Top
 

5 luksuznih hotela u Dubaiju

5 luksuznih hotela u Dubaiju

Dubai opravdano zovu gradom superlativa kako je poznat po neboderima koji prkose gravitaciji, modernim i luksuznim tržnim centrima koji su jedinstveni u celom svetu ali i veštačkim ostrvima napravljenim od strane čoveka. Teško je i pomisliti da je sadašnji Dubai, poznat kao Grad zlata, nekada bio samo ribarsko selo. Od luksuznih palata na obali do zabačene pustinjske oaze, sledeći hoteli su na naša preporuka…

detaljnije o hotelu

Jumeirah Beach Hotel ☆☆☆☆☆

Nakon renoviranja, tradicionalni luksuzni resort impresionira goste brojnim prvoklasnim restoranima i barovima kao i blizinom Burj Al Arab – landmark Dubaija. Porodice rado biraju The Jumeirah Beach Hotel za odmor kako  im je na raspolaganju odličan aqua park Wild Wadi. Hotel se nalazi na finoj peščanoj plaži. Gosti hotela mogu da uživaju u kulinarskim specijatitetima u čak 20 restorana u okviru kompleksa. Hotel je udaljen od aerodroma oko 25 km, od Marine 9 km dok je Burj Al Arab je na 900 m udaljenosti.


detaljnije o hotelu

Atlantis, the Palm  ☆☆☆☆☆

Ovaj raskošni resort sa 1.539 soba teško da može biti prevaziđen, kako zbog vrhunske usluge, tako i zbog luksuza kojim su gosti okruženi. Bićete oduševljeni vodenim parkom od 42 hektara, džinovskim akvarijumom sa 65,000 morskih stvorenja, tržnim centrom sa brojnim dizajnerskim radnjama kao i podvodnim apartmanima čiji prozori gledaju direktno u akvarijum. U hotelu Atlantis The Palm možete uživati u kulinarskim specijalitetima u okviru 11 restorana u kompleksu. Naravno, sav taj luksuz ima cenu – ali i posećenost. Hotel je na samoj plaži na ostrvu Palm Jumeirah.

detaljnije o hotelu

Anantara The Palm Dubai ☆☆☆☆☆

Zaronite u raskoš resorta Anantara The Palm Dubai na istočnoj obali Palm Jumeirah i poželećete tu da ostanete zauvek. Očekuje vas privatna plaža, 4 bazena, fantastičan Anantara Spa centar, 7 restorana gde možete uživati u kulinarskim čarima iz celog sveta, kao i laguna kojoj se može pristupiti iz nekih soba. Zbog odličnog sadržaja hotel je vrlo popularan među porodicama, grupama ali i parovima koji traže sve što im je potrebno za nezaboravan odmor na jednom mestu. I najmlađi imaju svoj kutak u ovom resortu, dečiji bazen, Mini klub, Teen klub.


detaljnije o hotelu

The Ritz-Carlton, Dubai, Jumeirah Beach ☆☆☆☆☆

Romantični resort na plaži posebno privlačan parovima, kao i za nezaboravan medeni mesec. Na raspolaganju vam je 5 bazena gde se možete opustiti i uživati u mirnoj atmosferi. Resort The Ritz-Carlton je smešten na plaži Jumeirah Beach. Do međunarodnog aerodroma u Dubaiju je 32 km, do marine Dubai – 300 m. Kompleks ima 294 sobe, 8 restorana, luksuzni Spa centar Ritz-Carlton. Svakako, namenjen je i porodicama tako da deca mogu uživati u dečijem bazenu sa toboganima.


detaljnije o hotelu

W Dubai – The Palm ☆☆☆☆☆

U resortu W Dubai vas očekuje čist luksuz. Uživajte u fantastičnom pogledu na zaliv koji se pruža sa rooftop bara, opustite se na privatnoj peščanoj plaži neposredno u blizini hotela. 3 restorana i spa centar vam garantuju poseban užitak i prijatnu atmosferu – tako da možete da se osećate kao kod kuće. Kompleks gostima nudi 450 m dugačku privatnu plažu, prostrane bašte, 2 bazena, 3 bara

first choice

Sorry, the comment form is closed at this time.