Top

Koji Sensatori hotel je najbolji za vas?

Koji Sensatori hotel je najbolji za vas?

Idilične lokacije, bilo da želite miran odmor, odmor za celu porodicu ili aktivan odmor TUI Sensatori su naša topla preporuka.

Izdvojili smo par u kojima smo sigurni da ćete uživati !

 

Za porodični odmor


TUI SENSATORI Resort Atlantica Caldera Palace ***** Krit, Analipsis

Odmor za sva čula. Opustite se u prostranom bazenu ili uživajte u kulinarskim specijalitetima. Uživajte u modernom i ugodnom hotelu na Kritu. Tim animacije nudi raznovrstan program kako bi mališani mogli da se zabave. Za to vreme odrasle se bezbrižno opuštaju u delu Adults Only i u Spa Centru.

 

 

 

Za ljubitelje aktivnog i sportskog odmora


TUI SENSATORI Resort Punta Cana *****, Dominikanska Republika

 

Ako ste ljubitelji aktivnog odmora preporučujemo vam TUI Sensatori, Dominikanska Republika, sa raznovrsnim sporskim aktivnostima kao što su: fudbal, tenis, aerobik, streljaštvo. Na plaži možete iznajmiti kajak, pedalinu ili bickl za mirnu vožnju uz obalu. Nakon ispunjenog dana, odmorite se uz All Inclusive uslugu na baru kod bazena. U okviru hotela je i Spa Centar sa saunom, parno kupatilo, masaže…

 

Za ljubitelje peščanih plaža


TUI SENSATORI Resort Negril *****, Jamajka

Plaža dužine 11 km – jedna od najpoznatijih ne samo na Jamajki već i u celom svetu. Sensatori Resort Jamaica izlazi direktno na ovu prelepu peščanu plažu sa sitnim belim peskom. Uživajte u odmoru kao sa razlednice. Žurke na plaži kao i kokteli su ovde dobrodošli.

 

 

 

Za mir i odmor


TUI SENSATORI Resort Barut Fethiye *****, Turska

Hotel sa spektakularnim pogledom na more. Ljubitelji joge i pilatesa će ovde uživati. Prostire se na teritoriji od 19ha, okružen planinama i šumom.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=17&v=Nt4ROiJr4Io

Zašto izabrati hotel samo za odrasle?


Ako ste za odmor bez dece tu su TUI Sensimar hoteli.

Večera pod svećama, kokteli, mir, luksuz, sportske aktivnosti… su samo neki od sadržaja Adults – Only hotela. Svi hotel je jedinstven, sa jednom zajedničkom karakteristikom, sve je namenjeno odralsima! TUI Sensimar su hoteli namenjeni odraslima.

TUI SENSIMAR HOTELI

 
first choice

Leave a Reply:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.