RIU
Top
 

RIU PALACE ZANZIBAR

RIU PALACE ZANZIBAR

PREDIVNO ISKUSTVO U ALL INCLUSIVE HOTELU NA NAJLEPŠOJ PLAŽI NA ZANZIBARU – NUNGWI

Naša praksa nam pokazuje da su lično iskustvo kao i komentari klijenata od vitalne važnosti pri donošenju konačne odluke o izboru hotela .

RIU PALACE ZANZIBAR 5* je upravo jedan od hotela koji je dobio najviše pozitivnih komentara od strave naših putnika i iz već objašnjivih razloga postavo izbor br. 1 kada je u pitanju hotel na Zanzibaru.

U nastavku iznosimo samo neke od komentara klijenata na temu lokacije, hrane, sadržaja u RIU PALACE ZANZIBAR.

LOKACIJA I PLAŽA

Paradise!

 Lokacija i plaža ispred hotela su savršeni.  Hotel se nalazi na najlepšoj plaži na Zanzibaru-Nungwi

Savršen all-inclusive odmor za parove i porodice! Opet bismo ostali tamo!

 Voda je kristalno čista, sa leve strane imate puno palmi – a kao bonus imate lepu panoramu ceo dan jer je hotel na stenama.

OSOBLJE U HOTELU

Preljubazno osoblje . Veoma dobro su organizovani, zainteresovani za goste i zaista im je stalo da gosti budu srećni i zadovoljni. Sigurnost u hotelu je na visokom nivou

Klijent je kralj!

HRANA I SOBE

Glavni restoran “Promenade” je apsolutno divan, izbor je neverovatan, a kvalitet hrane odličan. Posebna zahvala osoblju u restoranu. I naravno, moram da istaknem muziku uživo uveče, to je večni klasik muzike: Frank Sinatra, Doris Dai itd. Na savršen način.

Oko bazena postoje 3 bara, svi imaju isti meni, pa pomaže u izbegavanju gužvi i redova, barmeni su divni, dnevni kokteli su izizetni(posebno onaj sa lokalnim začinima).

Sobe su prostrane i čiste sa modernim dizajnom. Ispunjene lepotom prirode, posebno naša soba sa đakuzijem.

CENA I PONUDA

Svakako, osim komentara i iskustva o konkretnom hotelu, cena je jedan od najbitnijih parametara. Ono što RIU PALACE ZANZIBAR 5* odlikuje je zapravo odličan odnos cene i kvaliteta. Hotel je najviše kategorije, na odličnoj lokaciji sa izvanrednom all inclusive uslugom i sa cenom koja je primerena hotelima niže kategorije.

Prosečna cena za kompeltan paket aranžan od 7 dana, sa uključenim avionskim prevozom i transferom iznosi 1400-1500 € po osobi.


blog
first choice

Leave a Reply:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.