramično, sa prodorno-tirkiznom bojom, infinity bazenom i bujnom vegetacijom intezivnih boja. Pričam jer sam imala sam priliku da obiđem celo ostrvo i zavirim i u najskrivenije kutke.

Osnovna  kategorija Deluxe soba nalazi se u dvospratnim zgradama. Svaka ima 4 sobe – 2 na gornjem spratu sa balkonom i 2 na donjem spratu sa terasom. Ipak, u slučajevima da izbor bude na ovim sobama, preporučujem da prilikom rezervacije navedete smeštaj u prizemlju. 

Ono što ne bih preporučila našim gostima – sobe kategorije Grand Beach Villa – od 801 do 840, a pre svega zbog karakteristika plaže. Ova kategorija soba nalazi se u zalivu, nema pogleda na beskonačnost i onu maldivsku sliku o kojoj se sanjalo.

Hotel ima dečiji klub sa otvorenim i zatvorenim prostorom.

Ima različitih vrsta hrane, ali sa moje tačke gledišta u glavnom restoranu izbor nije zadovoljavajići. Svakako možete uživati u a la card restoranima koji obezbeđuju popust 50% za goste na full board i all inclusive programu.

Sun Siyam Iru Veli 5*

Hotel je zasluzena 5*. Usluga je All Inclusive. Hotel je tip laguna-greben, na strani zalaska sunca (gde su pristanište i glavna infrastruktura). Plaža – kao na slici reklamnih kataloga. Ostrvo je dovoljno veliko da imate osećaj potpune privatnosti.
Ove godine je Iru Veli proslavio 2 godine, ali je već stekao poverenje gostiju i često je na Top listi najtraženijih hotela. Usluga, hrana i sobe – bez prigovora.
Apartman na plaži sa bazenom – početna kategorija sobe. Ja glasam za poziciju sa zalaskom sunca, laguna je mirna, okean počinje gotovo sa terase vile. Sama soba je vrlo slična Grand Beach Villa sa bazenom u Sun Siiam Olhuveli 4 *, arhitektura je ista, ali razlike su uvek u detaljima – elementi dekora stvaraju prijatan utisak.
Takođe smo pogledali 2 kategorije soba – Sultan Suite i Grand Beach Suite. Smešteno na grebenskoj strani ostrva (izlazak sunca).
Rooms Grand Beach Suite sobe su pogodnije od Sultan Suite: dupleks vila: dnevni boravak na prvom spratu, spavaća soba na drugom; bazen je takođe u dvorištu.
Sada par detalja – samo 2 restorana; privatnost vila nije dovoljna, i naravno, još uvek je teško nazvati ostrvo zelenim, potrebno je malo više vremena.
I da .. lokalno pristanište za hidroavion je na sred okeana pod nazivom “ Iru Veli International Airport “ gde je menadžment hotela dao notu humora luksuzu koji će za sigurno proći test kod najzahtevnijih gostiju.

Sun Siyam Iru Fushi 5* 

Lični komentari o hotelu:

1. Resort kategorije 5 *. Standardno, nudi dobru uslugu za plaćeni novac.
2. Pogodno za porodice. Dvoje dece do 15 godina sa dve odrasle osobe borave besplatno.
3. 11 kategorija soba. Postoji mnogo izbora. Svidela mi se kategorija – luksuzna vila sa bazenom na plaži – tu je sve što volim – bazen sasvim solidne veličine, privatna terasa, panoramski pogled iz sobe, prostrano poluotvoreno kupatilo sa okruglom jacuzzi kadom i ljuljaškom.
4. Ostrvo srednje veličine, prema maldivskim standardima.
5. Obroci su organizovani po principu Dine Around – za večeru, ručak ili sa all inclusive sistemom možete odabrati a la carte restorane i uživati u 3 set menija.
6. Plaža je zadovoljavajuća – linija plaže je široka, pesak je snežno beo i mekan, kako mi volimo, postoje male koralne mrvice ali ugodno je hodati bez obuće. Svakako, više mi se dopada deo plaže na strani izlaska sunca.

Da rezimiramo: dobre karakteristike plaže + visokokvalitetne sobe + povoljni uslovi za porodice sa decom mlađom od 15 godina.
Hotel ima svoj lounge i ovo je pogodno za kasne međunarodne polaske. Na primer, kada je let u 23h, a poslednji hidroavion je u 16:30h, a čeka se više od 5 sati, vreme možete provesti udobno. Cena je 80 USD + 10% + 12% po osobi.

first choice

Sorry, the comment form is closed at this time.