Top
 

Gde putovati u Martu ?

 

Ne želite čekati leto kako biste uživali u suncu? Mart je idealno vreme za daleka putovanja. Predlažemo Vam egzotične destinacije za odmor na plaži, kao i ponudu hotela i aranžmana koji će Vas inspirisati da se radujete putovanju i letovanju u martu.


 

Maldivi putovanje u martu

Maldivi – Najbolji hoteli za medeni mesec

 

Maldivi u martu – u martu se temperature na Maldivima kreću i do 31°C – odlično za duge dane na plaži. Ljubitelji ronjenja će uživati u podvodnim avanturama, a mart je takođe i početak sezone surfovanja na Maldivima. Sa hiljadama ostrva, koja se nalaze u Indijskom okeanu, Maldivi su prava destinacija za rajski odmor. Mart je najtopliji mesec u godini na Maldivima, zbog čega je savršeno vreme za putovanje.

 

Popularni hoteli na Maldivima 

 

detaljnije o hotelu

Sun Siyam Iru Veli ☆☆☆☆☆

Hotel je zasluzena 5*. Usluga je All Inclusive. Hotel je tip laguna-greben, na strani zalaska sunca (gde su pristanište i glavna infrastruktura). Plaža – kao na slici reklamnih kataloga. Ostrvo je dovoljno veliko da imate osećaj potpune privatnosti.


 

Dubai putovanje u Martu

Dubai – Selekcija TOP 10 hotela na Palmi

Kao veoma moderna i popularna destinacija, Dubai nudi zanimljiv i raznolik sadržaj. Od Burj Khalifa do Marine, postoji čitav spisak znamenitosti i atrakcija koje trebate posetiti prilikom odmora u Dubaiju. Nakon hladnijih zimskih meseci, u Dubaiju temperature polako počinju da rastu tokom marta. Prosečne dnevne temperature su oko 28°C, dok noću padaju do 17°C. Očekuje Vas dosta sunca, i preko osam sunčanih sati tokom dana.

 

detaljnije o hotelu

Five Palm Jumeirah Dubai ☆☆☆☆☆

Ocena: 82 %

Prednosti hotela: lepa plaža, puno zabave, dobra atmosfera, noćni klub, party na plaži, prostrane sobe. Pogodno za: grupe prijatelja kao i ljubitelje noćnog provoda.


 

detaljnije o hotelu

DUKES The Palm, a Royal Hideaway Hotel ☆☆☆☆☆

Ocena: 90 %

Zbog svoje lokacije, luksuzni hotel je odlično polazište za odmor na plaži kao i za obilazak grada. Nalazi se na veštačkom ostrvu “The Palm Jumeirah” i ima svoju privatnu peščanu plažu. Međunarodni aerodrom Dubai je na oko 33 km udaljenosti.

detaljnije o hotelu

Rixos The Palm Dubai Hotel and Suites ☆☆☆☆☆

Ocena: 91 %

Hotel se nalazi na veštačkom ostrvu “The Palm Jumeirah”, direktno na sopstvenoj privatnoj peščanoj plaži. Jedinstvena lokacija nudi prekrasan pogled na horizont Dubaija. Uživajte u privatnosti, u kulinarskim delicijama i velikom luksuznom wellnessu.


 

Dominikanska republika u martu

Vodič kroz destinaciju Dominikanska Republika

Ono što Dominikansku Republiku čini posebno atraktivnom je oko 600 km peščane obale i sunce tokom cele godine. Malo padavina, dosta sunčanih sati itemperature preko 26°C. Dominikana je pravi izbor za putovanje u martu. Posebno na jugoistoku zemlje očekuju Vas kilometrima dugačke bele, peščane plaže, tirkizno plavo more i beskrajne kokosove palme.

 

Dominikana u martu – Mart je u suvoj sezoni tako da je malo verovatno da će Vas kiša sprečiti da uživate na suncu tokom prolećnog odmora u Dominikani. Tokom celog meseca može se desiti samo par kišnih dana, ali su te kiše kratkotrajne. Prosečne dnevne temperature u tokom marta u Dominikanskoj Republici se kreću oko 26°C.

 

detaljnije o hotelu

Melia Punta Cana Beach Resort ☆☆☆☆☆

Ocena: 81 %

Usluga: all inclusive

Elegantan hotelski kompleks koji gostima nudi luksuz i opuštanje, uz koncept Adults only. Odlična gastronomska ponuda kao i plaža iz snova čine ovaj hotel idealnim izborom za odmor. Smešten je direktno na plaži Bavaro, koja je jedna od najlepših plaža na svetu, sa finim belim peskom i kristalno čistim morem.


 

detaljnije o hotelu

Iberostar Grand Hotel Bavaro ☆☆☆☆☆

Ocena: 93 %

Usluga: all inclusive

Elegantan hotel samo za odrasle, smešten na beloj peščanoj plaži Bavaro, jednoj od najlepših plaža na svetu. Više je razloga da ovaj hotel bude Vaš izbor za letovanje. Njegova lokacija na najlepšoj karipskoj plaži, restorani koji garantuju gastronomsko uživanje, mirna i tiha atmosfera, prelepa okolina…

All Inclusive hoteli na Dominikani

 

Punta Cana je jedno od najpopularnijih mesta na istoku Dominikanske Republike. Poznata je po toplom moru i nepreglednim plažama poput”Bavaro” ili “Cabeza de Toro”. Temperatura tokom cele godime je 25-35°C. Pre samo 25 godina ovo mesto je bilo potpuno zapušteno, a danas je jedno od najluksuznijih destinacija za odmor. Uživajtu u savršenom ambijentu, plesu i egzotičnim koktelima.

Kao glavni grad sa preko dva miliona stanovnika, Santo Domingo je najveća metropola u državi. Nalazi se na južnoj obali. Tu možete pronaći brojne crkve, manastire, diviti se kraljevskoj rezidenciji, i drugim istorijskim tragovima. Katedrala Santo Domingo, botanička bašta, akvarijum i park Los Tres Ojos su definitivno vredni posete. Kilometri fine peščane plaže i kristalno čistog mora učiniće Vaše putovanje pravim užitkom. Santo Domingo je sve popularniji i kod ljubitelja sportskog odmora.


 

Kuba letovanje u martu

Letovanje na Kubi, jednoj od najatraktivnijih zemalja sveta, je nezaboravno iskustvo. Ostrvska država smeštena između Karipskog mora, Meksičkog zaliva i Atlantskog okeana. Poput svojih suseda, ima tropsku klimu i dve glavne sezone, vlažnu i suvu. Uglavnom je toplo tokom cele godine, sa učestalim padavinama i dosta vlage, ali i sa dovoljno sunčanih dana. Suva sezona traje odnovembra do aprila i to je najbolje vreme za putovanje na Kubu. U ostalim mesecima postoji mogućnost za kratke, ali obilne pljuskove. Prosečne temperature ne variraju previše, i uglavnom se kreću od 20°C. U principu, istočni deo je neznatno topliji od zapadnog dela.

first choice

Sorry, the comment form is closed at this time.