Top
 

5 Luksuznih All Inclusive Resortova na Maldivima

Samo je nekoliko od 1.200 ostrva koja čine ovaj arhipelag u Indijskom okeanu naseljeno. Ako ste fan luksuznih hotela, tropskih destinacija za odmor koji podrazumeva boravak u vilama na plaži ili iznad vode, ispijanje koktela po ceo dan, onda su definitivno Maldivi  TOP destinacija za vaše putovanje. U nastavku je predlog najboljih all-inclusive resortova na Maldivima.

detaljnije o hotelu

Komandoo Maldives Island Resort 4*

Ako ste u potrazi za romantičnim i luksuznim hotelom, ne dozvolite da Vas zavara niska cena za Konadoo Maldives: ovaj Intimni ADULTS ONLY resort (retkost za Maldive) u atolu Lhaviiani nudi sve što biste želeli. Postoje vile na plaži i vile iznad vode, mnoge sa sopstvenim jacuzzi kadama; infinity i bazen na plaži; greben na licu mesta; i mnoštvo aktivnosti, uključujući ronjenje i izlet na obližnje ostrvo Hinnavaru. Posebno volimo peščane podove unutar lobby, restorana i barova koji daju potpuni barefoot lifestyle.


detaljnije o hotelu

Lily Beach Resort & Spa 5*

Letovanje u Lily Beach Resort & Spa znači da nećete koristiti Vaš novčanik tokom odmora jer je njihov koncept All inclusiva sveobuhvatan. Obroci, pića (bezalkoholna i alkoholna, uključujući vrhunska vina i alkoholna pića), većina aktivnosti i dva izleta tokom boravka su u ceni. Elegantni apartmani i vile imaju tuševe na otvorenom i hidromasažne kade, Hermes-ove toaletnu kozmetiku, losione za sunčanje. Direktan pristup plaži ili okeanu – iako su javni prostori zapravo ti koji i najviše impresioniraju. Porodični bazen i igralište na jednom kraju resorta i quiet bar i infinity bazen s druge strane stvaraju osećaj da je hotel pažljivo razmišljao o potrebama i očekivanjima svih uzrasta. Pošaljite decu u dečji klub Turtle na lov na blago ili okupite ekipu i krenite na ronjenje koralnim vrtom ili krstarenje gde ćete uživati u zalasku sunca.


detaljnije o hotelu

Constance Moofushi 5*

Constance Moofushi romantični overwater bungalows su pravi izbor za honeymooners-e, ali hotel, takođe, nudi razne sadržaje kao što je odbojka na plaži, jedrenje i Manta Bar, gde možete plesati do sitnih sati. Sledeći highlights: degustacija vina tokom večere kao i izlet oko ostrva na tradicionalnom dhoni čamcu.


detaljnije o hotelu

Centara Grand Island Resort & Spa 5*

Beli suite-ovi i overwater ville su sve što Vam treba da istog trenutka zaboravite na hidroavion, gliser, avio konekcije. Čaša šampanjca kao piće dobrodošlice signalizira da već možete da se raskomotite. Dnevne masaže su uključene u cenu, a pomoći će Vam da sačuvate energiju za celukupan All inclusive program: ronjenje, gourme obroci, neograničena upotreba vrhunskih pića, uključujući i mini bar koji se dopunjava svakodnevno.


detaljnije o hotelu

LUX* South Ari Atoll 5*

Hotel je sada beach-chic rezort zahvaljujući rekonstrukciji od poda do plafona od strane čuvenog P49 Design studio. Impresivne over-water ville, svaka od njih ima spostveni infinity bazen i tri Temptation Pool Water Ville sa duplim tušem i direktnim izlazom na lagunu (highlight za hooneymooners-e). Odmaralište ima mnoštvo izvanrednih opcija za ručavanje – postoji pet restorana koji obuhvataju sve, od japanskih do bliskoistočnih.


ALL INCLUSIVE HOTELI NA MALDIVIMA 

Obzirom da su cene vanpansionskog boravka na Maldivima prilično visoke, uvek se preporučuje da birate bar uslugu polupansiona. Ukoliko se odlučite za All Inclusive uslugu u nekom od hotela na Maldivima, troškove ćete izbeći gotovo u potpunosti. U većini resortova vrhunski evropski kuvari mogu u potpunosti razmaziti goste svojim specijalitetima. 

Koji tip usluge izabrati?

Turizam na Maldivima je koncipiran tako da je svako ostrvo jedan hotel, tj. resort samo za sebe, što pruža gostima pravo uživanje i privatnost, te izuzetno miran i tih odmor.

Obzirom da su cene vanpansionskog boravka na Maldivima prilično visoke, uvek se preporučuje da birate bar uslugu polupansiona. Ukoliko se odlučite za All Inclusive uslugu, troškove ćete gotovo izbeći u potpunosti. U većini resortova vrhunski evropski kuvari mogu razmaziti goste svojim specijalitetima.

U hotelima se uglavnom služi internacionalna kuhinja. Doručak se obično nudi u obliku bogatog švedskog stola. Ručak i večera se uglavnom služe kao švedski sto odnosno a la carte u zavisnosti od izbora samog hotela. 

Piće na Maldivima – naravno voda – uglavnom se uvozi sa Šri Lanke (cena flašice oko 2$). Alkoholna pića su zabranjena, mada se mogu kupiti ali su njihove cene prilično visoke. Vino je dosta skupo, cena od 30$ i više, a izbor je neverovatan, posebno na ostrvima visoke kategorije. Na primer, hotelsko ostrvo Soneva Fushi ima sopstveni vinski podrum ukopan u koralni greben, koji čak nabavlja vrhunska vina iz Francuske. Svako hotelsko ostrvo ima bar jedan bar, u kojem služe sve međunarodno poznate koktele i duge napitke. Bezalkoholna pića kao što su Coca Cola, Sprite i tonik dostupna su u limenkama ili bocama (cena od 5-10$). Nacionalno piće je čaj (Sai).

Napojnica: novčanica od 5-10US$ je prikladna za sedmični boravak, za konobara u restoranu kao i za bell boy-a. Uz dobru uslugu, veći iznos je uvek dobrodošao.

first choice

Sorry, the comment form is closed at this time.