Top
 

Myconian Collection

Myconian Collection

Myconian Collection je vodeći grčki lanac koji će Vaš boravak u hotelu i na samom ostrvu Mikonos učiniti posebnim. Sa 10 odličnih hotela na 3 najpopularnije destinacije na Mikonosu, kao i višedecenijskim iskustvom u turizmu, Myconian Collection 5* je grupacija koja garantuje luksuzno gostoprimstvo. Priča ove grupacije počinje kasnih 70. godina kada je George Daktylides rođen na ostrvu iskoristio svoje iskustvo i otvorio hotel. Kako je tokom vremena Mikonos postao svetski poznata destinacija, Myconian Collection se razvijao i privukao veliki broj gostiju koji se iznova vraćaju.

 

Myconian Korali Relais & Chateaux Hotel 5*

Sa svog vidikovca koji gleda na grad Mikonos, Myconian Korali je hotel koji garantuje uživanje i eleganciju. U skladu sa vrhunskim standardima usluge, tim hotela je spreman da svim gostima izađe u susret i ispuni njihove zahteve kako bi se osećali posebno tokom odmora. Lokacija na brdu obezbeđuje mir i privatnost, a sam hotel je u blizini brojnih atrakcija ostrva. Grad Mikonos je na 1 km udaljenosti.

Myconian Kyma Design Hotel 5*

Hotel Kyma je dokaz da Myconian Collection neprestano teži tome da obezbedi najbolju uslugu za svoje goste. Hotel Myconian Kyma se nalazi na mestu gde je ova grupacija otvorila vrata svog prvog hotela pre 40 godina. Nudi privatnost i mir koju zaslužujete tokom odmora, a opet je na par koraka od gužve i grada Mikonosa sa brojnim ulicama, barovima i restoranima. Uživajte u fantastičnoj hrani, zabavi, autentičnom grčkom restoranu Noa, otvorenom lounge baru, kao i izuzetnom spa centru.

Myconian Naia Luxury Suites 5*

Luksuzan hotel smešten na privilegovanoj lokaciji iznad grada Mikonos. U blizini je svih turističkih atrakcija, ali sama atmosfera u u hotelu je prijatna i mirna. U ponudi je 18 prelepih apartmana i svaki je poseban na svoj način. Ovaj boutique hotel je namenjen samo odraslim gostima tako da možete uživati u privatnosti i jedinstvenom zalasku sunca na Mikonosu. Myconian Naia je hotel koji nudi nezaboravan doživljaj za sva čula, od molekularne gastronomije u restoranu Naros, bezbrižnog vremena koje možete provesti kraj bazena, fantastičnog prostora za vežbanje kao i relaksacije u Satory Spa centru.

Myconian Ambassador Relais & Chateaux 5*

Sa pogledom na tirkiznu vodu plaže Platis Gialos, elegantni Myconian Ambassador hotel je namenjen gostima koji traže i više od savršenstva. Sve o čemu ste sanjali tokom odmora na Mikonosu, možete pronaći u o uvom hotelu iz grupacije Myconian Collection. Od privatne vožnje helikopterom, časova kuvanja sa svetski poznatim Ilias Maslaris, jahanja, sportova na vodi, časova joge i pilatesa, pa do velikog izbora tretmana u Thalasso spa, koji će razmaziti i najzahtevnije goste. Uživajte u luksuznom okruženju i prepustite se iskušenjima koje hotel nudi – zaslužili ste.

Myconian Avaton Resort 5*

Svetleće zvezde na dnu infinity bazena, povetarac sa Egejskog mora, nebo obojeno narandžastom bojom tokom predivnog zalaska sunca… ovo su trenuci koje Myconian Avaton hotel nudi svojim gostima za nezaboravan odmor na Mikonosu. U staroj Grčkoj “avaton” je označavao mesto u kom mogu uživati samo privilegovani. Danas, hotel Avaton pruža toplu dobrodošlicu svima. Ovaj dragulj sa 5* je smešten na steni plaže Elia i nudi predivan panoramski pogled.

Myconian Imperial Resort & Thalasso Spa Center 5*

Ukoliko tražite mir i želite da se osamite, Myconian Imperial hotel je izbor za najlepši odmor iz snova. Ovaj hotel neguje toplinu i šarm koji nedostaje mnogim luksuznim hotelima. Tome doprinosi kako prirodno okruženje, tako i fantastičan enterijer i svetle boje. Tri vrste soba kao i dva apartmana stvaraju poseban doživljaj, ali svakako možete vreme provesti i pored bazena, u brojnim barovima i restoranima Celebrities Fine Dining i  Sishu. Hotel se nalazi iznad Elije, dragulja među plažama Mikonosa, koja je ujedno i najduža plaža na ostrvu. Elija je turistička atrakcija sama po sebi. 

Royal Myconian Resort 5*

Od intrigantnih umetničkih dela, do savršeno pripremljene hrane i pića, soba i apartmana u kojima ćete poželeti da ostanete zauvek, hotel Royal Myconian je pažljivo planirao svaki detalj kako bi obezbedio gostima udobnost, mir i jednostavno…zadovoljstvo. Naravno, to podrazumeva i toplu dobrodošlicu koju će vam pružiti osoblje. Vaš savršen odmor na Mikonosu obogatite raznim iskustvima koje hotel Royal nudi. Spa centar je savršeno dizajniran prostor sa bazenom, takođe, hotel se može pohvaliti zanimljivim prodavnicama, potpuno opremljenom teretanom i restoranima koji nude kreativnu grčku kuhinju.

Myconian Utopia Resort 5*

Svaki član tima hotela Myconian Utopia čini da resort bude besprekoran. Prirodni materijali i svetle boje učiniće da se tokom odmora osećate kao kod kuće. Uživajte u grčkom suncu, u osvetljenom bazenu na mesečini, u prijatnom žuborenju vode u privatnom jakuziju odakle se pruža predivan pogled na more. Hotel Myconian Utopia je smešten na 200 m iznad Egejskog mora, iznad čuvene plaže Elia. Luksuzne sobe zadovoljavaju najviše standarde. Grad Mikonos udaljen je oko 10 km.

Myconian Villa Collection 5*

Romantično i luksuzno skrovište iznad poznate plaže Elia. Ekskluzivne vile i apartmani nude panoramski pogled na Egejsko more, kao i privatne bazene. Lokacija Myconian Vile na plaži Elija nudi mir i privatnost, a noćni život  Mikonosa je na samo 12 km. Infinity bazen ovog objekta je jedan od najlepših na ostrvu Mikonos gde imate i privatne ležaljke sa svojim imenom. Tim hotela se trudi da svim gostima obezbedi personalizovanu i savršenu uslugu, kombinujući tradicionalno grčko gostoprimstvo sa najvišim standardima. 

Myconian Panoptis Escape 5*

Smešten a na vrhu brda sa pogledom na plažu Elia, nalazi ovaj luksuzni kompleks od 19 savršenih i prostranih vila – Myconian Panoptis Escape. Okružen prirodnom lepotom, kompleks garantuje privatnost. Panoptis Escape je oličenje luksuza gde gosti imaju pristup privatnoj plaži, spa centru i bogatom wellnes programu. Profesionalno osoblje udovoljavaju svim zahtevima gostiju, čineći boravak u hotelu i na samom ostrvu skoro pa nestvarnim

first choice

Sorry, the comment form is closed at this time.