Top
 

Gde putovati u Februaru ?

 

DALEKE DESTINACIJE ZA LETOVANJE TOKOM ZIME

 

Februar je idealno vreme za egzotična i daleka putovanja. Pogledajte naš predlog dalekih destinacija koje možete posetiti tokom zime i uživati u odmoru na plaži. Maldivi, Zanzibar, Dominikanska Republika ili Dubai su odličan izbor za letovanje u februaru.


Dubai putovanje u februaru

 5 luksuznih hotela u Dubaiju

 

Dubai je najbliža i idealna destinacija za odmor i letovanje tokom zimskog perioda. Ovde je nebo skoro uvek vedro, a kiša i oblaci su retki. Mogu se desiti padavine između novembra i aprila. To je svakako najbolje vreme za putovanje u Dubai jer je temperatura preko 20°C idealna za razgledanje i sunčanje. Ukoliko idete u Dubai tokom leta, očekuje Vas dosta sunca. Temperature mogu dostići i 45°C, pa su mnoge aktivnosti na otvorenom nemoguće.

Dubai je grad koji iznova oduševljava posetioce svojim luksuznim građevinama, prirodnim lepotama i belim, peščanim plažama. Uspeo je da zaseni Abu Dabi i postane pravi dragulj UAE. Nadimak mu je i grad superlativa kako poseduje najviše građevine, najveće tržne centre i najluksuznije hotele na svetu.


 

Zanzibar putovanje u februaru

 5 najboljih hotela na Zanzibaru

 

detaljnije o hotelu

Riu Palace Zanzibar ☆☆☆☆☆

Riu Palace Zanzibar je upravo jedan od hotela koji je dobio najviše pozitivnih komentara od strane naših putnika i iz već objašnjivih razloga postao izbor br. 1 kada je u pitanju hotel na Zanzibaru. Hotel se nalazi na najlepšoj plaži na Zanzibaru – Nungwi. Savršen all-inclusive odmor za parove i porodice. Voda je kristalno čista,  a kao bonus imate lepu panoramu ceo dan jer je hotel smešten na stenama.


 

detaljnije o hotelu

Gold Zanzibar Beach House & Spa ☆☆☆☆☆

Gold Zanzibar Beach House & Spa je smešten direktno na obali na severozapadu Zanzibara, na najlepšoj peščanoj plaži na ostrvu, Kendwa. Plima ovde nije jako izražena. U blizini hotela su restorani i barovi na plaži. Opremljen je u jednostavnom elegantnom, ali luksuznom stilu. Svetle i prijatne boje donose ugodnu atmosferu i garantuju  nezaboravan boravak pod afričkim suncem.


 

detaljnije o hotelu

Zuri Zanzibar ☆☆☆☆☆

Smatra se jednim od najboljih hotela na Zanzibaru. Luksuzan, svetao i prozračan hotel, za goste sa najistančanijim ukusom. Nalazi se na severnom vrhu ostrva, oko 60 km od Stown Town-a. Zuri, što na svahiliju znači „prelepo“, sasvim odgovara opisu ovog premium hotela na Zanzibaru. Savremeni enterijer dominira u 56 vila, bungalova i apartmana koji su udobno raspoređeni na beloj peščanoj obali resorta sa tropskim baštama, a svaka je udaljena samo nekoliko koraka od azurne vode Indijskog okeana.

 

Vodič kroz destinaciju Zanzibar

Najbolje vreme za putovanje na Zanzibar je od decembra do kraja ferbruara, kao i od juna do oktobra. Tokom ovih meseci temperatura na Zanzibaru se kreće oko 30℃ i more je, takođe znatno toplije. Tokom januara i februara je kratka suva sezona – pravo zanzibarsko leto koje preporučujemo svim ljubiteljima vrelih dana. Očekuju Vas bele plaže, a jedna od najpopularnijih je plaža Nungwi.


 

Maldivi putovanje u februaru

  Vodič kroz destinaciju Maldivi

 

Sezona na Maldivima: januar, februar, mart, april, jul, avgust, novembar, decembar. Najbolje vreme za putovanje na Maldive je od novembra do aprila. Maldive odlikuje tropska klima, prosečna minimalna temperatura 25.5°C, prosečna maksimalna temperatura 30.4°C. U zavisnosti kakav tip odmora planirate, svakako treba pažljivo izabrati resort na Maldivima gde ćete provesti Vaš odmor. Obzirom da su cene vanpansionskog smeštaja na Maldivima prilično visoke, uvek se preporučuje da birate bar uslugu polupansiona. Ukoliko se odlučite za All Inclusive uslugu u nekom od hotela na Maldivima, troškove ćete izbeći gotovo u potpunosti.

 5 Luksuznih All Inclusive Resortova na Maldivima

 

detaljnije o hotelu

Lily Beach Resort & Spa 5*

Letovanje u Lily Beach Resort & Spa znači da nećete koristiti Vaš novčanik tokom odmora jer je njihov koncept All inclusiva sveobuhvatan. Obroci, pića (bezalkoholna i alkoholna, uključujući vrhunska vina i alkoholna pića), većina aktivnosti i dva izleta tokom boravka su u ceni. Elegantni apartmani i vile imaju tuševe na otvorenom i hidromasažne kade. Direktan pristup plaži ili okeanu.


Dominikanska Republika u februaru

Ono što Dominikansku Republiku čini posebno atraktivnom je oko 600 km peščane obale i sunce tokom cele godine. Malo padavina, dosta sunčanih sati itemperature preko 26°C. Dominikana je pravi izbor za putovanje u februaru. Posebno na jugoistoku zemlje Vas očekuju kilometrima dugačke bele, peščane plaže, tirkizno plavo more i beskrajne kokosove palme.

detaljnije o hotelu

Melia Punta Cana Beach Resort ☆☆☆☆☆

Elegantan hotelski kompleks koji gostima nudi luksuz uz koncept Adults only. Smešten je direktno na plaži Bavaro, koja je jedna od najlepših plaža na svetu, sa finim belim peskom i kristalno čistim morem. Od areodroma je udaljen oko 25 km. Gosti imaju na raspolaganju 4 bazena, 5 restorana, 7 barova, Spa centar, teretanu.


  Vodič kroz destinaciju Dominikanska Republika

 

Punta Cana je jedno od najpopularnijih mesta na istoku Dominikanske Republike. Poznata je po toplom moru i nepreglednim plažama poput”Bavaro” ili “Cabeza de Toro”. Temperatura tokom cele godime je 25-35°C. Pre samo 25 godina ovo mesto je bilo potpuno zapušteno, a danas je jedno od najekskluzivnijih destinacija za odmor. Uživajtu u savršenom ambijentu, plesu i egzotičnim koktelima.

Kao glavni grad sa preko dva miliona stanovnika, Santo Domingo je najveća metropola u državi. Nalazi se na južnoj obali. Tu možete pronaći brojne crkve, manastire, diviti se kraljevskoj rezidenciji, i drugim istorijskim tragovima. Katedrala Santo Domingo, botanička bašta, akvarijum i park Los Tres Ojos su definitivno vredni posete. Kilometri fine peščane plaže i kristalno čistog mora učiniće Vaše putovanje pravim užitkom. Santo Domingo je sve popularniji i kod ljubitelja sportskog odmora.

first choice

Sorry, the comment form is closed at this time.