Top
 

Gde putovati u Aprilu ?

Tokom aprila, i dalje su aktuelne daleke destinacije. April je idealno vreme za odmor u toplijim krajevima. Bilo da ste ljubitelj aktivnog odmora ili relaksacije na plaži, pogledajte naš predlog destinacija za letovanje.


 

Sejšeli putovanje u aprilu

# 10 najboljih hotela na Sejšelima

 

Sejšeli važe za atraktivnu destinaciju tokom cele godine, ali ipak postoje određeni meseci kada je boravak prijatniji. Naša preporuka su april, maj, oktobar i novembar koji predstavljaju period umerene klime, bez prevelikih vrućina i sparine, ali i bez previše vetra. Klima tokom ovih meseci je prijatna i idealna za sunčanje, ronjenje i šetnju po ostrvu.

 

Preporuka hotela na ostrvu Mahe – Sejšeli

 

detaljnije o hotelu

Kempinski Seychelles Resort Baie Lazare ☆☆☆☆☆

Ocena : 88%

Lokacija : Baie Lazare, Mahe

Kompleks pripada poznatom lancu hotela Kempinski i nalazi se na mirnom jugu ostrva Mahe, direktno na plaži. Smešten je na jugozapadnoj strani ostrva Mahe, u mestu Baie Lazare – zaliv okružen palmama sa prelepom belom, peščanom plažom. Glavni grad Viktorija je udaljen oko 40 min. Aerdorom je na 24 km. Vreme transfera je oko 25 min.


 

detaljnije o hotelu

Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa ☆☆☆☆☆

Ocena: 85 %

Lokacija : Mahe

Mali hotel sa idiličnom lokacijom. Nudi 56 vila i relaksirajuću atmosferu. Nalazi se u mestu Beau Vallon, na malom uzvišenju, direktno na 3 peščane uvale. Hotel je udaljen od međunarodnog aerodroma oko 30 min vožnje. Gosti mogu uživati u kulinarskim specijalitetima u okviru dva restorana, a takođe imaju na raspolaganju i bar, fitnes centar, wellness program, kao i animacije.


 

detaljnije o hotelu

STORY Seychelles ☆☆☆☆☆

Ocena: 93%

Lokacija : Mahe

Luksuzan hotel smešten na peščanoj plaži Beau Vallon, na sverezapadu ostrva Mahe, koja važi za najlepšu plažu na Sejšelima. Ono što hotel čini posebnim je unikatan dizajn, odlična pozicija na plaži, kao i kulinarski specijaliteti u kojima gosti mogu uživati u okviru 7 restorana. Od aerodroma hotel je udaljen oko 15 km.


 

Dubai putovanje u aprilu

# Dubai Marina – 10 najboljih hotela

 

Dubai u aprilu – Dubai je najbliža i idealna destinacija za putovanje tokom aprila. Ovde je nebo skoro uvek vedro, a kiša i oblaci su retki. Tokom aprila u Dubaiju temperature rastu kako mesec odmiče, ali su i dalje dosta prijatnije u poređenju sa letom, pa je ovo odlično vreme za putovanje ako želite da izbegnete vrućine. Nije vam potrebna toplija odeća ni tokom noći jer se temperature samo blago spuštaju.

 


 

detaljnije o hotelu

Le Meridien Mina Seyahi Beach Resort and Marina ☆☆☆☆☆

Nakon potpunog renoviranja, ovaj hotel je zablistao u novom sjaju i ispunjava sve uslove za ugodan i opuštajući odmor. Smešten direktno na peščanoj plaži, u neposrednoj blizini jaht kluba. Šetalište „Jumeirah Walk“ udaljeno je oko 25 minuta.


 

detaljnije o hotelu

Sofitel Dubai Jumeirah Beach ☆☆☆☆☆

Smešten direktno na poznatom šetalištu „The Walk“, hotel sa inspirativnom mešavinom francuskog gostoprimstva i arapskog enterijera idealno je polazište za šetnju. Okružen je brojnim restoranima, luksuznim buticima, kafićima i ostalim zabavnim sadržajima.


 

 

Maldivi u aprilu –  april je još jedan divan i topao mesec na Maldivima. Ujedno i mesec kada dolazi kraj zvanične sušne sezone i kada su pljuskovi češći posebno od kraja meseca. Maldivi su ostrvska država koja ima tropsku monsunsku klimu sa visokim temperaturama tokom cele godine, sa vlažnom sezonom od maja do oktobra i sušnom od novembra do aprila. Južna ostrva imaju više kiše od onih na severu zbog jugozapadnih monsunskih vetrova. Prosečne temperature se kreću oko 30°C tokom dana, a noću pada samo na 25°C. Temperatura mora je oko 28ºC, što je savršeno za kupanje. Tokom dana ćete imati i do devet sunčanih sati.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Do nedavno, Maldivi su važili za destinaciju koja je idealna isključivo za putovanje za odrasle bilo da putujete na medeni mesec ili jednostavno želite da otputujete sa partnerom ili prijateljima. Međutim, u poslednje vreme stvari su se značajno promenile. Maldivi su postali destinacija koja je sve više privlačna porodicama sa decom. Obzirom da su cene vanpansionskog smeštaja na Maldivima prilično visoke, uvek se preporučuje da birate bar uslugu polupansiona. Ukoliko se odlučite za All Inclusive uslugu u nekom od hotela na Maldivima, troškove ćete izbeći gotovo u potpunosti.


 

 

Ono što Dominikansku Republiku čini posebno atraktivnom je oko 600 km peščane obale i sunce tokom cele godine. Malo padavina, dosta sunčanih sati itemperature preko 26°C. Dominikana je pravi izbor za putovanje u aprilu. Posebno na jugoistoku zemlje očekuju Vas kilometrima dugačke bele, peščane plaže, tirkizno plavo more i beskrajne kokosove palme.

Punta Cana je jedno od najpopularnijih mesta na istoku Dominikanske Republike. Poznata je po toplom moru i nepreglednim plažama poput”Bavaro” ili “Cabeza de Toro”. Temperatura tokom cele godime je 25-35°C. Pre samo 25 godina ovo mesto je bilo potpuno zapušteno, a danas je jedno od najluksuznijih destinacija za odmor. Uživajtu u savršenom ambijentu, plesu i egzotičnim koktelima.

 

Punta Cana – najbolji All Inclusive hoteli na plaži

 

detaljnije o hotelu

Dreams Macao Beach Punta Cana Resort & Spa ☆☆☆☆☆

Hotel se nalazi u Punta Cani na istočnom rtu Dominikanske Republike. Na samo nekoliko minuta vožnje brodom nalaze se različita ronilačka mesta. U blizini resorta nalazi se i centar za sportove na vodi. Udaljenost do aerodroma Punta Cana: oko. 36 km.


 

detaljnije o hotelu

Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa ☆☆☆☆☆
Hotel, popularan među porodicama, nalazi se direktno na beskrajnoj, beloj peščanoj plaži. Od areodroma u Punta Cani je udaljen oko 20 km. Resort okružen palmama nudi 12 restorana i 10 barova a i obilje sadržaja za decu.

 

detaljnije o hotelu

Royalton Bavaro ☆☆☆☆☆

Ovaj moderni All Inclusive resort nudi jedinstvenu uslugu, restorane najvišeg kvaliteta. Smešten je na prelepoj beloj peščanoj plaži Bavaro, na istočnoj obali Dominikanske Republike. Od areodroma u Punta Cani je udaljen oko 28  km.

Kalendar putovanja
first choice

Sorry, the comment form is closed at this time.