Top
 

Planirate Honeymoon putovanje na Maldive ?

Planirate Honeymoon putovanje na Maldive ?

Medeni mesec na Maldivima je kao da živite bajku. Sastoji se od preko 1190 ostrva od kojih je 900 nenaseljeno, tako da možete uživati u obilju privatnosti i osamljenih trenutaka za parove. Idealan romantični ambijent belog peska , tirkizne vode, šarolikog podvodnog sveta, višebojni grebeni, raskošna letovališta, ukusne kuhinje . Atmosfera ostrva pojačaće vaše emocije i osećaje. Slavite ljubav na najromantičnijoj destinaciji.

Evo nekoliko stvari koje treba znati kada planirate medeni mesec na Maldivima:

Vreme


Jedna od najidealnijih lokacija za medeni mesec, klima ostrva pokazuje veoma malo promena uprkos činjenici da postoje dva različita i dobro definisana godišnja doba. Monsun predsedava ostrvima od maja do oktobra. Obezbeđuje kontrast perioda između novembra i aprila, kada sunce svakodnevno sjaji satima, a sušna sezona privlači putnike širom sveta. Prosečna temperatura na Maldivima je konstantna tokom kalendarske godine,

Kako do Maldiva?


Maldivi su izolovan arhipelag ostrva u Indijskom okeanu. Internacionalni aerodrom se nalazi u glavnom gradu – Male odakle do resortova saobraćaju brzi brodovi ili manje jahte a u nekim slučajevima i hidro avion. U većini slučajeva transfer je već uključen u cenu hotela.

Kako izabrati resort po Vašoj meri ?


Na Maldivima znaju kako da razmaze svakog gosta. . Na Maldivima možete pronaći veliki broj luksuznih resortova kao hotea sa 5 zvezdica. Neki od resortova poseduju teritoriju celog ostrva. Vile na vodi , sobe sa slikovitim pogledom, smeštaj sa privatnim beskonačnim bazenima, privatne plaže, restorani, barovi i niz avanturističkih sportova su samo neke od epta u kojima možete uživati tokom Vašeg boravka na Maldivima. Gde god odlučite da ostanete na Maldivima, uživaćete u spoju kristalno čistog neba i tirkizne vode.

Šta spakovati ?


Za odlazak na rajska ostrva opremite se sledećim..

Sunčana krema, naočare i šešir su MUST HAVE . Kupaći kostimi su obavezni. Udobna koktel haljina takođe treba da bude u vašoj torbi za romantične večere na plaži. Zaboravite na visoke potpetice. . Ključno je imati fotografije za pamćenje ovih posebnih trenutaka. Medeni mesec na rajskim ostrvima znači da ćete provoditi vreme sa nekim posebnim. Nosite svoju omiljenu muziku na plejeru.

Kako provoditi vreme na Maldivima?


Prvenstveno ostavite stres kod kuće. Uživajte i opustite se u relaksirajućoj atmosferi ostrva

  • Uživajte u spektakularnom zalasku sunca, spa tretmanima, podvodnoj avanturi , romantičnim večerama na plaži

Treba da znate


  • Svinjsko meso i akohol su zabranjeni na Maldivima, međutim možete ih naći u ponudi u resortovima..
  • Na Maldivima je servis od 10 % uključen u cenu.
first choice

Leave a Reply:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.